Denne artikel er sponsoreret
Foto: Getty Images & PR-fotos

Få pool og spabad derhjemme

Der findes ikke noget bedre end en dukkert på en varm dag. Ægte luksus er hvis du ikke engang behøver at tage hjemmefra for at hoppe i vandet. Vi har samlet seks af de bedste udbydere af pools og spa-bade, lige til at installere derhjemme.

Af: , 22. maj 2019

Når solens stråler for alvor begynder at skinne i Danmark, vælger mange af os at suse ned mod stranden for at kunne tage sig en dejlig dukkert i havet og køle kroppen lidt ned.

Men ville det ikke være dejligt, at slippe for turen til vandet - og for at skulle dele en plet på fluepapiret med alle de andre vand hungrende danskere og turister? I stedet kan du installere en pool eller et spabad på din grund, så du nemt og hurtigt har tilgang til et dyp i vandet.

Vi har fundet seks udbydere der kan inspirere dig til valg af pool, spabad og tilbehør med smarte funktioner, der er et kig værd. 

Danmarks største online Pool og Spashop

Poolworld.dk har siden 2006 satset på at sælge kvalitetsvarer indenfor ourdoor living. 

Poolworld.dk har faglærte medarbejdere, der ved noget om de produkter, de sælger og har mange års erfaring med pool, spa, vildmarksbade og sauna. Kontakt dem for hjælp eller et tilbud. 

De har 750 m2 indendørs butik og showroom, samt udendørs udstilling af sauna og vildmarksbade i Holbæk.

Nyd sommeren med pool i egen have

Hos PoolOasen.dk er der pools til ethvert budget, i mange størrelser og forskellige materialer - så der vil også være én, der passer til netop din have! Med en swimmingpool i egen have er familien sikret masser af kvalitetstid og stor badeglæde hele sommeren. 

Vælg den ultimative luksus i form af en funklende keramisk juvel; et formstøbt glasfiberkar i ekstra forstærket materiale og med indbygget trappe. 

Eller et populært alternativ; en helt klassisk stålpool med liner, der kan fås i såvel nedgravningskvalitet, som til brug fritstående i haven opstillet direkte på terrassen eller i et udvalgt hjørne af græsplænen.

Vælg en poolpakke med et godt filteranlæg. Det er din garanti for en miljøvenlig sommerfornøjelse, fordi vandet genbruges og renholdes i poolen. 

PoolOasen.dk kan kontaktes på telefon 21220885 eller mail [email protected] for gratis råd og vejledning og et uforpligtende tilbud .

Fremtidens swimmingpool er biologisk renset

FÅ EN SVØMMESØ ELLER NATURPOOL I HAVEN FRA JUNCKERHAVEN​

Vandrensning

Vandet renses ved hjælp af biologiske processer uden Clor. Vandet er krystalklart/indbydende helt rent ferskvand 

Anvendelse

Svømning/badning/leg/vinterbadning og skøjteløb og ikke mindst dekoration i haven

Design

Smukt og naturligt udseende som en sø eller som en moderne swimmingpool - eller begge dele

Miljøprofil

Meget lav CO2 belastning uden desinfektion og lavt energiforbrug

POOLS OG SWIMSPA TRENDER HOS POOL EKSPERTEN

Pools med minimalistisk udseende, og nem adgang via en bred trappe, er et yderst populært valg. Hos Pool Eksperten oplever de stor efterspørgsel på den luksuriøse ”PP swimming pool”, der er fremstillet af et miljøvenligt materiale, og er yderst holdbart i forhold til det nordiske klima.

Ligeledes har mange fået øjne op for de funktionelle swimspa. Her kan du både svømme og sidde og nyde tilværelsen, mens boblerne masserer og forkæler dig. Pool Eksperten gør alt arbejdet, og står klar til at råde og vejlede dig fra start til slut.

Solvarme til både hus og pool

Få dejlig frisk varm luft blæst ind i huset, så du mindsker både udgift til varme. Den friske luft tager også lugt og andet med. Blandt andet filtreres indblæsningsluften for pollen med selvrensende filtre. 

Selv svære tilfælde med fugt i kældre kan SolarVentis anlæg klare – dette samtidig med, at eksempelvis radon reduceres stærkt. Så har du et poolrum med lugt af klor, kan dette bedres betydeligt. 

Til en udendørs pool har SolarVenti specielle, holdbare systemer, der kan oplægges eksempelvis på flade tage eller på friarealer. Der er 10 års garanti på materialer til solfangerne hertil. Normalt holder de over 20 år. Altså ikke legetøj. Et anlæg på eksempelvis 21 m2 kan levere omkring 5.000 kWh varme til en 32 m2 pool på en sommer. Kvalitet betaler sig.

