Denne artikel er sponsoreret

3 ultimative haveredskaber til en sommerklar have

Haveredskaber og -maskiner

Med påsken for døren og varmere vejr, kan vi endelig komme rigtig i gang i haven. Her er 3 redskaber til at hjælpe dig i gang.

Foto: Bosch

Vejret er blevet lunere, dagene er længere og påsken lurer lige om hjørnet. For nogle betyder påsken rejser - for andre havearbejde, så den kan blive klar til sommerens udendørsliv. Her er 3 smarte redskaber fra Bosch, der med snilde og uden ledninger, gør havearbejdet lidt sjovere.

1. Akku-kædesav

Måske du skal fælde småtræer i haven, så du får mere plads, mere sol eller mere udsigt. Eller også skal du bare skære brændte hurtigt og effktivt. Med Bosch AKE 30 LI akku-motorsaven kan du nemt få ordnet det meste nedskæringarbejde. Med en en kraftfuld og højeffektiv moter kan den skære over 100 snit gennem 10 cm fyrretræ på bare én enkelt batteriopladning. 

2. Robotplæneklipper

For nogle kan det at slå græs være terapeutisk, mens det for de fleste andre er en pligt, man helst ville være fri for. Lige meget hvad, skal græspælenen jo holdes, men det behøver ikke være en krig. Selvkørende plæneklippere kan nemlig gøre havearbejdet lidt lettere. Indego 1000 connect fra Bosch kan koples til din smartphone og tablet, så du nemt og hurtigt kan planlægge ruten og løbende give maskinen kommandoer fra hvor du sidder - om det er i sofaen, på vej hjem fra arbejde eller i havestolen.

3. Mini-hækkeklipper

Det kan være noget af et præcisionsarbejde at trimme hækken og græskanten med en normal hækkeklipper. Men med en smart og lile en af slagsen, bliver det lette at komme til de skarpe hjørner og lige kanter. Boschs Isio multiklippersæt er en handy lille maskine, der kun vejer 550 gram og kan arbejde uden afbrydelse i 50 minutter på én opladning. Den kan bruges til alt fra buske, kanter, krydderurter, stauder og meget mere, så det bliver lidt nemmere at holde på formerne i haven.

 

6. april 2017
Mere om Haveredskaber og -maskiner

Tre tips til dig der vil købe en plæneklipper

Haveredskaber og -maskiner Lige nu kan man finde 1.206 plæneklippere til salg på dba.dk. Her får du tips til tre ting, du skal forholde dig til, når du køber en brugt plæneklipper.

Sådan må du aldrig bruge din højtryksrenser

Haveredskaber og -maskiner En højtryksrenser kan være et effektivt redskab til at rense terrassen eller facaden på huset, når intet andet virker. Men pas på – en...

Pas på! Disse former for havearbejde sender flest på hospitalet

Haveredskaber og -maskiner Hvert år kommer over 8.000 danskere til skade under havearbejdet. Mange af disse ulykker kan undgås, hvis du bare følger disse råd.

Her er brugtmarkedet største hits hos haveejerne

Haveredskaber og -maskiner Havesæsonen er skudt i gang, og det er jagten efter brugte haveting også. Lige nu ryger brugte plæneklippere og havetraktorer som varmt brød. Det viser en ny undersøgelse.

9 lækre havemaskiner der også er gode for miljøet

Haveredskaber og -maskiner Pas din have – og pas på miljøet. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at få værdifuld maskinhjælp i haven OG tage hensyn til miljøet på...

Sådan sparer du hurtigt og nemt flere tusinde kroner, når du skal...

Haveredskaber og -maskiner Vil du gerne spare en masse penge på din nye plæneklipper? Læs med her, og find ud af hvordan.

Uundværlige haveredskaber

Haveredskaber og -maskiner Vi har fundet en  haveredskaber, der gør arbejdet lettere, sjovere, nemmere og mere effektivt. Kort sagt – havens "must-haves".

Løvsuger eller løvblæser - find den rette til din have

Haveredskaber og -maskiner Få styr på dit løv og dit haveaffald med en løvsuger eller en løvblæser. Læs om forskellen og om, hvad du skal tænke på, når du overvejer...

Multihavemaskinen indtager haven

Haveredskaber og -maskiner En multihavemaskine kan afhængig af det udstyr, du bruger, klare flere forskellige arbejdsopgaver i haven. Med et snuptag kan du fx forvandl...

Test: Robotplæneklipperen gør græsslåningen nem

Haveredskaber og -maskiner Hører du til blandt dem, der holder af en nytrimmet græsplæne, men ikke rigtig gider besværet med at klippe den, så kan det være, at en robotplæneklipper er det rigtige valg for dig. Forbrugerrådet Tænk har testet 12 modeller af de selvkørende græsslåmaskiner, og det er faktisk ved at blive et rigtig fornuftigt alternativ til selv at stæse rundt med plæneklipperen. 

Giv de batteridrevne haveredskaber et langt liv

Haveredskaber og -maskiner Et hav af nye batteridrevne redskaber er med til at lette havearbejdet lige fra beskæring og hækkeklipning til kant­trimning og græsslåning....

Haveredskaber, der selv klarer arbejdet for dig

Haveredskaber og -maskiner De nyeste tendenser inden for moderne haveredskaber handler ikke så meget om, at du skal gøre det selv. De handler mere om at få nogen –...

Undgå ulykker under havearbejdet

Haveredskaber og -maskiner Mens de fleste danskere er fantastisk bevidste om sikkerhed på deres arbejdsplads, så er det for mange nærmest lige modsat, når det gælder arbejde i fritiden. Og de stærke havemaskiner kan forvolde store skader, hvis du ikke passer på.

Sådan klarer du rengøringen af haveredskaberne

Haveredskaber og -maskiner Lige siden det tidlige forår er der blevet gravet, plantet, luget, savet og beskåret rundt omkring i haverne. Nu skal haveredskaberne så...

Få haveredskaberne i topform før vinter

Haveredskaber og -maskiner Haveredskaber holder sig bedst vinteren igennem, hvis de er rene på blad og tænder. Hæng dem i skuret eller under et tagudhæng eller et...