Denne artikel er sponsoreret

Drivhus med sikkerhedsglas i eget design

Det er en ekstra tryghed, når dit drivhus har sikkerhedsglas frem for standard glas. Det er langt mere holdbart og du undgår skarpe glasskår, hvis en vildfaren bold rammer dit drivhus. Design selv dit drivhus, så det passer præcis til dine behov.

Med sikkerhedsglas

(hærdet glas) i dit drivhus kan ruderne langt bedre tåle slag og temperaturændringer end med standardglas. Sikkerhedsglas er fem gange stærkere end almindeligt glas, og har desuden den fordel, at det ikke danner skarpe skår, når det går itu. I stedet krakelerer glasset i mange små uskarpe stykker, og bliver ofte siddende i rammen.

Kvalitet er lig med stabil konstruktion

Et drivhus skal være af en stabil konstruktion, ellers forfalder det. Euro-Serre drivhuse er tilpasset det nordiske klima og har kraftige firkantsprofiler af aluminium i både tag og væg. Det giver samme stabilitet, som professionelle drivhuse har. Alle skruer og møtrikker er af rustfrit stål.

Vælg drivhus ud fra dine personlige behov

Det har betydning for både udformning og placering, hvad du vil bruge dit drivhus til. Overvej derfor, om du primært ønsker at dyrke planter eller om det lige så meget handler om, at have et lysthus, hvor du kan nyde de forskellige årstider uden at fryse

Tegn drivhuset ind i haveplanen

Mange begår den fejl, at de vælger et drivhus der enten er for lille eller som ligger et upraktisk sted i forhold til brugen. Det kan være en god idé, at tegne en plan over haven, så du kan fornemme, hvordan dit drivhus skal ligge i forhold til sol, skygge og hvordan du bevæger dig i haven. Prøv også at tegne møbler og tilbehør, som du vil have inde i drivhuset, så du kan få en fornemmelse af, om det er stort nok.
Læs her om flere gode råd om placering af drivhuse.

Design dit eget drivhus på nettet

Det er vigtigt, at dit drivhus passer til lige netop dig og dine behov, for det er en investering, der kan holde mange år. Med Drivhusguiden kan du ud fra en række modeller vælge størrelse, tilføje flere døre eller vinduer, skifte farve og vælge tilbehør. Du kan se drivhuset i 3D fra flere vinkler og får med det samme oplyst prisen.

19. marts 2012
Mere om Drivhus

Genial idé: Udvid din tomatsæson

Få maksimalt udbytte af dine tomatplanter med dette smarte trick.

Sådan får du det optimale ud af dit drivhus

Du kan dyrke forbløffende mængder varmekrævende grøntsager i drivhuset, men det kræver, at du griber det rigtigt an.

Nyt layout for drivhusbelægning

Se, hvordan haveeksperten bedst klargør drivhuset til en ny sæson.

Gråskimmel ligger på lur i drivhuset

Det lune vejr har holdt gråskimmelen væk, men den har nu sat dit umiskendelige lådne præg på både agurk- og tomatbladene.

En fast hånd til græskar og melon

Den forsøgsvist plantede melonplante har ikke vist sig fra sin bedste side.

For mange blomster i drivhuset

Høsten er i gang i drivhuset. Det er så lækkert. Tomatplanterne er dog udfordret, og der må tages skrappe midler i brug.

Bladlus i brusebad

Drivhuset har været alene hjemme den forgangne uge - det har resulteret i overdimensionerede skoleagurker, besøg af myrer og bladlus.

Gråskimmel under observation

Lotte Bjarke har netop fundet de første pelsbelagte tegn på gråskimmel i drivhuset. Se her, hvordan hun bekæmper svampesygdommen.

Nu skal tomathøsten sikres

Tomatsæsonen er lang i Danmark, og der har været fuld gang i tomatproduktionen i drivhuset hos Lotte Bjarke. Nu er det tid til, at tomathøst...

Tomater med grønne nakker

Tomaterne har ikke haft de bedste betingelser i denne kølige sommer, men de seneste ugers varme har sat skub i tomaterne i drivhuset.

Få et orangeri som på 1800-tallets danske godser

Et orangeri kan meget mere end et drivhus. Det fungerer som et ekstra, smukt rum året rundt, og du kan dyrke masser af planter, som ikke...

Sjove krydderurter i drivhuset

Haveekspert, Lotte Bjarke, holder meget af at have en masse forskellige krydderurter i drivhuset. I år har hun forsøgt sig med nogle sjove...

Agurketid lige om hjørnet

For Lotte Bjarke er det tid til at plante agurken ud, så den kan få mere plads. Agurkplanten får en tomatspiral at klatre i, der fungerer ligeså godt til agurken som til tomater.

Gør drivhuset klar til tomat, peberfrugt og agurk

idényts haveekspert Lotte Bjarke har gjort drivhuset klar til tomat-, peber,- og agurkeplanter. Hun anbefaler en siveslange som den optimale...

Lav et drivhus på få kvadratmeter

Byg dit eget drivhus, hvor du kan dyrke de lækreste grøntsager. Se her, hvordan du kan bygge dit eget drivhus på kun to kvadratmeter.