Hvad koster et nyt tag?

idenyt har samlet førende leverandører af tag, som kan rådgive dig og give dig et flot tag til en god pris. Klik på 'læs mere' og få et overblik og info omkring de enkelte tagtyper.

Teglstenstag

Tegltag har markedets længste levetid. Hvis resten af konstruktionen kan holde, kan et teglstenstag holde i mere end 100 år. Gamle tegltage fra før 90'erne er normalt understrøgne, mens nyere tegltage har undertag. Understrygningen skal tjekkes/repareres jævnligt. Er tagetagen udnyttet, kan tegltaget tætnes/overstryges udefra. Der er ingen næring til mos på et tegltag, så begroninger er begrænsede.

Tagpaptag

Et tagpaptag er et fleksibelt og meget holdbart tag, der egner sig til de fleste tagkonstruktioner, hvad enten det er den arkitekttegnede villa med det anderledes, kreative tag, eller det er en lige tagflade, så er tagpaptaget en formidabel løsning. Et tagpaptag kan holde mellem 30 og 50 år afhængigt af underlag og kvalitet. Desuden har tagets hældning betydning – flade tage bliver mest belastede og slidt. Tjek særligt samlinger og inddækninger på tagpaptaget, herunder især de elastiske fuger dér, hvor taget støder op til skorsten, gavl mm.

Betontag

De første betontagsten blev lagt op for ca. 40 år siden og holder fint endnu –selvfølgelig med det slid man kan forvente af tagets alder. Hvis taget er lagt med undertag, er levetiden også afhængig af, at det holder tæt. En anden stor fordel ved betontagene er det store udvalg af farver, der er til rådighed

Fibercementtag

Fibercementtaget er efterfølgeren til eternittaget. Fibercementtaget forventes at kunne holde i 35-40 år. Tag i fibercement kan både være bølget, have vandrette striber eller et mønster som et tegltag. Det anbefales, at man jævnligt fjerner mos- og algebegroninger fra fibercementpladerne på taget. Fabriksmalede plader kan opfriskes med en malebehandling. Det anbefales, at men ikke maler på ubehandlede fibercementplader og undgå afrensning af taget med højtryk i forbindelse med en evt. malebehandling.

Ståltag

Et ståltag er et helt vindtæt, vejrbestandigt og vandtæt tag, som kan lægges ovenpå næsten alle eksisterende tagtyper, da vægten er meget lav. Ståltaget fås i flere forskellige look, herunder tagstenslook, bølgetag, klassisk falstag m.fl. Ståltaget er et godt valg, hvis du leder efter et nyt tag med lang levetid.

Læs mere Gem
Jacobi Tegl
Specialister i:
Tegltagsten
- Fordi alle tagtyper er forskellige
Vores lertagsten er lige så individuelle som de mennesker, der vælger disse som deres tagstensløsning. Den gode ler er dog kendetegnende for alle vores tagstenstyper.
Se mere Kontakt mig
Profilmetal A/S
Specialister i:
Ståltag
Derfor skal du vælge et ståltag
Der er mange fordele ved at vælge et ståltag. Vi yder op til 40 års garanti på vores ståltage, du slipper for vedligeholdelse de næste mange år og du kan lægge det ovenpå et eksisterende tag.
Se mere Kontakt mig
Cembrit
Specialister i:
Fibercement
Fibercement - det sikre valg
Fibercement er den tekniske betegnelse for det byggemateriale, der anvendes til tag og facade produkter og som i de seneste år har vundet endnu mere frem.
Se mere Kontakt mig
Monier A/S
Monier A/S
Specialister i:
Betontag Tegltagsten
KOMPLETTE TAGLØSNINGER
Monier tilbyder et stort sortiment af tegl- og betontagsten – af høj kvalitet. Vi har eksklusive tegltagsten til klassisk arkitektur og funktionelle betontagsten til moderne byggeri. Tradition og nyskabelse samlet under ét.
Se mere Kontakt mig
Wienerberger
Specialister i:
Tegltagsten
Kvalitets tegltagsten
Wienerberger har over 120 års erfaring i at udvikle og fremstille tegltagsten. Omhyggeligt udvalgte råvarer, de bedste blandinger og sammensætninger samt moderne produktionsteknik sikrer alle tagsten et glat og smukt finish.
Se mere Kontakt mig
IBF
Specialister i:
Betontag
Tag? Det har IBF tag på!
IBF er din fabrikant af betontagsten, der sætter prikken over i’et. Fremtidssikring er en selvfølge og det er derfor også en selvfølge, at lade sig inspirere af IBFs udvalg af danskproducerede tagsten med 30 års garanti.
Se mere Kontakt mig
Lindab TagXpert
Lindab TagXpert
Specialister i:
Ståltag
Din ekspert inden for tag
Lindab TagXpert er din professionelle fagmand, med stor erfaring inden for montage af Lindabs ståltage. Samtidig har TagXperten en bredt funderet viden om tagrenovering generelt, og er med i byggegarantiordningen.
Randers Tegl
Specialister i:
Tegltagsten
Tagsten i ægte tegl - se det brede udvalg af kvalitetstagsten
Vores brede udvalg af tagsten i ægte tegl omfatter alt fra klassiske røde tagsten tiltagsten med farvestrålende engober og glasurer.
Se mere Kontakt mig
Benders
Specialister i:
Betontag
Benders – 30 års garanti
Benders Betontagsten har eksisteret siden 1960 og giver dig 30 års produktgaranti på dit tag. Benders er en slidstærk og gennemtestet tagsten og er derfor velegnet til det danske klima. Se det store sortiment og udvalg af farver og overflader på vores website
Se mere Kontakt mig
PHØNIX TAG MATERIALER A/S
Specialister i:
Tagpap
Se dit hjem med tagpap
Det er enkelt, at finde det helt rigtige tagpap til dit nye tag. Det koster bare nogle få klik med musen. Tagpap fra Phønix Tag Materialer giver dig masser af muligheder for at forny dit hus. Prøv selv.
Metrotile
Specialister i:
Ståltag
Kvalitets ståltage
Metrotile ståltag leverer i hele Danmark fra dag til dag direkte fra fabrikken i Thisted. Alle ståltage er produceret i AZ 185 Aluzink metal og der ydes 40 års garanti.
Se mere Kontakt mig
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.