Denne artikel er sponsoreret

Tag forskud på sommeren med et vægdrivhus

Udnyt forårssolen med et vægdrivhus, der er en let måde at skabe en hyggelig og varm forlængelse af din bolig, hvor du kan få det meste ud af solens stråler til dyrkning af planter og krydderurter.

Foråret er lige på trapperne, men der er alligevel et godt stykke tid, til vi her i Danmark kan nyde sommerens varme. Hvis du ikke allerede har et drivhus, kan et vægdrivhus være en god måde at tage forskud på sommeren. Dér kan du nemlig dyrke planter og krydderurter, der gerne skal stå i drivhusets varme. Vægdrivhuset er også en god måde at få en tilføjelse til boligen, hvor du kan nyde både lyset fra forårssolen og få det meste ud af forårsvarmen.

Vægdrivhuset har en lang række fordele i forhold til det klassiske, fritstående drivhus, som allerede er populært i mange danske haver, og derfor tilbyder Hobbydrivhuse.dk nu den smarte, vægmonterede løsning med deres model 1100.

Hvorfor vælge et vægdrivhus?

Vægdrivhuse er idéelle, hvis du har store havedrømme, men lidt plads at gøre godt med. For hvis vægdrivhuset monteres, så der er direkte adgang fra huset, vil du automatisk bruge det meget mere end et klassisk drivhus. På den måde vil vægdrivhuset også holde bedre på varmen i løbet af nattetimerne og er generelt varmere end et fritstående drivhus. Derfor vil du kunne bruge det fra tidligt forår til sent efterår, og derved få en udestue og et drivhus på samme tid. 

Derudover er det vægmonterede drivhus fra Hobbydrivhuse.dk langt mere modstandsdygtigt, da det er støttet af husmuren. Det er ikke engang nødvendigt at støbe fundament til drivhuset, da den integrerede aluminiumssokkel med jordspyd sørger for optimal fastgørelse - endda uden at beskadige hverken husmur eller fliser.

Vægdrivhuset i model 1100 kan fås i sort, hvid og aluminium, og du kan selv vælge om du vil have skydedøre eller hængslede døre.

De bedste planter til vægdrivhuset 

Med et vægdrivhus kan du dyrke et stort udvalg af krydderurter og planter allerede nu i foråret, som du kan bruge i madlavningen. Men hvilke planter skal du så satse på? Især tomater trives godt i drivhuset. Du kan så dem allerede i marts og derefter flytte de små planter ud i drivhuset, hvor de kan vokse sig store og give de første tomater til sommer. 

Også chili-planten er blevet meget populær selv at dyrke og giver bid til mange klassiske retter. Prøv den i lasagnen eller lav din egen chili-olie ved at skære et par chilier i halve og putte dem i en flaske olivenolie.

Er du mere til de klassiske, fritstående drivhuse, kan du også finde dem hos Hobbydrivhuse.dk. For eksempel er den nye model 700+ i dag et af de stærkeste hobbydrivhuse på det danske marked. 

Hobbydrivhuse.dk producerer selv alle drivhuse og sælger direkte til dig, så du undgår det fordyrende mellemled. På den måde går pris og kvalitet op i en højere enhed.

28. marts 2017
Mere om Drivhus

Genial idé: Udvid din tomatsæson

Få maksimalt udbytte af dine tomatplanter med dette smarte trick.

Sådan får du det optimale ud af dit drivhus

Du kan dyrke forbløffende mængder varmekrævende grøntsager i drivhuset, men det kræver, at du griber det rigtigt an.

Nyt layout for drivhusbelægning

Se, hvordan haveeksperten bedst klargør drivhuset til en ny sæson.

Gråskimmel ligger på lur i drivhuset

Det lune vejr har holdt gråskimmelen væk, men den har nu sat dit umiskendelige lådne præg på både agurk- og tomatbladene.

En fast hånd til græskar og melon

Den forsøgsvist plantede melonplante har ikke vist sig fra sin bedste side.

For mange blomster i drivhuset

Høsten er i gang i drivhuset. Det er så lækkert. Tomatplanterne er dog udfordret, og der må tages skrappe midler i brug.

Bladlus i brusebad

Drivhuset har været alene hjemme den forgangne uge - det har resulteret i overdimensionerede skoleagurker, besøg af myrer og bladlus.

Gråskimmel under observation

Lotte Bjarke har netop fundet de første pelsbelagte tegn på gråskimmel i drivhuset. Se her, hvordan hun bekæmper svampesygdommen.

Nu skal tomathøsten sikres

Tomatsæsonen er lang i Danmark, og der har været fuld gang i tomatproduktionen i drivhuset hos Lotte Bjarke. Nu er det tid til, at tomathøst...

Tomater med grønne nakker

Tomaterne har ikke haft de bedste betingelser i denne kølige sommer, men de seneste ugers varme har sat skub i tomaterne i drivhuset.

Få et orangeri som på 1800-tallets danske godser

Et orangeri kan meget mere end et drivhus. Det fungerer som et ekstra, smukt rum året rundt, og du kan dyrke masser af planter, som ikke...

Sjove krydderurter i drivhuset

Haveekspert, Lotte Bjarke, holder meget af at have en masse forskellige krydderurter i drivhuset. I år har hun forsøgt sig med nogle sjove...

Agurketid lige om hjørnet

For Lotte Bjarke er det tid til at plante agurken ud, så den kan få mere plads. Agurkplanten får en tomatspiral at klatre i, der fungerer ligeså godt til agurken som til tomater.

Gør drivhuset klar til tomat, peberfrugt og agurk

idényts haveekspert Lotte Bjarke har gjort drivhuset klar til tomat-, peber,- og agurkeplanter. Hun anbefaler en siveslange som den optimale...

Lav et drivhus på få kvadratmeter

Byg dit eget drivhus, hvor du kan dyrke de lækreste grøntsager. Se her, hvordan du kan bygge dit eget drivhus på kun to kvadratmeter.