Kollektionen Xplorer omfatter en række af tasker, tøj og tilbehør til både mænd og kvinder.
Kollektionen Xplorer omfatter en række af tasker, tøj og tilbehør til både mænd og kvinder. Foto: PR

Overraskende: Husqvarna lancerer tøj-kollektion til udefolket

Det nye fritidstøj er designet, så du kan føle dig veltilpas uanset om du slapper af eller udforsker verden, hjemme eller udendørs. 

Fleecetrøjer, t-shirts, kasketter, huer og tasker. Er du et rigtigt udemenneske, ved du, at der ikke findes dårligt vejr, men kun dårlig påklædning. Det rigtige tøj og udstyr kan nemlig gøre underværker, når du skal ud og udforske naturen på trods af vind og vejr - og nu er en overraskende spiller kommet på banen med en ny kollektion af fritidstøj til dedikerede udefolk.

Designet med tanke på udefolkets daglige liv

Det er den populære svenske producent af havemaskiner, Husqvarna, der netop har lanceret kollektionen af fritidstøj kaldet Xplorer. Tøjet er designet af fagfolk inden for skov og park med tanke på udefolkets daglige liv, og resultatet er en kollektion i bløde, varme, åndbare, vindstoppende og vandafvisende materialer afhængigt af formålet med beklædningen. 

Og måske er den nye kollektion af fritidstøj slet ikke så overraskende alligevel.

Husqvarna har nemlig længe specialiseret sig i at skabe produkter til udefolk på både professionelt plan og på hobbyplan. Derfor er den nye kollektionen også skabt med komfort i fokus med materialer, funktioner og design, der er nøje udvalgt for at kunne fungere til både afslapning og en aktiv udedag.

Tøj, tasker og tilbehør

Kollektionen Xplorer omfatter en række af tasker, tøj og tilbehør til både mænd og kvinder. Af beklædning kan du blandt andet få en fleecejakke, hættetrøje og flere kort- og langærmede t-shirts. Hertil kommer flere kasketter, huer og en beanie. Du kan også få både rygsæk, rejsetaske og trolley. Endelig indeholder kollektionen en vanddunk og et termokrus lige til at tage med på farten. 

Et udvalg af Husqvarnas nye kollektion af fritidstøj, Xplorer. 

Tøj udviklet af fagfolk

Kollektionen er udviklet i samarbejde med H-team – en international gruppe af fagfolk, der arbejder med park- og skovbrug. Teamet hjælper Husqvarna med udviklingen af flere produkter. 

3. september 2019
Mere om Haveredskaber og -maskiner

Stop brugen: Farligt haveredskab tilbagekaldes

Hvis de defekte dele bliver løse og flyver væk, er der risiko for personskade både for brugeren og folk i nærheden. Derfor tilbagekalder producenten nu produkterne.

Kom let hele terassen rundt med denne ledningsfrie højtryksrenser

En uproblematisk forårsrengøring, uden ledninger og andre hindringer, er der vist mange, inklusiv os her os på idenyt, der drømmer om. Og...

Sådan må du aldrig bruge din højtryksrenser

En højtryksrenser kan være et effektivt redskab til at rense terrassen eller facaden på huset, når intet andet virker. Men pas på – en...

Få mere ud af regnvandet med en regnvandstønde

En regnvandstønde er en god investering, hvis du bruger meget vand i haven. Læs alt, hvad du skal vide om at genbruge regnvand med en regnvandstønde her - og se 10 inspirerende bud på, hvordan de praktiske beholdere kan se ud i din have.

11 fede robotplæneklippere i 2019

Her får du overblikket over alle de fedeste robotplæneklippere på markedet lige nu. Find den perfekte robot til din plæne.

7 ting du SKAL vide, før du køber robotplæneklipper

Robotplæneklippere kan være til stor glæde, men det er vigtigt at finde en maskine, der passer til både dine og din haves behov. Her kan du...

Fra symaskiner til plæneklippere: Verdenskendt havefirma fejrer...

Våben, symaskiner, motorcykler, brændeovne, kødhakkere og endelig havemaskiner. Husqvarna ser tilbage på 330 års innovativ, teknologisk udvikling. Få et indblik i den svenske producents unikke historie og milepæle fra våbenproduktion i 1689 til robotplæneklippere med kunstig intelligens i 2019 her.

Sådan laver du dit eget lugejern

Vil du fjerne ukrudt nemt og effektivt, har vi her et tip til, hvordan du kan bruge et gammelt, ødelagt haveredskab som lugejern.

Nu kan du lade din robotplæneklipper op med solenergi

Ny solcellelader kan holde din robotplæneklipper kørende på 100 procent grøn og gratis energi. Det betyder også, at du selv kan bestemme,...

Forhandler: Salget af benzindrevne plæneklippere styrtdykker

Salget af benzindrevne plæneklippere er gået voldsomt ned de senere år, mens elplæneklippere og robotplæneklippere har overtaget markedet. Derfor vælger flere forhandlere at fjerne de støjende græsslåmaskiner fra sortimentet.

Havestøvsuger gør udendørs-oprydning nemmere

Har du spildt noget jord, eller er havemøblerne dækket med pollen? Nu har GARDENA udviklet en håndstøvsuger til udendørs brug – som den...

Ryd op i skuret inden frosten kommer

Dit skur er uundværligt når haveredskaber og værktøj skal gemmes væk over vinteren. Men skal dine redskaber være så gode som nye til foråret...

Pas på! Disse former for havearbejde sender flest på hospitalet

Hvert år kommer over 8.000 danskere til skade under havearbejdet. Mange af disse ulykker kan undgås, hvis du bare følger disse råd.

Her er brugtmarkedet største hits hos haveejerne

Havesæsonen er skudt i gang, og det er jagten efter brugte haveting også. Lige nu ryger brugte plæneklippere og havetraktorer som varmt...

9 lækre havemaskiner der også er gode for miljøet

Pas din have – og pas på miljøet. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at få værdifuld maskinhjælp i haven OG tage hensyn til miljøet på...