GARDENAs nye højtryksrenser AquaClean Li-40/60 fjerner selv fastgroet snavs
GARDENAs nye højtryksrenser AquaClean Li-40/60 fjerner selv fastgroet snavs

Kom let hele terassen rundt med denne ledningsfrie højtryksrenser

En uproblematisk forårsrengøring, uden ledninger og andre hindringer, er der vist mange, inklusiv os her os på idenyt, der drømmer om. Og ved du hvad? Det kan du nu!

1. marts kan vi officielt sige forår og med forår kommer snart en ny havesæson. En sæson der for manges vedkommende byder på en masse udendørs opgaver.

For have- og terrasseejere står den ofte på rengøring af fliser og havemøbler, og med denne nye højtryksrenser, kan det gøres meget enkelt.

Indimmellem kan det dog være et problem at komme hele vejen rundt med en højtryksrenser knyttet til væggen med ledning og haveslange.

Men det er der nu råd for.Højtryksrenseren, AquaClean Li-40/60, er nem at få med rundt, fordi den både er ledningsfri og ikke skal sluttes til vand, for at man kan bruge den. Renseren har nemlig monteret en aftagelig 14 liters vandtank og en yderst effektiv motor, drevet af et genopladeligt 40V batteri.

Og selvom højtryksrenseren er batteridrevet, behøver du ikke frygte for dens kunnen. Selvom den er både støjsvag og praktisk, skaber den et kraftigt tryk til rengøringen -  et tryk på op mod 90 bar, fortæller GARDENA i en pressemeddelelse.

Skal du i gang med større opgaver, kan du sagtens slutte en haveslange til højtryksrenseren, og stadig transportere den med rundt.

Højtryksrenseren kan bruges til et utal af udendørs arbejdsopgaver, bl.a.:

  • Rengøring af fliser og trapper

  • Rengøring af altan, terrasse og balkon

  • Rengøring af havemøbler og -redskaber

  • Algerensning af træ

  • Vask af cykel, motorcykel, campingvogn bil eller båd

  • Vanding af planter

1. marts 2019
Mere om Haveredskaber og -maskiner

Sådan må du aldrig bruge din højtryksrenser

En højtryksrenser kan være et effektivt redskab til at rense terrassen eller facaden på huset, når intet andet virker. Men pas på – en højtryksrenser er kraftfuld og ikke alt kan tåle at blive højtryksrenset.

Få mere ud af regnvandet med en regnvandstønde

En regnvandstønde er en god investering, hvis du bruger meget vand i haven. Læs alt, hvad du skal vide om at genbruge regnvand med en regnva...

Haveredskaber: Sådan vælger du mellem batteri, ledning og benzin

Der findes et stort udvalg af motoriserede haveredskaber, men ved du, om du skal vælge en batteridrevet motorsav, en benzindrevet hækkesaks...

Havestøvsuger gør udendørs-oprydning nemmere

Har du spildt noget jord, eller er havemøblerne dækket med pollen? Nu har GARDENA udviklet en håndstøvsuger til udendørs brug – som den første af sin slags.

Ryd op i skuret inden frosten kommer

Dit skur er uundværligt når haveredskaber og værktøj skal gemmes væk over vinteren. Men skal dine redskaber være så gode som nye til foråret...

Pas på! Disse former for havearbejde sender flest på hospitalet

Hvert år kommer over 8.000 danskere til skade under havearbejdet. Mange af disse ulykker kan undgås, hvis du bare følger disse råd.

Her er brugtmarkedet største hits hos haveejerne

Havesæsonen er skudt i gang, og det er jagten efter brugte haveting også. Lige nu ryger brugte plæneklippere og havetraktorer som varmt brød. Det viser en ny undersøgelse.

9 lækre havemaskiner der også er gode for miljøet

Pas din have – og pas på miljøet. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at få værdifuld maskinhjælp i haven OG tage hensyn til miljøet på...

Sådan sparer du hurtigt og nemt flere tusinde kroner, når du skal...

Vil du gerne spare en masse penge på din nye plæneklipper? Læs med her, og find ud af hvordan.

Uundværlige haveredskaber

Vi har fundet en  haveredskaber, der gør arbejdet lettere, sjovere, nemmere og mere effektivt. Kort sagt – havens "must-haves".

Multihavemaskinen indtager haven

En multihavemaskine kan afhængig af det udstyr, du bruger, klare flere forskellige arbejdsopgaver i haven. Med et snuptag kan du fx forvandl...

Giv de batteridrevne haveredskaber et langt liv

Et hav af nye batteridrevne redskaber er med til at lette havearbejdet lige fra beskæring og hækkeklipning til kant­trimning og græsslåning....

Haveredskaber, der selv klarer arbejdet for dig

De nyeste tendenser inden for moderne haveredskaber handler ikke så meget om, at du skal gøre det selv. De handler mere om at få nogen – eller især noget – til at gøre arbejdet for dig.

Undgå ulykker under havearbejdet

Mens de fleste danskere er fantastisk bevidste om sikkerhed på deres arbejdsplads, så er det for mange nærmest lige modsat, når det gælder...

Sådan klarer du rengøringen af haveredskaberne

Lige siden det tidlige forår er der blevet gravet, plantet, luget, savet og beskåret rundt omkring i haverne. Nu skal haveredskaberne så...