Denne artikel er sponsoreret
Foto: Bosch

3 ultimative haveredskaber til en sommerklar have

Med påsken for døren og varmere vejr, kan vi endelig komme rigtig i gang i haven. Her er 3 redskaber til at hjælpe dig i gang.

Vejret er blevet lunere, dagene er længere og påsken lurer lige om hjørnet. For nogle betyder påsken rejser - for andre havearbejde, så den kan blive klar til sommerens udendørsliv. Her er 3 smarte redskaber fra Bosch, der med snilde og uden ledninger, gør havearbejdet lidt sjovere.

1. Akku-kædesav

Måske du skal fælde småtræer i haven, så du får mere plads, mere sol eller mere udsigt. Eller også skal du bare skære brændte hurtigt og effktivt. Med Bosch AKE 30 LI akku-motorsaven kan du nemt få ordnet det meste nedskæringarbejde. Med en en kraftfuld og højeffektiv moter kan den skære over 100 snit gennem 10 cm fyrretræ på bare én enkelt batteriopladning. 

2. Robotplæneklipper

For nogle kan det at slå græs være terapeutisk, mens det for de fleste andre er en pligt, man helst ville være fri for. Lige meget hvad, skal græspælenen jo holdes, men det behøver ikke være en krig. Selvkørende plæneklippere kan nemlig gøre havearbejdet lidt lettere. Indego 1000 connect fra Bosch kan koples til din smartphone og tablet, så du nemt og hurtigt kan planlægge ruten og løbende give maskinen kommandoer fra hvor du sidder - om det er i sofaen, på vej hjem fra arbejde eller i havestolen.

3. Mini-hækkeklipper

Det kan være noget af et præcisionsarbejde at trimme hækken og græskanten med en normal hækkeklipper. Men med en smart og lile en af slagsen, bliver det lette at komme til de skarpe hjørner og lige kanter. Boschs Isio multiklippersæt er en handy lille maskine, der kun vejer 550 gram og kan arbejde uden afbrydelse i 50 minutter på én opladning. Den kan bruges til alt fra buske, kanter, krydderurter, stauder og meget mere, så det bliver lidt nemmere at holde på formerne i haven.

 

6. april 2017
Mere om Haveredskaber og -maskiner

Kom let hele terassen rundt med denne ledningsfrie højtryksrenser

En uproblematisk forårsrengøring, uden ledninger og andre hindringer, er der vist mange, inklusiv os her os på idenyt, der drømmer om. Og ved du hvad? Det kan du nu!

Sådan må du aldrig bruge din højtryksrenser

En højtryksrenser kan være et effektivt redskab til at rense terrassen eller facaden på huset, når intet andet virker. Men pas på – en...

Få mere ud af regnvandet med en regnvandstønde

En regnvandstønde er en god investering, hvis du bruger meget vand i haven. Læs alt, hvad du skal vide om at genbruge regnvand med en regnva...

11 fede robotplæneklippere i 2019

Her får du overblikket over alle de fedeste robotplæneklippere på markedet lige nu. Find den perfekte robot til din plæne.

Haveredskaber: Sådan vælger du mellem batteri, ledning og benzin

Der findes et stort udvalg af motoriserede haveredskaber, men ved du, om du skal vælge en batteridrevet motorsav, en benzindrevet hækkesaks...

Fra symaskiner til plæneklippere: Verdenskendt havefirma fejrer...

Våben, symaskiner, motorcykler, brændeovne, kødhakkere og endelig havemaskiner. Husqvarna ser tilbage på 330 års innovativ, teknologisk...

Sådan laver du dit eget lugejern

Vil du fjerne ukrudt nemt og effektivt, har vi her et tip til, hvordan du kan bruge et gammelt, ødelagt haveredskab som lugejern.

Nu kan du lade din robotplæneklipper op med solenergi

Ny solcellelader kan holde din robotplæneklipper kørende på 100 procent grøn og gratis energi. Det betyder også, at du selv kan bestemme,...

Forhandler: Salget af benzindrevne plæneklippere styrtdykker

Salget af benzindrevne plæneklippere er gået voldsomt ned de senere år, mens elplæneklippere og robotplæneklippere har overtaget markedet....

Havestøvsuger gør udendørs-oprydning nemmere

Har du spildt noget jord, eller er havemøblerne dækket med pollen? Nu har GARDENA udviklet en håndstøvsuger til udendørs brug – som den første af sin slags.

Ryd op i skuret inden frosten kommer

Dit skur er uundværligt når haveredskaber og værktøj skal gemmes væk over vinteren. Men skal dine redskaber være så gode som nye til foråret...

Pas på! Disse former for havearbejde sender flest på hospitalet

Hvert år kommer over 8.000 danskere til skade under havearbejdet. Mange af disse ulykker kan undgås, hvis du bare følger disse råd.

Her er brugtmarkedet største hits hos haveejerne

Havesæsonen er skudt i gang, og det er jagten efter brugte haveting også. Lige nu ryger brugte plæneklippere og havetraktorer som varmt brød. Det viser en ny undersøgelse.

9 lækre havemaskiner der også er gode for miljøet

Pas din have – og pas på miljøet. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at få værdifuld maskinhjælp i haven OG tage hensyn til miljøet på...

Uundværlige haveredskaber

Vi har fundet en haveredskaber, der gør arbejdet lettere, sjovere, nemmere og mere effektivt. Kort sagt – havens "must-haves".