Pool & Spabade

SolBadet.dk sælger pool, tilbehør og spabad til private ”gør det selv” folket. 

De vejleder inden og ved levering, så du selv kan samle og montere. Hvis der er behov, tilbyder de også at være med i opstillingsprocessen, hvis du ønsker hjælp til opstilling eller samling. 

Mange kan og vil gerne selv, men tør måske ikke lige skære ud til dyser, skimmer og lys i lineren, eller lime slanger og rør sammen, så det er tæt.

SolBadet er autoriseret el-installatør, hvis der nu ikke er strøm i nærheden af teknikken ellerudespaet skal tilsluttes.

Udespa sælger de mest Passion spa, der er designet i Holland i samarbejde med ergoterapeuter. Så døjer du med ryggen eller ledsmerter, er det fantastisk at nyde naturen og få løsnet muskler og led i sit eget wellnes spa i haven.

22. maj 2019
Mere om Havedesign

Ny bog guider dig til havedesign med græs

Bogen “Design med græsser” åbner for græssernes forunderlige verden. Hvis du ønsker at sætte større fokus på en af tidens havetrends, kan du her få inspiration til, hvordan du kan designe din have med græs.

Denne robotplæneklipper bor i et smølfehus

I en have på Sydfyn kører en robotplæneklipper ind og ud af stueetagen i eget hus, alt imens musvitter og gråspurve bygger rede på første...

Svømmesø i haven: Fynsk familie med en anderledes have

Det fynske ægtepar, Flemming og Malene, bor i et traditionelt parcelhuskvarter i naturskønne Nyborg. Selvom husene ved første øjekast synes...

Hver tredje stresser over haven - men det kan let undgås

Haven byder ikke kun på afslapning, men også en snert af stress, dårlig samvittighed og bekymringer. Se, hvordan du justerer dine haveambitioner og får en dejlig have her.

Dansk park bugner med roser i alle farver

Fra juni til august kan du blive inspireret af smukke temahaver og opleve over 80 smukke rosensorter, når du spadserer gennem Valbyparken i...

I dag åbner Danmarks største haveudstilling

Copenhagen Garden med intet mindre end otte showhaver, 9 inspirationshaver, et omfattende show- og eventprogram og over 100 stande med alt...

Ny bog bringer dig tæt på Tivolis blomstrende univers

Nu kan du komme helt tæt på Tivolis blomstrende univers med den nye coffee-table-bog, der med over 800 billeder viser aspekter af den gamle have, som aldrig er set før. Livsstilsbogen vil uden tvivl være den oplagte gaveide for alle, der sætter pris på den grønne del af Tivoli.

Besøg den charmerende lille have, hvor småt er lig med godt

Rækkehushaver, byhaver, parcelhushaver og kolonihaver – mange har små haver, og Claus Dalby har besøgt en række over hele landet. Tag med...

Sådan bygger du let en original sandkasse

Passer sandkasserne, du kan finde hos din forhandler, ikke ind i din havestil, har vi måske den perfekte løsning til, hvordan du nemt og...

Besøg den lille have i engelsk cottagestil

Tag med 'Den store bog om små haver' på besøg i Lotte og Carstens lille have i engelsk cottagestil. Havens design fungerede ikke optimalt for den lille familie, men da de fik en havearkitekt ind over, fik de både opfyldt alle deres havedrømme og fik en meget større haveglæde. Bliv inspireret af den lille have her. 

Ny bog guider til indretning af den lille have

Jo mindre haven er, jo flere overvejelser skal der til for at få den til at fungere godt. Med god planlægning er det dog utroligt, hvor...

Plant en prærie til din sensommerhave - sådan gør du

Et præriebed er et nemt, smukt og uhøjtideligt element, der sætter kulør på sensommerhaven. Læs opskriften på et smukt præriebed til din...

Haveselskabet indbyder til årets fest for haveelskere

I juni løber havefestivalen CPH Garden for anden gang af stablen med showhaver, foredrag og planter for enhver smag.

Design din have med potter, dåser og krukker

Her er oldemors symaskine-bord og andre loppefund kommet til ære og værdighed. Du skal ikke have mange kroner op af lommen, hvis du vil...

5 trin: Genveje til at forandre en have

Her er den hurtige manual, hvis du ønsker at ændre en ældre have. 5 nemme trin - og du springer ikke over, hvor gærdet er lavest. Husk også...