Besøg Danfoss Universe

Syd-/Sønderjylland

Har dit barn en potentiel ingeniør i maven, eller er du selv lidt af en Ole Opfinder, er Danfoss Universe et sted, du skal besøge. Det ligger på det nordlige Als og er Danmarks første oplevelsespark spækket med levende naturfænomener, spændende teknik og sjove aktiviteter. Her kan hele familien blive klogere på naturens kræfter, videnskabens forunderlige verden og den teknik, der gør vores hverdag lettere.
Og aktiviteterne bliver rigtig sjove, når du både bruger kroppen og hovedet.

Picnickurve kan bestilles på forhånd og nydes i parken

Danfoss Universe · Mads Patent Vej 1
6430 Nordborg, Als · Tlf. 74 88 74 88
Åbent hele året. Normalt fra 10-17.

12. februar 2009
Mere om Syd-/Sønderjylland

Hold ferie i Sønderjylland med slotte, Vadehavet og videnskabspark

Syd-/Sønderjylland Sønderjylland er for mange lig med Vadehavet – og det er også en naturattraktion, som du ikke skal gå glip af, men ellers anbefaler vi en tur på Koldinghus, videnskabsparken Universe på Als og smukke gåture langs Flensborg Fjord, som du kan kombinere med et besøg på historiecenter Dybbøl Banke.

Vadehavscentret

Syd-/Sønderjylland Vesterhavet er ikke sådan at komme udenom: Tidevand, stormflod og voldsomme kræfter er forenet i havet mod vest. I Vadehavscentret kan du...

Oplevelser i grænselandet

Syd-/Sønderjylland Sønderjylland byder på en rejse i dansk historie og danskhed med oplevelser for hele familien.

betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.