Denne artikel er sponsoreret

Sommerferie for hele familien - 3 gode bud

Afslapning, skinnende sol, pool, strande og børneleg. Der er intet som en ferie i varmen sammen med familien. Her er tre gode bud på destinationer for hele familien.

Der er ikke længe til sommerferien er over Danmark og det betyder for mange familier en lille getaway mod fjerne solstrøg. Det kan være svært at vide hvor der er familievenligt eller ej, så her er der tre gode bud på, hvilke destinationer man som børnefamilie kan gå efter, hvis sommerferien skal være succesfuld for både børn og voksne.

1. Koh Samui, Thailand

Ved stranden på Koh Samuis sydvestlige spids ligger det lækre Centra by Centara Coconut Resort Samui i fredelige omgivelser.

Koh Samui er Thailands næststørste ø og er et yndet mål for turister. Det er med god grund, for øen er et sandt ferieparadis, der byder på mange muligheder og oplevelser for alle aldre. Koh Samui er især kendt for sine mange kokosnøddeplantager og krystalklare strande, der ligner noget fra et maleri. 

På den sydlige spids af øen ligger Centra by Centara Coconut Resort Samui, som er smukt placeret ned til stranden med udsigt over bugten og de tropiske småøer omkring Koh Samui. Da hotellet er omgivet af tropisk natur i et fredeligt område, er der plads til ro og fordybelse. 

Hvis Koh Samui har fanget interessen som årets sommerferiedestination, kan du se flere billeder og læse meget mere om hotellet på Atlantisrejser.dk, hvor du også kan planlægge rejsen og booke både fly og hotel. 

2. Hurghada, Egypten

Steigenberger Aqua Magic Hotel i Hurghada er den ultimative oase for børnefamiler.

Hurghada, der ligger ved det Røde hav i det østlige Egypten, er med sit stille vand og varme temperaturer året rundt et populært feriemål for mange mennesker. Byen er i sær kendt for sine mange vandaktiviteter, hvor særligt snorkling og dykning er populære aktiviteter.

Er det hele familien der skal afsted, kan det forholdsvis nye Steigenberger Aqua Magic Hotel stærkt anbefales. Hotellet ligger placeret ved Hurghadas Mamsha - den skønne promenade, med nogle af byens lækreste restauranter butikker. Børnene vil elske hotellets store poolkompleks med eget vandland og forældrene vil nyde den høje og moderne standard, der findes på hotellet. 

Du kan booke din og familiens rejse til Hurghada via Atlantis Rejser, samt læse meget mere om hotellets imponerende faciliteter og byens smukke placering ved det Røde Hav lige her.

3. Abu Dhabi, de Forenede Arabiske Emirater 

Abu Dhabi huser en masse store og smukke hoteller, heriblandt det lækre Al Raha Beach Hotel.

Selvom det mest er Dubai, der løber med meget af opmærksomheden i de Forende Arabiske Emirater, skal man bestemt ikke glemme hovedstaden, Abu Dhabi, der også har meget at byde på. 

Den solbeskinnede ørkenby har aktiviteter for børn og voksne i alle aldre, og har både et rigt kulturliv og vilde oplevelser. Her ligger blandt andet verdens hurtigste ruchebane, Formula Rossa, i Ferraris egen forlystelsespark. Er du mere til afslapning, er mulighederne også mange. Det fem-stjernede Al Raha Beach Hotel ligger med udsigt over den Persiske Golf og kan tilbyde alt fra spa og wellness til shopping og dukkerter ved pools og strand.

Skal sommerferien gå til Emiraterne? Med Atlantis Rejser kan du nemt planlægge og bestille familens ferie til Abu Dhabi. Lokker strandhotellet, kan du her se endnu flere billeder samt læse om hvad hotellet tilbyder.

10. april 2017
Mere om Ferie

Sådan finder du det perfekte spaophold for dig

Store varme bassiner, den helt rigtige sauna eller skønne udendørs boblebade? Ved du, hvad du går efter, når du booker et spaophold? Vi har samlet alt, du skal vide for at vælge det helt rigtige spahotel, her. 

12 fantastiske spaophold i Skandinavien

Et spaophold er selvforkælelse i særklasse - især hvis du vælger et sted, der passer perfekt til dig. Find inspiration her, hvor vi har...

Sådan udlejer du dit sommerhus med succes

Står dit sommerhus ofte tomt? Ved at udleje din feriebolig kan du både give dit hus liv og samtidig få dækket mange af dine faste udgifter....

Så mange fridage har du i år

Kalenderen viser 2019, et nyt år er begyndt, og er du glad for forlængede weekender og fridage, har du noget at glæde dig til. 2019 er nemlig et gavmildt år, når det gælder fridage. Se, hvor mange året byder på, og hvornår de falder, her. 

Her er alt det campingudstyr, du ikke kan undvære på campingferien

Planlægger du en campingferie til sommer, er der mange ting, du skal have styr på inden afrejse. Har du pakket det nødvendige køkkengrej,...

Forsinket eller aflyst fly: det har du krav på i erstatning.

Snyd ikke dig selv for erstatning, hvis dit fly bliver aflyst eller er forsinket. Her er nogle af de ting, du kan få kompensation for af...

Forlystelsesparker i Danmark - den ultimative guide

Her er Danmarks 10 største forlystelsesparker og de bedste af sommerens andre seværdigheder for hele familien. Leder du efter sted at tilbringe en herlig feriedag med familien, så er idényts store guide til Danmarks sjoveste og hyggeligste forlystelsesparker den helt rette for dig. 

Tag på en hyggelig ferie til Orø

Selvom Orø er en af de små af sin slags, er øen specielt en populær destination for de familier, der bare gerne vil på en dagstur i weekende...

Sådan pakker du bilen bedst før ferien

At få plads til alt i bilen, når familien skal på ferie, er et potentielt mareridt. Vi giver dig ti tips til, hvordan du både får plads i...

Det SKAL du have styr på ved leje af sommerhus

Lejer du et sommerhus er mulighederne mange. Skal du leje gennem privat eller bureau? Hvor meget koster det? Få tips til hvad du skal være opmærksom på, og hvordan du undgår ubehagelige overraskelser.

5 uundværlige råd når du skal leje sommerhus

Har du lyst til ferie med naturen lige på den anden side af døren, masser af privatliv og god plads til unger og aktiviteter, så er en...

Gode tips til campinglivet

Er du i tvivl om de forskellige muligheder for camping? Lad dig inspirere af disse gode tips til campingferie for enhver smag.

6 tips til den ultimative hotelferie

Læs de 6 gode tips, der vil hjælpe dig i planlægningen af den ultimative ferie for hele familie.

Start ferien på din computer

VisitDenmark.dk er Danmarks nationale turisme-site, hvor du kan gå på opdagelse og finde din næste drømmeferie.

Tag i sommerhus hele året

Et ophold i et dansk feriehus kan være lige præcis dét, I har brug for uden for sæsonen.