Guide til gødning og spagnum

Brug de gamle æggeskaller i haven

Til gengæld findes der ting, som du godt må bruge som gødning i haven. Det kan fx være en fordel at benytte sig af æggeskaller for at forspire planten. Æggeskaller er nemlig fyldt med calcium, og ved at bruge dem som  potter til de små planter, kan du meget lettere få dine planter til at vokse. Specielt roser vokser meget bedre, når de får lidt hjælp fra næringsstofferne i æggeskallerne.

De knuste skaller fra æg kan desuden også hjælpe med at holde dræbersnegle på afstand, så de ikke ødelægger køkkenhaven.

Brug kaffegrums som gødning 

Og så er der faktisk heller ikke nogen grund til at smide den gamle kuffegrums væk. Man kan nemlig også lave sin egen helt fantastiske powergødning ved at bruge de gamle kafferester.  Kaffe indeholder nemlig kvælstof, der gavner havens planter, hvis du strør grumset rundt om dine haveplanter, inden du vander dem, eller lige inden det begynder at regne.

Du kan også bruge list træflis eller savsmuld for at lave din egen muld. Det vil nemlig hele meget bedre på fugten.

Læs mere Gem
Sortér efter:
Gødning og spagnum
Det er en kunst at gøde rigtigt, så næringsstofferne kommer planterne til gavn uden at gøre skade på dem, og i sidste ende også miljøet....
Gødning og spagnum
Med de rigtige forhold, kan du få meget mere ud af din gødning. Læs vores fem uundværlige tips til gødning i haven, og få en enkel opskrif...
Gødning og spagnum
Jord er ikke bare jord. Vil du dine planter det bedste, så læs med her og bliv klogere på, hvordan planterne trives optimalt.
Gødning og spagnum
Guldvand er noget af det bedste, du kan give din have. Og ja, det er lige præcis det, du tror.
Gødning og spagnum
Du kender det sikkert – familiens onkel har altid et godt råd parat, når der skal bekæmpes ukrudt i haven, mellem fliserne eller i indkørs...
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.