Denne artikel er sponsoreret

Brug robotklippere - så er plænen altid trimmet

Stigas Autoclip-serien sikrer dig, at plænen altid er trimmet – uden at du behøver at røre en finger. Med Autoclip robotklippere er det slut med at komme hjem til en urskov efter ferien og med at bruge hele weekenden i sommerhuset på kedelig rutineklipning. Robotklipperen ordner hele plænen med militær præcision – dag efter dag, ugen efter uge – alt efter dit behov. Stiga

Stiga Autoclip-serie sikrer dig, at plænen altid er trimmet.
Stiga Autoclip-serie sikrer dig, at plænen altid er trimmet.

Stigas robotklippere i Autoclip-serien er en ny generation af klippere, der efter en uhyre simpel indstilling kører hele sæsonen uden behov for indblanding. Du kan fx stille maskinen til at køre på faste tidspunkter i løbet af ugen, så er du sikker på, at du altid har en flot og nyklippet plæne.

Tid til at nyde haven

Autoclip er den perfekte løsning til alle, der gerne vil slippe for at have plænen hængende over hovedet. Med Autoclip kan ferier og weekender bruges til dét, de er skabt til – hygge og afslapning. Det er den perfekte løsning for ældre og gangbesværede, der slipper for at være afhængige af barmhjertige venner, når græsset gror.

Stilsikkert klipperesultat med Stiga Autoclip

Autoclip er en totalløsning til din plæne. Den finklipper græsset, så det falder ned i plænen og fungerer som gødning. Det betyder, at du både slipper for at samle græsset op – og for at gøde din plæne. Autoclip kører ubesværet op ad skråninger med hældninger på helt op til 27°, og er desuden så støjsvag, så du kan sætte den til at klippe på alle dagens tidspunkter uden at genere naboen.

De nye robotklippere klarer områder fra 400 m2 og helt op til 4000 m2 – og er derfor også velegnet til brug hos kommuner og virksomheder. Et kabel afgrænser klippeområdet, og gør robotklipperen skånsom ved buske og planter.

Overlegen driftsikkerhed

Autoclip-serien anvender den mest miljøvenlige driftsmåde. Klipperne har et kraftigt lithium-batteri, der har 2-3 gange så lang levetid som traditionelle batterier. Autoclip 500 og 700-modellerne kører op til 6 timer på en opladning, og maskinerne er så solide, at de kan klippe 12 timer om dagen. Klipperne sørger selv for genopladning og fortsætter ufortrødent, hvor de sluttede sidst. De store modeller har endda regnvejrssikring, så den selv kører tilbage til ladestationen, hvis det begynder at regne.

Effektiv børnesikring

Autoclip er effektivt sikret mod personskader. Hvis klipperen vælter, vendes eller løftes, stopper både motoren og kniven. Klippen er desuden udstyret med en knivbeskyttelse, der forhindrer klipperen i at køre hen over små genstande, som fx legetøj.

Alarmerende tyverisikring

Med Stiga Autoclip 500 og 700-modellerne er der ingen grund til at frygte tyveri. Klipperne er sikret med adgangskode og alarm, og prøver man at løfte klipperen uden at koden er indtastet, så går alarmen (afhængig af modelvalg).

Nyeste robotteknologi

Autoclip er en revolution indenfor effektivt havehold og serien opfylder alle behov, uanset om der er tale om privat eller professionel brug. Autoclip-robotterne har et væld af funktioner, er uhyre driftsikre og har en kapacitet og holdbarhed, der betyder, at de kan klare intensiv brug i flere år.

Modeller:

Autoclip fås i tre størrelser. 100-serien dækker behovet i de fleste private hjem, 500-serien er velegnet til større haver, og 700-serien er udviklet til rigtig store have og professionel brug i fx kommuner mv. Autoclip 100-serien startes ved tryk på startknap – de øvrige skal programmeres.

