Ingredienser (4 pers.):
1 1/4 dl abrikossyltetøj
1 1/4 dl hindbæreddike
4 spsk krydret brun sennep
1 tsk havsalt
1/2 tsk friskkværnet sort peber
1/4 tsk cayennepeber
25 g blåbær
Sådan gør du:
Læg kyllingestykkerne i en glasbageform. Hæld resten af marinaden over kyllingerne og sørg for, at de er dækket på alle sider. Dæk til og lad dem marinere i køleskabet i 2-3 timer. Gem resten af marinaden.
Grill kyllingestykkerne over en middelvarm grill og pensl med den resterende marinade, 5-7 minutter på hver side eller indtil kyllingestykkerne ikke længere er lyserøde i midten.
Rør blåbærrene sammen med den gemte 1 1/2 dl marinade i en lille gryde, bring det i kog og server det sammen med de grillede kyllinger. Server eventuelt også grillede asparges til.
Opskriften er fra bogen “Den store grillbog” af Paul Kirk – udgivet af Lindhardt & Ringhof.