Foto: GARDENA

Havestøvsuger gør udendørs-oprydning nemmere

Har du spildt noget jord, eller er havemøblerne dækket med pollen? Nu har GARDENA udviklet en håndstøvsuger til udendørs brug – som den første af sin slags.

Af: Nicole Hardt, 7. marts 2019

Du kender det sikkert. Lidt jord fra krukkerne er faldet ud på fliserne, eller havemøblerne er overfaldet af løvens blade.

Indtil nu har du måtte rende ind og hente kost og fejebakke, for at få det væk. Men altid er det ikke alt jorden der bliver fejet op, fordi kosten ikke kan få fat under det hele.

Men nu kan din have blive meget mere rydelig, meget hurtigere.

Ny udvikling gør oprydning i haven nemmere

GARDENAs nye EasyClean Li er den første og eneste håndstøvsuger, og er skabt til udendørsbrug. Støvsugeren kan både opsuge fugtige og tørre elementer, og efterlader ingen spor.

Nem at arbejde med

Med den nye håndholdte støvsuger skal du ikke tænke på irriterende ledninger. Den kører nemlig på strømmen fra det indbyggede batteri, som nemt oplades, og gør den derfor let at arbejde med.

Mundstykker der passer til flere behov

Alt efter behov, kan du anvende de to medfølgende mundstykker. Den ene har en koncentreret sugeevne. Den anden består af et børstemundstykke, som egner sig til fastsiddende snavs og skånsom opsugning. 

Håndstøvsugeren kan nemt gøres mere fleksibel. Med tilbehør som filter til støv og krummer, forlængerrør til de mere svært tilgængelige områder og ikke mindst et polstringsmundstykke, perfekt til hynder, sofa og andre møbler med stofflader, er der ikke meget, denne støvsuger ikke kan rengøre. 

Egner sig også til indendørs brug

Udover EasyClean Li-støvsugeren kan bruges udendørs, kan den nemt også anvendes til indendørsbrug. Brug den til at fjerne krummerne i sofaen, alle glaskårene fra det smadrede glas eller støvsugning i bilen og campingvognen. 

Let at opbevare

Når du har brugt støvsugeren og skal pakke den væk, kan du nemt opbevare den i garagen eller haveskuret. Hæng blot det medfølgende vægbeslag, på væggen, og oplad den samtidig med den indbyggede oplader. Så er støvsugeren altid klar til brug.

7. marts 2019 Nicole Hardt
Mere om Haveredskaber og -maskiner

Buskrydder eller kastestjerne? Derfor sælges ulovligt haveredskab...

Sikkerhedsstyrelsen advarer om kastestjernelignende trimmerhoveder. Udstyret er livsfarligt og ulovligt i hele EU. Kun bestemte typer skæreudstyr må sidde på buskrydderen.

Sådan finder du den robotplæneklipper, der passer til DINE behov

Bekvemmelighed, farvel til mos og store miljøfordele har sendt salget af robotplæneklippere på himmelfart. Men risikoen for fejlkøb er...

Få en plæneklipper der er perfekt til rækkehuse og kolonihaver

Bor du i rækkehus, eller har du en by- eller kolonihave? Så bør du købe en plæneklipper der er designet til at forvandle alle små græsplæner...

29 robotplæneklippere testet: Se vinderen her

Er det i år, du vil gøre som så mange andre danskere og investere i en robotplæneklipper? Så kan Pricerunners testeksperter, efter en omfattende test af robotplæneklippere, nu fortælle dig hvilken du skal vælge. 29 robotter er testet. 1 robotplæneklipper løber med prisen som ’bedst i test’.

Stop brugen: Farligt haveredskab tilbagekaldes

Hvis de defekte dele bliver løse og flyver væk, er der risiko for personskade både for brugeren og folk i nærheden. Derfor tilbagekalder...

Kom let hele terassen rundt med denne ledningsfrie højtryksrenser

En uproblematisk forårsrengøring, uden ledninger og andre hindringer, er der vist mange, inklusiv os her os på idenyt, der drømmer om. Og...

Sådan må du aldrig bruge din højtryksrenser

En højtryksrenser kan være et effektivt redskab til at rense terrassen eller facaden på huset, når intet andet virker. Men pas på – en højtryksrenser er kraftfuld og ikke alt kan tåle at blive højtryksrenset.

Endelig: Nu kan du bruge løvblæseren uden at genere naboerne

Kom hurtigt og effektivt af med efterårsløv uden at genere naboerne. Læs mere om den nye miljøvenlige løvblæser her.

Haveredskab fra internetgigant tilbagekaldt: Udgør betydelig risiko...

Er dit haveredskab sikkert? Henover sommeren har Sikkerhedsstyrelsen tilbagekaldt flere haveredskaber - blandt andet fra en af verdens...

Pas på! Robotplæneklipper tilbagekaldt af sikkerhedsstyrelsen

Sikkerhedsstyrelsen har tilbagekaldt en robotplæneklipper solgt i Danmark, da den er til fare for både børn og voksne!

11 fede robotplæneklippere i 2019

Her får du overblikket over alle de fedeste robotplæneklippere på markedet lige nu. Find den perfekte robot til din plæne.

Vådt vejr får haveejerne til at shoppe løs

Sidste års lune sommeraftener har været byttet ud med regnvejr og lavere temperaturer, og det kan mærkes på købelysten hos de danske haveeje...

Pas på! Disse former for havearbejde sender flest på hospitalet

Hvert år kommer over 8.000 danskere til skade under havearbejdet. Mange af disse ulykker kan undgås, hvis du bare følger disse råd.

Her er brugtmarkedet største hits hos haveejerne

Havesæsonen er skudt i gang, og det er jagten efter brugte haveting også. Lige nu ryger brugte plæneklippere og havetraktorer som varmt...

9 lækre havemaskiner der også er gode for miljøet

Pas din have – og pas på miljøet. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at få værdifuld maskinhjælp i haven OG tage hensyn til miljøet på...