Denne artikel er sponsoreret
Foto: ECOstyle

Bliv myrefri inde og ude

Hov... der var en myre. Og en mere. Og en til. Indenfor, udenfor og alle vegne. Få her de bedste råd til at blive myrefri.

Myrer invaderer haven og hjemmet

Så snart det bliver varmere, er de der. Altså myrerne. De findes i mange slags - røde, brune, sorte, store, små, og de er lige irriterende alle sammen. På nær flyve-myren, den er ekstra irriterende. Problemet med myrer er, at de undergraver din indkørsel eller terrasse, så stenene bliver løse, stjæler dit mad i køkkenet, og giver hjemmet en generel følelse af myrekryb.

Ram myredronningen hvis du vil være helt fri for myrer

Tricket til at komme af med myrerne er at gå målrettet efter dronningen dybt nede i boet. Det er myrelokkedåsen uden tvivl det bedste våben til. Arbejdermyrerne, hvis job er at skaffe føde, samler lokkemidlet fra dåsen op, og bringer det direkte ned til dronningen, som dør af det.

En kamp på landjorden er nærmest umulig at vinde - der kommer bare nye myrer. Igen og igen.

Der findes forskellige former for myrebekæmpelse, som er rigtig gode til en her-og-nu-jeg-får-gæster-i-aften-løsning. Men hvis du ikke rammer dronningen, er myrerne altså farligt besværlige at slippe af med.

Hvor meget kan en myre spise

MyreFri lokkemiddel er baseret på rapsolie og naturlige jordbakterier (Spinosad), som det kun er myrerne, der ikke kan tåle. Så behøver du ikke holde vagt for, at andre end myrerne, skal komme for tæt på.

Hvis der er rigtig gang i boet, kan myrerne tømme sådan en traditionel myrelokkedåse på under en time! Typisk tager det nok nærmere en uge eller to før dåsen er tømt, men hvis ikke myrerne kontinuerligt bekæmpes, vokser boet sig hurtigt stærkt igen.

ECOstyle har løst problemet med en genopfyldelig og gennemsigtig myrelokkedåseRet enkelt faktisk. For så kan du se, hurtig og effektiv mod myrer både ude og hvornår dåsen er tom, og myrerne er klar til en ny portion “myre-mad”. 

Nemt, hurtigt og effektivt: MyreFri genopfyldelig lokkedåse

Den genopfyldelige myrelokkedåse fungerer på samme måde som den traditionelle myrelokkedåse. Men i stedet for at smide dåsen ud, når den er tom, kan den fyldes op med mere lokkemiddel. Der er lokkemiddel nok til 15 opfyldninger i en pakke og lokkedåsen kan placeres både ude og inde.

Prøv at iagttage myrerne ved den genopfyldelige myrelokkedåse, når de velvilligt spiser af lokkemidlet. Myrerne elsker lokkemidlet og flokkes om det. Man tror næsten at det er løgn, men myrerne kan faktisk tømme en lokkedåse på under 1 time!

MyreFri serien er mere end myrelokkedåser

Til bekæmpelse på svært tilgængelige steder, eller som tilskud til myrelokkedåserne, har ECOstyle flere effektive produkter - læs mere her. ECOstyle hjælper dig til en flottere have med omtanke for naturen - uden at gå på kompromis med effekten. Det er vi selvfølgelig stolte af, men i virkeligheden ser vi det bare som sund fornuft at holde haven pæn med grøn samvittighed.

Biocidmidler skal anvendes med forsigtighed. Læs etiket og brugsanvisning, før produktet tages i brug.

26. maj 2016
Mere om Havetips

Sådan sætter du effektivt gang i havesæsonen

En ny havesæson er i gang, og den skal nydes med alle sanser. Læs her tre ting du kan gøre, for at din have bliver klar til den nye sæson. 

5 råd: Sådan hjælper du din have igennem tørken

Vi hjælper dig igennem den tørre sommerperiode med disse 5 råd, der vil sikre din haves overlevelse.

Sådan renser du flagstangen let og effektivt

Du kan nemt fjerne alger fra flagstangen uden at lægge den ned. Læs her hvordan.

Efterårshaven: 3 ting du skal gøre nu

Haven er ved at forberede sig til den kommende vinter. Vi giver dig 3 trin til, hvordan du får mest muligt ud af din sensommerhave.

Sådan laver du den perfekte brændestabel

Vil du sikre dig kvalitetsbrænde, gælder det om at skabe de bedste forudsætninger for, at brændet kan tørre. Få de gode råd her.

Sådan undgår du skader når du går i haven

Hvert år sker der omkring 8.000 haveulykker i Danmark. Læs hvornår chancen er størst for at komme til skade, og få fysioterapeutens råd...

Genial idé: Byg let din egen bålrist

Der er ingen grund til at gå ud og investere i en dyr bålrist, når du kan lave din egen nemt og billigt.

3 vigtige ting du skal nå i haven i maj

Det er tid til at tage sig af krydderurter og sommerblomster. Her er 3 vigtige ting du skal nå i haven i maj.

Få mest muligt ud af dit regnvand

Dit hus og din have bliver vådere grundet klimaændringerne. Det er et faktum. Se hvorfor de stigende mængder af vand ikke behøver at være...

Støjproblemer? Sådan får du en gratis støjvold

Bor du nær en jernbane eller en trafikeret vej? Og er du plaget af de støjgener, der oftest medfølger? Så kan problemet muligvis løses med en støjvold… helt gratis!

Sådan gør du vinterhaven hyggelig

Haven virker typisk lidt trist i vinterhalvåret. Men med disse simple tips kan du gøre haven indbydende og hyggelig.

Sådan hænger du lyskæderne op i haven

Der er intet som lyskæder til at skabe julestemning i haven, men det kan være et stort stykke arbejde at hænge dem op. Her er en guide, der...

Sådan laver du det perfekte højbed

Må man eller må man ikke benytte tykimprægneret træ?

Sådan sikrer du din have mod skybrud - på en dekorativ måde

I Gladsaxe arbejder kommune og boligejere sammen om skybrudssikring. Vi har besøgt deres 5 demonstrationshaver, hvor haveejere kan opleve...

Ny i haven: sådan går du frem

Skal du igang med at indrette din have, er tålmodighed og overblik godt at have med sig. Du kan undgå flere – og dyre – fejltrin, hvis du...