Denne artikel er sponsoreret

Derfor skal du vælge et vægdrivhus

Med efteråret godt på vej begynder vi at bruge haven mindre og mindre, og planter og krydderurter skal rykkes i læ for vind og vejr. Men tænk nu hvis man kunne forlænge året og nyde haven uanset vejret.

Det er lettere at nyde din have langt ind i efteråret, end du tror. For hvis du ikke allerede har et drivhus, kan et vægdrivhus have en masse fordele – både i forhold til dyrkning af planter og som et godt alternativ til et ekstra uderum.

Vægdrivhuset har nemlig en masse fordele i forhold til det klassiske, fritstående drivhus og derfor tilbyder Hobbydrivhuse.dk nu den smarte, vægmonterede løsning med model 1100

Hvorfor vælge et vægdrivhus?

Vægdrivhuse er idéelle, hvis du har store havedrømme, men lidt plads at gøre godt med. For hvis vægdrivhuset monteres så der er direkte adgang fra huset, vil man automatisk benytte det meget mere end et klassisk drivhus. På den måde vil vægdrivhuset også holde bedre på varmen I løbet af nattetimerne og er generelt varmere end et fritstående drivhus. Derfor vil du også kunne bruge det fra tidligt forår til sent efterår, og derved få en udestue og et drivhus på samme tid.

Derudover er det vægmonterede drivhus fra Hobbydrivhuse.dk langt mere modstandsdygtigt, da det er støttet af husmuren. Det er ikke engang nødvendigt at støbe fundament til drivhuset, da den integrerede aluminiumssokkel med jordspyd sørger for optimal fastgørelse - endda uden at beskadige hverken væg eller fliser. 

Vægdrivhuset model 1100 kan fås i sort, hvid og aluminium, og du kan selv vælge om du vil have skydedøre eller hængslede døre.

De bedste planter til vægdrivhuset

Det bedste ved vægdrivhuset er, at det forlænger dine muligheder for at så og høste grønt. Men hvilke planter skal du så satse på? Salat og spinatfrø kan du sagtens så i løbet af oktober, og høste dem nogle uger ind i november. Så er der grøntsager lige uden for døren til madlavnigen, selv i de kolde måneder. Du kan også nå at så radiser, dild og persille i starten af november og bruge grangrene som afskærmning mod direkte sol i frosten, så de overlever vinteren.

Er du dog mere til til de klassiske, fritstående drivhuse, kan du også finde dem hos Hobbedrivhuse.dk. For eksempel er den nye model 700+ i dag et af de stærkeste hobbydrivhus på det danske marked.­

Hobbydrivhuse.dk producerer selv alle drivhuse og sælger direkte til dig, så du undgår det fordyrende mellemled. På den måde går pris og kvalitet op i en højere enhed.

1. oktober 2016
Mere om Drivhus

Genial idé: Udvid din tomatsæson

Få maksimalt udbytte af dine tomatplanter med dette smarte trick.

Sådan får du det optimale ud af dit drivhus

Du kan dyrke forbløffende mængder varmekrævende grøntsager i drivhuset, men det kræver, at du griber det rigtigt an.

Nyt layout for drivhusbelægning

Se, hvordan haveeksperten bedst klargør drivhuset til en ny sæson.

Gråskimmel ligger på lur i drivhuset

Det lune vejr har holdt gråskimmelen væk, men den har nu sat dit umiskendelige lådne præg på både agurk- og tomatbladene.

En fast hånd til græskar og melon

Den forsøgsvist plantede melonplante har ikke vist sig fra sin bedste side.

For mange blomster i drivhuset

Høsten er i gang i drivhuset. Det er så lækkert. Tomatplanterne er dog udfordret, og der må tages skrappe midler i brug.

Bladlus i brusebad

Drivhuset har været alene hjemme den forgangne uge - det har resulteret i overdimensionerede skoleagurker, besøg af myrer og bladlus.

Gråskimmel under observation

Lotte Bjarke har netop fundet de første pelsbelagte tegn på gråskimmel i drivhuset. Se her, hvordan hun bekæmper svampesygdommen.

Nu skal tomathøsten sikres

Tomatsæsonen er lang i Danmark, og der har været fuld gang i tomatproduktionen i drivhuset hos Lotte Bjarke. Nu er det tid til, at tomathøst...

Tomater med grønne nakker

Tomaterne har ikke haft de bedste betingelser i denne kølige sommer, men de seneste ugers varme har sat skub i tomaterne i drivhuset.

Få et orangeri som på 1800-tallets danske godser

Et orangeri kan meget mere end et drivhus. Det fungerer som et ekstra, smukt rum året rundt, og du kan dyrke masser af planter, som ikke...

Sjove krydderurter i drivhuset

Haveekspert, Lotte Bjarke, holder meget af at have en masse forskellige krydderurter i drivhuset. I år har hun forsøgt sig med nogle sjove...

Agurketid lige om hjørnet

For Lotte Bjarke er det tid til at plante agurken ud, så den kan få mere plads. Agurkplanten får en tomatspiral at klatre i, der fungerer ligeså godt til agurken som til tomater.

Gør drivhuset klar til tomat, peberfrugt og agurk

idényts haveekspert Lotte Bjarke har gjort drivhuset klar til tomat-, peber,- og agurkeplanter. Hun anbefaler en siveslange som den optimale...

Lav et drivhus på få kvadratmeter

Byg dit eget drivhus, hvor du kan dyrke de lækreste grøntsager. Se her, hvordan du kan bygge dit eget drivhus på kun to kvadratmeter.