GARDENAs nye højtryksrenser AquaClean Li-40/60 fjerner selv fastgroet snavs
GARDENAs nye højtryksrenser AquaClean Li-40/60 fjerner selv fastgroet snavs

Kom let hele terassen rundt med denne ledningsfrie højtryksrenser

En uproblematisk forårsrengøring, uden ledninger og andre hindringer, er der vist mange, inklusiv os her os på idenyt, der drømmer om. Og ved du hvad? Det kan du nu!

1. marts kan vi officielt sige forår og med forår kommer snart en ny havesæson. En sæson der for manges vedkommende byder på en masse udendørs opgaver.

For have- og terrasseejere står den ofte på rengøring af fliser og havemøbler, og med denne nye højtryksrenser, kan det gøres meget enkelt.

Indimmellem kan det dog være et problem at komme hele vejen rundt med en højtryksrenser knyttet til væggen med ledning og haveslange.

Men det er der nu råd for.Højtryksrenseren, AquaClean Li-40/60, er nem at få med rundt, fordi den både er ledningsfri og ikke skal sluttes til vand, for at man kan bruge den. Renseren har nemlig monteret en aftagelig 14 liters vandtank og en yderst effektiv motor, drevet af et genopladeligt 40V batteri.

Og selvom højtryksrenseren er batteridrevet, behøver du ikke frygte for dens kunnen. Selvom den er både støjsvag og praktisk, skaber den et kraftigt tryk til rengøringen -  et tryk på op mod 90 bar, fortæller GARDENA i en pressemeddelelse.

Skal du i gang med større opgaver, kan du sagtens slutte en haveslange til højtryksrenseren, og stadig transportere den med rundt.

Højtryksrenseren kan bruges til et utal af udendørs arbejdsopgaver, bl.a.:

  • Rengøring af fliser og trapper

  • Rengøring af altan, terrasse og balkon

  • Rengøring af havemøbler og -redskaber

  • Algerensning af træ

  • Vask af cykel, motorcykel, campingvogn bil eller båd

  • Vanding af planter

1. marts 2019
Mere om Haveredskaber og -maskiner

29 robotplæneklippere testet: Se vinderen her

Er det i år, du vil gøre som så mange andre danskere og investere i en robotplæneklipper? Så kan Pricerunners testeksperter, efter en omfattende test af robotplæneklippere, nu fortælle dig hvilken du skal vælge. 29 robotter er testet. 1 robotplæneklipper løber med prisen som ’bedst i test’.

Stop brugen: Farligt haveredskab tilbagekaldes

Hvis de defekte dele bliver løse og flyver væk, er der risiko for personskade både for brugeren og folk i nærheden. Derfor tilbagekalder...

Sådan må du aldrig bruge din højtryksrenser

En højtryksrenser kan være et effektivt redskab til at rense terrassen eller facaden på huset, når intet andet virker. Men pas på – en...

Undgå at komme til skade – pas på havemaskinerne

Følg reglerne for sikkerhed og sikkerhedsudstyr til dine motoriserede maskiner, når der skal arbejdes i haven. Mange haveentusiaster må nemlig en tur på skadestuden, fordi der har pådraget sig skader i forbindelse med havearbejde.  

11 fede robotplæneklippere i 2019

Her får du overblikket over alle de fedeste robotplæneklippere på markedet lige nu. Find den perfekte robot til din plæne.

Overraskende: Husqvarna lancerer tøj-kollektion til udefolket

Det nye fritidstøj er designet, så du kan føle dig veltilpas uanset om du slapper af eller udforsker verden, hjemme eller udendørs.

Vådt vejr får haveejerne til at shoppe løs

Sidste års lune sommeraftener har været byttet ud med regnvejr og lavere temperaturer, og det kan mærkes på købelysten hos de danske haveejere. Det danske sommervejr har nemlig fået græsset til at gro igen - og det har fået flere danskere til at investere i en hjælpende hånd til haven. 

Sådan laver du dit eget lugejern

Vil du fjerne ukrudt nemt og effektivt, har vi her et tip til, hvordan du kan bruge et gammelt, ødelagt haveredskab som lugejern.

Nu kan du lade din robotplæneklipper op med solenergi

Ny solcellelader kan holde din robotplæneklipper kørende på 100 procent grøn og gratis energi. Det betyder også, at du selv kan bestemme,...

Forhandler: Salget af benzindrevne plæneklippere styrtdykker

Salget af benzindrevne plæneklippere er gået voldsomt ned de senere år, mens elplæneklippere og robotplæneklippere har overtaget markedet. Derfor vælger flere forhandlere at fjerne de støjende græsslåmaskiner fra sortimentet.

Havestøvsuger gør udendørs-oprydning nemmere

Har du spildt noget jord, eller er havemøblerne dækket med pollen? Nu har GARDENA udviklet en håndstøvsuger til udendørs brug – som den...

Ryd op i skuret inden frosten kommer

Dit skur er uundværligt når haveredskaber og værktøj skal gemmes væk over vinteren. Men skal dine redskaber være så gode som nye til foråret...

Pas på! Disse former for havearbejde sender flest på hospitalet

Hvert år kommer over 8.000 danskere til skade under havearbejdet. Mange af disse ulykker kan undgås, hvis du bare følger disse råd.

Her er brugtmarkedet største hits hos haveejerne

Havesæsonen er skudt i gang, og det er jagten efter brugte haveting også. Lige nu ryger brugte plæneklippere og havetraktorer som varmt...

9 lækre havemaskiner der også er gode for miljøet

Pas din have – og pas på miljøet. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at få værdifuld maskinhjælp i haven OG tage hensyn til miljøet på...