Foto: GARDENA

Havestøvsuger gør udendørs-oprydning nemmere

Har du spildt noget jord, eller er havemøblerne dækket med pollen? Nu har GARDENA udviklet en håndstøvsuger til udendørs brug – som den første af sin slags.

Du kender det sikkert. Lidt jord fra krukkerne er faldet ud på fliserne, eller havemøblerne er overfaldet af løvens blade.

Indtil nu har du måtte rende ind og hente kost og fejebakke, for at få det væk. Men altid er det ikke alt jorden der bliver fejet op, fordi kosten ikke kan få fat under det hele.

Men nu kan din have blive meget mere rydelig, meget hurtigere.

Ny udvikling gør oprydning i haven nemmere

GARDENAs nye EasyClean Li er den første og eneste håndstøvsuger, og er skabt til udendørsbrug. Støvsugeren kan både opsuge fugtige og tørre elementer, og efterlader ingen spor.

Nem at arbejde med

Med den nye håndholdte støvsuger skal du ikke tænke på irriterende ledninger. Den kører nemlig på strømmen fra det indbyggede batteri, som nemt oplades, og gør den derfor let at arbejde med.

Mundstykker der passer til flere behov

Alt efter behov, kan du anvende de to medfølgende mundstykker. Den ene har en koncentreret sugeevne. Den anden består af et børstemundstykke, som egner sig til fastsiddende snavs og skånsom opsugning. 

Håndstøvsugeren kan nemt gøres mere fleksibel. Med tilbehør som filter til støv og krummer, forlængerrør til de mere svært tilgængelige områder og ikke mindst et polstringsmundstykke, perfekt til hynder, sofa og andre møbler med stofflader, er der ikke meget, denne støvsuger ikke kan rengøre. 

Egner sig også til indendørs brug

Udover EasyClean Li-støvsugeren kan bruges udendørs, kan den nemt også anvendes til indendørsbrug. Brug den til at fjerne krummerne i sofaen, alle glaskårene fra det smadrede glas eller støvsugning i bilen og campingvognen. 

Let at opbevare

Når du har brugt støvsugeren og skal pakke den væk, kan du nemt opbevare den i garagen eller haveskuret. Hæng blot det medfølgende vægbeslag, på væggen, og oplad den samtidig med den indbyggede oplader. Så er støvsugeren altid klar til brug.

7. marts 2019
Mere om Haveredskaber og -maskiner

Stop brugen: Farligt haveredskab tilbagekaldes

Hvis de defekte dele bliver løse og flyver væk, er der risiko for personskade både for brugeren og folk i nærheden. Derfor tilbagekalder producenten nu produkterne.

Kom let hele terassen rundt med denne ledningsfrie højtryksrenser

En uproblematisk forårsrengøring, uden ledninger og andre hindringer, er der vist mange, inklusiv os her os på idenyt, der drømmer om. Og...

Sådan må du aldrig bruge din højtryksrenser

En højtryksrenser kan være et effektivt redskab til at rense terrassen eller facaden på huset, når intet andet virker. Men pas på – en...

Få mere ud af regnvandet med en regnvandstønde

En regnvandstønde er en god investering, hvis du bruger meget vand i haven. Læs alt, hvad du skal vide om at genbruge regnvand med en regnvandstønde her - og se 10 inspirerende bud på, hvordan de praktiske beholdere kan se ud i din have.

11 fede robotplæneklippere i 2019

Her får du overblikket over alle de fedeste robotplæneklippere på markedet lige nu. Find den perfekte robot til din plæne.

Vådt vejr får haveejerne til at shoppe løs

Sidste års lune sommeraftener har været byttet ud med regnvejr og lavere temperaturer, og det kan mærkes på købelysten hos de danske haveeje...

7 ting du SKAL vide, før du køber robotplæneklipper

Robotplæneklippere kan være til stor glæde, men det er vigtigt at finde en maskine, der passer til både dine og din haves behov. Her kan du se 7 ting, du skal vide, før du investerer i en robotplæneklipper. 

Fra symaskiner til plæneklippere: Verdenskendt havefirma fejrer...

Våben, symaskiner, motorcykler, brændeovne, kødhakkere og endelig havemaskiner. Husqvarna ser tilbage på 330 års innovativ, teknologisk...

Sådan laver du dit eget lugejern

Vil du fjerne ukrudt nemt og effektivt, har vi her et tip til, hvordan du kan bruge et gammelt, ødelagt haveredskab som lugejern.

Nu kan du lade din robotplæneklipper op med solenergi

Ny solcellelader kan holde din robotplæneklipper kørende på 100 procent grøn og gratis energi. Det betyder også, at du selv kan bestemme, hvor du vil placere ladestationen i din haven. 

Forhandler: Salget af benzindrevne plæneklippere styrtdykker

Salget af benzindrevne plæneklippere er gået voldsomt ned de senere år, mens elplæneklippere og robotplæneklippere har overtaget markedet....

Ryd op i skuret inden frosten kommer

Dit skur er uundværligt når haveredskaber og værktøj skal gemmes væk over vinteren. Men skal dine redskaber være så gode som nye til foråret...

Pas på! Disse former for havearbejde sender flest på hospitalet

Hvert år kommer over 8.000 danskere til skade under havearbejdet. Mange af disse ulykker kan undgås, hvis du bare følger disse råd.

Her er brugtmarkedet største hits hos haveejerne

Havesæsonen er skudt i gang, og det er jagten efter brugte haveting også. Lige nu ryger brugte plæneklippere og havetraktorer som varmt...

9 lækre havemaskiner der også er gode for miljøet

Pas din have – og pas på miljøet. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at få værdifuld maskinhjælp i haven OG tage hensyn til miljøet på...