Robotklipperen kører op til seks timer på en opladning

og finder selv tilbage til ladestationen efter endt opgave. Skulle robotklipperen løbe tør under en stor opgave, finder den selv tilbage til opladeren og fortsætter præcis dér, hvor den var nået, når den er igen er opladet.

Autoclip 500 og 700 har akustisk alarm

(som standard eller tilbehør afhængig af model), der aktiveres, hvis nogen løfter robotklipperen, uden at adgangskoden er indtastet.

Stigas robotklippere klarer stejle stigninger op til 27°.

5x5 pixel

9. maj 2012
Mere om Græsplæne

Overlæge advarer: Hold øje med dine børn når robotplæneklipperen...

Overlæge fra Odense Universitetshospital opfordrer børnefamilier om at være ekstra opmærksomme på legende børn og robotplæneklippere efter 2-årig kom til skade i haven.

Derfor behøver du ikke at samle græsset op efter du har slået det

Du ville måske ønske, at du var den glade ejer af en græsslåmaskine med en indbygget opsamlerboks til græsset, men har du en græsslåmaskine...

Sådan redder du din græsplæne efter tørken

Sommeren har været en hård tid for de danske haver. Græsplæner har mistet sine bløde teksturer og frodige, grønne farver, og ligner nu hvad...

Kan man slå græs når græsset er vådt?

Sund fornuft siger NEJ, men er det så enkelt? Og hvad skal man gøre, når der ikke er nogen vej udenom? Her er 7 gode råd til regnvejrsklipperen.

Skal man fjerne græsset efter man har slået det?

Der er mange myter om afklippet græs: Er det bedst at lade det ligge, eller har græsset neden under bedst af, at man samler det op? Bliver...

Slå græsset på den rigtige måde og på de rette tidspunkter

En god plæneklipper-teknik er vejen til en smuk græsplæne. Lær at slå græsset med den rette tæthed, så det bliver stærkt og modstandsdygtig...

Sådan fjerner du mos fra din græsplæne

En mild vinter giver mosset gode vilkår, og mange haveejere døjer nu med mosfyldte plæner.  

7 trin til en flot græsplæne

Brug plænegødning rigtigt og få en sund stærk og mørkegrøn græsplæne. Det er en 7-trins plejekur, der styrker græsset og samtidig svækker...

Larm fra græsslåmaskinen ødelægger den gode stemning i haven

Chefredaktør, Anna-Lise, synes det er skønt at komme hjem, smide frakken og arbejdstøjet og rykke ud i haven. Følelsen af fri er det bedste,...

Sådan bliver græsplænen saftig med muld – og kyllingen sprød med øl

Anna-Lise Aaen, chefredaktør på idényt, fortæller om en dag med hensigtsmæssig arbejdsfordeling. Det resulterer i en lækker sprød kylling og en saftig grøn græsplæne på én gang – altså næsten.

Visne blade er guld værd

Det kan umiddelbart føles irriterende, når bladene falder af trækronerne i efteråret. Men bladene gør mere gavn i haven end som så.

Hold bedene lugefri hele sommeren med en effektiv kant mellem græs...

Græs breder sig dybt ind i blomsterbedene, hvis ikke det bliver holdt på plads. Kanter er sagen, hvis du ikke vil luge græs væk hele sommere...

Sneskimmel i din græsplæne - sådan kommer du det til livs

Hvis din plæne har store pletter eller plamager af vissent græs, er den sandsynligvis angrebet af sneskimmel. Kigger du nærmere på pletterne, er der sikkert en spindelvævs-agtig, hvidlig belægning på de visne græsstrå. Fjern det døde græs, luft ud i plænen og så friske græsfrø, så ukrudtet ikke tager magten efter et angreb af sneskimmel.

Græsplæne på rekordtid

Der er mange gode grunde til at vælge rullegræs. Den væsentligste er, at plænen “er der med det samme” – grøn og frodig og lige til at...

Forny græsplænen med en eftersåning i september

Eftersåning en gang om året forynger og forskønner din græsplæne og giver den fornyet kampkraft til at modstå mos og mælkebøtter. Det bedste...