10 gode grill-gadgets

Grill og udekøkken

Der er ikke noget som smagen af grill på lune aftner. idényt viser dig, hvilke grill-gadgets du ikke kan undvære.

En røgbox
En røgbox

Stegetermometer

Temperaturen er sværere at regulere ved grillkul. Det viste termometer giver alarm og displayet – med baggrundslys – blinker, hvis den valgte temperatur stiger eller falder uden for de valgte intervaller. ET-732 fra Maverick/tbsgrillshop.dk til 499 kr.

Rustfri grilltang

Rustfri grilltang fra WMF, 30 cm lang. Set hos Thuesen Jensen og Illums Bolighus til ca. 200 kr.

Lækker, hjemmelavet pizza

Hjemmelavet pizza i haven - så bliver det ikke bedre.  Pizzaria Pronto kører på gas og bager en pizza på under 10 minutter. Bauhaus har den til ca. 2.000 kr. 

Smedejernsgryde

Rigtigt tilbehør tilberedes, mens stegen griller. Hertil bruges en smedejernsgryde, som tåler varmen. Denne er fra webergrill.dk. Ca. 800 kr.

Blæs liv i kullene

Få lynhurtigt varme kul med Air Booster BBQ Jet. Bare 8 minutter tager det. Air Boosteren har en motor, der "blæser" liv i kullene i grillstarteren. Set i XL Byg til ca. 500 kr. eksklusiv grillstarter.

Uundværlig grillbørste

En langskaftet grillbørste er uundværlig, når grillen skal rengøres. Denne er fra Eva Solo, og koster ca. 280 kr.

Smarte grillhandsker

Disse KitchenGrips grillhandsker beskytter mod temperaturer fra -97ºC til +260ºC. Handskerne er antibakterielle, og kan desuden rengøres i opvaskemaskinen. Set hos Thuesen Jensen til ca. 240 kr.

Få klassisk grillsmag på gasgrillen

Klassisk smag af grill får du med en gasgrill og en røgboks. Boksen fyldes med rygeflis og stilles i gasgrillen, når du griller. Set til ca. 150 kr. hos Weber. 

Grilltang

Grilltænger til at vende stegen, uden at brænde fingrene. Den her er fra cobb.dk til ca. 150 kr. Den er 29 cm lang og i rustfrit stål. Tåler maskinopvask.

 

Med denne kyllingeholder fra Staub kan du lave den bedste og mest saftige kylling. Holderen er fremstillet i emaljeret støvejern, og kan bruges både på grillen og i ovnen. Prisen er ca. 1000 kr.

18. maj 2017
Mere om Grill og udekøkken

Gas- kul- eller elgrill: Kan du smage forskel?

Grill og udekøkken Vi elsker at grille i Danmark, og vi er da også det land i Europa, hvor flest har en grill. Nogle sværger til den klassiske kulgrill, mange har en gasgrill, og det nye er elgrillen. Men er der nogen smagsforskel på den grillede mad? Svaret vil nok overraske dig…

10 grill-tricks, der gør grillsæsonen til en leg

Grill og udekøkken Med disse 10 grill-tricks får du meget mere aroma ind i maden, samtidig med at maden bliver meget nemmere at håndtere på grillen. Og så er...

Byg din egen pizzaovn

Grill og udekøkken Drømmer du om at lave ægte italienske pizzaer i baghaven? Så byg din helt egen pizzaovn, og gør drømmen til virkelighed. Se her 4 forskellig...

Sådan bygger du selv et udekøkken

Grill og udekøkken Går du med tanker om at bygge et praktisk udekøkken, du kan bruge hele året rundt? Så viser gør-det-selv eksperten Björn Christiernsson dig her, hvordan du gør.

Fra nybegynder til grillmester

Grill og udekøkken Bliv villavejens grillmester i år. Vi giver dig de smagfulde tricks.

NU skal vi grille

Grill og udekøkken Varmrøget laks, pulled pork og langtidsstegt svinekød er årets hotte retter fra grillen. En Smoker er perfekt – men retterne kan også lykkes...

Perfekt stegte grillbøffer - hele året

Grill og udekøkken Lækkert kød af enhver art, aubergine-skiver med grillstreger, sprøde toast eller lune nanbrød. Den mobile grill Opti fra Tefal leverer det hele – uden kul eller gas.

Se, hvordan en rå kartoffel kommer til at redde din grillsæson

Grill og udekøkken Så er det slut med mad, der sidder fast på grillen.

6 genveje: Sådan rengør du grillen - og sparer tid

Grill og udekøkken Det er grilltid, og derfor giver vi dig 6 simple råd til at vedligeholdelse af grillen, så den holder længere.

5 ting du bør overveje, inden du bygger et udekøkken

Grill og udekøkken Når du realiserer drømmen om et udekøkken, er der en række praktiske ting, du bør overveje. Tænk eksempelvis over, om du vil tilberede maden på grill, over åben ild eller med gas.

Anna-Lise: Drømmen om et udekøkken – et jeg selv kan bygge

Grill og udekøkken I maj eksploderer udelivet hjemme hos idényts chefredaktør, Anna-Lise. Den der umiskendelige duft af grill i næseborene, kombineret med det...

Grillbriketter og grilltilbehør - find de lækre accessories

Grill og udekøkken En elektrisk grillbørste, en wok til grillen eller briketter af kokos - se sæsonens lækre grillgear.

Pas på grillskader og brug af ild i haven

Grill og udekøkken Hvert år kommer mange børn og voksne til skade, når der grilles eller hygges ved bålet i haven. Der sker også mange brandskader efter uheld med ukrudtsbrændere. Sådan dækker forsikringen, hvis det går galt.

Sådan tænder du op i grillen

Grill og udekøkken En god og succesfuld grilloplevelse handler ikke kun om at tilberede maden. Hele processen tæller med: Typen af grill, optænding, varmebehov...

Brug grillen hele året

Grill og udekøkken Vi griller som aldrig før, men hvor vi tidligere holdt os til pølser og koteletter, kaster vi os nu gerne ud i mere krævende menuer med...