Denne artikel er sponsoreret

Nyt i Danmark: Smuk og vedligeholdelsesfri betonbelægning

Virksomheden Alge-Stop, der algebehandler, renser og imprægnerer boliger og udearealer, introducerer Smuk-Beton, der laver flotte helstøbte og vedligeholdelsesfri belægninger. 

Smuk-Beton: En stærk, smuk og vedligeholdelsesfri løsning

Danmarks største algebekæmpelsesfirma, Alge-Stop lancerer nu Smuk-Beton, en betonløsning, der giver en fantastisk stærk, smuk og vedligeholdelsesfri belægning.

Smuk-Beton er en helt ny løsning herhjemme, men faktisk har konceptet været udbredt i USA, Canada, Sydeuropa og Storbritannien gennem de sidste 50 år. Metoden går kort og godt ud på at fjerne de gamle sten og derefter støbe og lægge et lag specialbeton på 10 cm på stedet.

"Dermed får man en belægning, som er helstøbt, og man bliver fri for fuger med ukrudt og mos, underminering af myrer og muldvarper, fliser der skrider og vipper, kørerender i indkørslen med videre. Samtidig kan man lave betonen, helt som man ønsker med kurver, trapper, farver, vinkler, mønstre og så videre," fortæller adm. Direktør Jørgen Enggaard og ejer af Alge-Stop og fortsætter: 

"Vi benytter en specialbeton og kan give betonen den farve, som kunden ønsker. Farven indeholder quartssten, som er det stærkeste efter diamant, så den får en utrolig slidstærk overflade. Oven på farven lægger vi en coatning, som er et effektivt beskyttelseslag, som vi selv har udviklet og taget patent på. Coatningen trænger ind i betonen, så den ikke falder af igen. Den gør overfladen vandtæt, så betonen stort set er unedbrydelig, da vand, frost og salt nedbryder betonen. Sådan en belægning kan som standard klare biler op til 5 tons."

Brugt af Djurs Sommerland og Kræftens Bekæmpelse

Smuk-Beton er meget efterspurgt og især blandt nybyggere vækker løsningen stor begejstring. Men også virksomheder og organisationer er glade for løsningen, da den er smuk og ikke kræver ekstra omkostninger på vedligehold.

Smuk-Beton står blandt andet bag belægningen på Kræftens Bekæmpelses hovedsæde, i Djurs Sommerland og skal måske stå for hele belægningen på det nye Grønttorv i København, som er under opførelse. 

Tag kampen op mod algerne

Med forårets komme træder alger, mos og lav tydeligt frem, og det er tid til at få algebehandlet, renset og imprægneret sin træ/fliseterrasse, tag, facade eller anden belægning.

Her kan Alge-Stop, som er Danmarks største algebekæmpelsesfirma med 18 biler i marken, også træde hjælpende til og skabe et smukt resultat, der holder i mange år. Vi har en særdeles stor erfaring og har behandlet tusinder af terrasser, fliser og tage med mere gennem årene.

"Vi har et kæmpe knowhow, som kommer vore kunder til gode. Ud fra vores mange erfaringer har vi fået udviklet vor egen miljøgodkendte imprægnering, som holder utroligt længe. Derfor kan vi give en unik 15 års garanti  på vores imprægnering," fortæller Jørgen Enggaard.

Giv terrassen længere levetid

Når man renser og imprægnerer tage, terrasser og belægninger, får de længere levetid, da de afviser det meste vand, salt og frostsprængninger, som er skyld i, at de nedbrydes.

Faktisk kan man også spare på varmeregningen, hvis man får renset og imprægneret sin husfacade, pointerer Jørgen Enggaard:

"Imprægneringen forhindrer vandet i at ophobe sig på facaden, og en tør facade isolerer langt mere effektivt. Det er i øvrigt værd at bemærke, at vi kun bruger miljøgodkendte produkter."

Hvis du selv ønsker at stå for arbejdet, kan du klikke dig ind på Alge-Stops "Lav Det Selv"-netbutik, hvor du kan købe de forskellige produkter. 

www.alge-stop.dk eller www.smuk-beton.dk

4. april 2018
Mere om Haven

3 råd: Det skal du gøre i haven i oktober

Efteråret nærmer sig, og hvis du drømmer om en have fyldt med roser og stauder til næste år, så er det nu, du skal have fingrene i jorden.

Det skal vi spise i fremtiden trods tørke

Noget tyder på, at vi i fremtiden i højere grad vil opleve hedebølger end vi hidtil har været vant til. Men hvilke betydning har det for...

Det koster kassen hvis du overtræder afbrændingsforbuddet

Det er i øjeblikket indført afbrændingsforbud i hele landet grundet det varme og tørre vejr. Og det kan blive dyrt hvis du overtræder forbud...

Afbrændingsforbud - Her er reglerne for hvad du må og ikke må

Mange varme sommerdage resulterer i tørke og for at undgå naturbrande har alle danske kommuner mulighed for at indføre afbrændingsforbud. Læs med og find ud af hvad du må, og hvad du ikke må gøre under afbrændingsforbud.

Trøfler – vokser de i din have?

Hvis du er heldig kan der vokse sjældne sommertrøfler i din have. Læs med og find ud af om du har chance for at finde de små guldklumper.

Genial læseridé: Lav dit gamle bord om et til højbed

Endnu en gang har vores geniale læsere givet gode tips og ideer til hus og have. Her kan du se, hvordan du laver et højbed, som dræbersnegle...

Dyr og planter ved besked om forårets komme

Har du også undret dig over, hvordan planter og dyr altid kan vide besked, når foråret er på vej? Vi har undersøgt sagen, så læs med herunder og bliv klogere. 

Pas på! 20 personer på hospitalet efter kontakt med havejord

Bakterier fra havejord menes at have sendt tyve personer på hospitalet med legionærsyge.

Derfor må du aldrig lade din vandslange ligge i solen

Det kan gå frygtelig galt, hvis du lader din vandslange ligge i solen i mange timer på en varm solskinsdag…

Sådan ser du forskel på kantareller - og sådan finder du rigtige...

Der er noget ekstra lækkert ved at finde sine egne svampe og bringe dem med hjem til kokkerering. Vi har samlet en oversigt, der hjælper dig til at finde de lækre kantareller - og hvordan du ser forskel på de forskellige typer af kanteraller.

Sådan redder du din tørkeramte have

Med hele 339 solskinstimer i juli og tørke i hele landet, er de fleste haver kedeligt visne at se på. Men hvad kan du egentlig stille op...

Simpelt trick til en knivsskarp plæne

Sørg for, at græsset ikke overtager dine bede, så gør du havetrimningen nemmere.

Overraskende forskning: Så meget sundere bliver du af havearbejde

Vidste du, at haveglæde kan reducere risikoen for at udvikle depressions- eller angstsymptomer? Her kan læse om nogle af de gode effekter, havearbejde har på din sjæl og krop.

Sådan sikrer du dig en frodig have til sommer

Du kan allerede nu lægge fundamentet til en frodig sommerhave ved at forberede jorden og gøde i rette mængder

3 tegn på at foråret endelig er kommet

De danske vintre kan føles lange og mørke, hvilket gør de første tegn på forårets ankomst kærkomne. Vi har derfor samlet tre af de tydeligst...