Vadehavscentret

Syd-/Sønderjylland

Foto: Jens W. Carlsen og Carsten GadegaardVesterhavet er ikke sådan at komme udenom: Tidevand, stormflod og voldsomme kræfter er forenet i havet mod vest. I Vadehavscentret kan du blive klogere på, hvordan både dyre- og menneskelivet har været og er i det barske landskab. På gårdspladsen finder du et lille tidevandsbassin, hvor du i modelskala kan se tidevandet skifte. Du kan bygge diger i digekarret og se hvilken slags dige, der bedst modstår “havet”, og i rørebassinet kan du røre ved en krabbe. Vadehavet er Danmarks største natur- og vildtreservatFoto: Tomas Jensen og et af naturens største spisekamre for de 10-12 mio. træk- og ynglefugle, der årligt passerer.


Vadehavscentret,
Okholmvej 5, 6760 Ribe,
tlf. 75 44 61 61.
Åbent marts-oktober dagligt 10.00-16.00 (april til september til kl.17.00)

10. marts 2009
Mere om Syd-/Sønderjylland

Hold ferie i Sønderjylland med slotte, Vadehavet og videnskabspark

Syd-/Sønderjylland Sønderjylland er for mange lig med Vadehavet – og det er også en naturattraktion, som du ikke skal gå glip af, men ellers anbefaler vi en tur på Koldinghus, videnskabsparken Universe på Als og smukke gåture langs Flensborg Fjord, som du kan kombinere med et besøg på historiecenter Dybbøl Banke.

Besøg Danfoss Universe

Syd-/Sønderjylland Har dit barn en potentiel ingeniør i maven, eller er du selv lidt af en Ole Opfinder, er Danfoss Universe et sted, du skal besøge. Det...

Oplevelser i grænselandet

Syd-/Sønderjylland Sønderjylland byder på en rejse i dansk historie og danskhed med oplevelser for hele familien.

betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.