Denne artikel er sponsoreret

Bliv myrefri inde og ude

Havetips

Hov... der var en myre. Og en mere. Og en til. Indenfor, udenfor og alle vegne. Få her de bedste råd til at blive myrefri.

Foto: ECOstyle

Myrer invaderer haven og hjemmet

Så snart det bliver varmere, er de der. Altså myrerne. De findes i mange slags - røde, brune, sorte, store, små, og de er lige irriterende alle sammen. På nær flyve-myren, den er ekstra irriterende. Problemet med myrer er, at de undergraver din indkørsel eller terrasse, så stenene bliver løse, stjæler dit mad i køkkenet, og giver hjemmet en generel følelse af myrekryb.

Ram myredronningen hvis du vil være helt fri for myrer

Tricket til at komme af med myrerne er at gå målrettet efter dronningen dybt nede i boet. Det er myrelokkedåsen uden tvivl det bedste våben til. Arbejdermyrerne, hvis job er at skaffe føde, samler lokkemidlet fra dåsen op, og bringer det direkte ned til dronningen, som dør af det.

En kamp på landjorden er nærmest umulig at vinde - der kommer bare nye myrer. Igen og igen.

Der findes forskellige former for myrebekæmpelse, som er rigtig gode til en her-og-nu-jeg-får-gæster-i-aften-løsning. Men hvis du ikke rammer dronningen, er myrerne altså farligt besværlige at slippe af med.

Hvor meget kan en myre spise

MyreFri lokkemiddel er baseret på rapsolie og naturlige jordbakterier (Spinosad), som det kun er myrerne, der ikke kan tåle. Så behøver du ikke holde vagt for, at andre end myrerne, skal komme for tæt på.

Hvis der er rigtig gang i boet, kan myrerne tømme sådan en traditionel myrelokkedåse på under en time! Typisk tager det nok nærmere en uge eller to før dåsen er tømt, men hvis ikke myrerne kontinuerligt bekæmpes, vokser boet sig hurtigt stærkt igen.

ECOstyle har løst problemet med en genopfyldelig og gennemsigtig myrelokkedåseRet enkelt faktisk. For så kan du se, hurtig og effektiv mod myrer både ude og hvornår dåsen er tom, og myrerne er klar til en ny portion “myre-mad”. 

Nemt, hurtigt og effektivt: MyreFri genopfyldelig lokkedåse

Den genopfyldelige myrelokkedåse fungerer på samme måde som den traditionelle myrelokkedåse. Men i stedet for at smide dåsen ud, når den er tom, kan den fyldes op med mere lokkemiddel. Der er lokkemiddel nok til 15 opfyldninger i en pakke og lokkedåsen kan placeres både ude og inde.

Prøv at iagttage myrerne ved den genopfyldelige myrelokkedåse, når de velvilligt spiser af lokkemidlet. Myrerne elsker lokkemidlet og flokkes om det. Man tror næsten at det er løgn, men myrerne kan faktisk tømme en lokkedåse på under 1 time!

MyreFri serien er mere end myrelokkedåser

Til bekæmpelse på svært tilgængelige steder, eller som tilskud til myrelokkedåserne, har ECOstyle flere effektive produkter - læs mere her. ECOstyle hjælper dig til en flottere have med omtanke for naturen - uden at gå på kompromis med effekten. Det er vi selvfølgelig stolte af, men i virkeligheden ser vi det bare som sund fornuft at holde haven pæn med grøn samvittighed.

Biocidmidler skal anvendes med forsigtighed. Læs etiket og brugsanvisning, før produktet tages i brug.

26. maj 2016
Mere om Havetips

5 råd: Sådan hjælper du din have igennem tørken

Havetips Vi hjælper dig igennem den tørre sommerperiode med disse 5 råd, der vil sikre din haves overlevelse.

Efterårshaven: 3 ting du skal gøre nu

Havetips Haven er ved at forberede sig til den kommende vinter. Vi giver dig 3 trin til, hvordan du får mest muligt ud af din sensommerhave.

Sådan laver du den perfekte brændestabel

Havetips Vil du sikre dig kvalitetsbrænde, gælder det om at skabe de bedste forudsætninger for, at brændet kan tørre. Få de gode råd her.

Genial idé: Byg let din egen bålrist

Havetips Der er ingen grund til at gå ud og investere i en dyr bålrist, når du kan lave din egen nemt og billigt.

3 vigtige ting du skal nå i haven i maj

Havetips Det er tid til at tage sig af krydderurter og sommerblomster. Her er 3 vigtige ting du skal nå i haven i maj.

Få mest muligt ud af dit regnvand

Havetips Dit hus og din have bliver vådere grundet klimaændringerne. Det er et faktum. Se hvorfor de stigende mængder af vand ikke behøver at være...

Støjproblemer? Sådan får du en gratis støjvold

Havetips Bor du nær en jernbane eller en trafikeret vej? Og er du plaget af de støjgener, der oftest medfølger? Så kan problemet muligvis løses med en støjvold… helt gratis!

Sådan gør du vinterhaven hyggelig

Havetips Haven virker typisk lidt trist i vinterhalvåret. Men med disse simple tips kan du gøre haven indbydende og hyggelig.

Sådan hænger du lyskæderne op i haven

Havetips Der er intet som lyskæder til at skabe julestemning i haven, men det kan være et stort stykke arbejde at hænge dem op. Her er en guide, der...

Sådan laver du det perfekte højbed

Havetips Må man eller må man ikke benytte tykimprægneret træ?

Sådan sikrer du din have mod skybrud - på en dekorativ måde

Havetips I Gladsaxe arbejder kommune og boligejere sammen om skybrudssikring. Vi har besøgt deres 5 demonstrationshaver, hvor haveejere kan opleve...

Ny i haven: sådan går du frem

Havetips Skal du igang med at indrette din have, er tålmodighed og overblik godt at have med sig. Du kan undgå flere – og dyre – fejltrin, hvis du...

Frøsamling til gratis planter

Havetips Frøsamling sikrer, at der kan blive et vildt blomsterflor til næste år - uden at det koster en krone. 

Sådan planter og holder du sunde roser i haven

Havetips Det er nemt at få flotte roser med disse gode råd.

5 fantastiske måder at bruge eddike i haven

Havetips Du har sikkert allerede fundet ud af, hvor fantastisk et middel eddike kan være i køkkenet. Men kender du også til de mange geniale måder,...