Denne artikel er sponsoreret

Sommerferie for hele familien - 3 gode bud

Ferie

Afslapning, skinnende sol, pool, strande og børneleg. Der er intet som en ferie i varmen sammen med familien. Her er tre gode bud på destinationer for hele familien.

Der er ikke længe til sommerferien er over Danmark og det betyder for mange familier en lille getaway mod fjerne solstrøg. Det kan være svært at vide hvor der er familievenligt eller ej, så her er der tre gode bud på, hvilke destinationer man som børnefamilie kan gå efter, hvis sommerferien skal være succesfuld for både børn og voksne.

1. Koh Samui, Thailand

Ved stranden på Koh Samuis sydvestlige spids ligger det lækre Centra by Centara Coconut Resort Samui i fredelige omgivelser.

Koh Samui er Thailands næststørste ø og er et yndet mål for turister. Det er med god grund, for øen er et sandt ferieparadis, der byder på mange muligheder og oplevelser for alle aldre. Koh Samui er især kendt for sine mange kokosnøddeplantager og krystalklare strande, der ligner noget fra et maleri. 

På den sydlige spids af øen ligger Centra by Centara Coconut Resort Samui, som er smukt placeret ned til stranden med udsigt over bugten og de tropiske småøer omkring Koh Samui. Da hotellet er omgivet af tropisk natur i et fredeligt område, er der plads til ro og fordybelse. 

Hvis Koh Samui har fanget interessen som årets sommerferiedestination, kan du se flere billeder og læse meget mere om hotellet på Atlantisrejser.dk, hvor du også kan planlægge rejsen og booke både fly og hotel. 

2. Hurghada, Egypten

Steigenberger Aqua Magic Hotel i Hurghada er den ultimative oase for børnefamiler.

Hurghada, der ligger ved det Røde hav i det østlige Egypten, er med sit stille vand og varme temperaturer året rundt et populært feriemål for mange mennesker. Byen er i sær kendt for sine mange vandaktiviteter, hvor særligt snorkling og dykning er populære aktiviteter.

Er det hele familien der skal afsted, kan det forholdsvis nye Steigenberger Aqua Magic Hotel stærkt anbefales. Hotellet ligger placeret ved Hurghadas Mamsha - den skønne promenade, med nogle af byens lækreste restauranter butikker. Børnene vil elske hotellets store poolkompleks med eget vandland og forældrene vil nyde den høje og moderne standard, der findes på hotellet. 

Du kan booke din og familiens rejse til Hurghada via Atlantis Rejser, samt læse meget mere om hotellets imponerende faciliteter og byens smukke placering ved det Røde Hav lige her.

3. Abu Dhabi, de Forenede Arabiske Emirater 

Abu Dhabi huser en masse store og smukke hoteller, heriblandt det lækre Al Raha Beach Hotel.

Selvom det mest er Dubai, der løber med meget af opmærksomheden i de Forende Arabiske Emirater, skal man bestemt ikke glemme hovedstaden, Abu Dhabi, der også har meget at byde på. 

Den solbeskinnede ørkenby har aktiviteter for børn og voksne i alle aldre, og har både et rigt kulturliv og vilde oplevelser. Her ligger blandt andet verdens hurtigste ruchebane, Formula Rossa, i Ferraris egen forlystelsespark. Er du mere til afslapning, er mulighederne også mange. Det fem-stjernede Al Raha Beach Hotel ligger med udsigt over den Persiske Golf og kan tilbyde alt fra spa og wellness til shopping og dukkerter ved pools og strand.

Skal sommerferien gå til Emiraterne? Med Atlantis Rejser kan du nemt planlægge og bestille familens ferie til Abu Dhabi. Lokker strandhotellet, kan du her se endnu flere billeder samt læse om hvad hotellet tilbyder.

10. april 2017
Mere om Ferie

Forlystelseparker i Danmark - den ultimative guide

Ferie Her er Danmarks 10 største forlystelseparker og de bedste af sommerens andre seværdigheder for hele familien. Leder du efter sted at tilbringe en herlig feriedag med familien, så er idényts store guide til Danmarks sjoveste og hyggeligste forlystelsesparker den helt rette for dig. 

Forsinket eller aflyst fly: det har du krav på i erstatning.

Ferie Snyd ikke dig selv for erstatning, hvis dit fly bliver aflyst eller er forsinket. Her er nogle af de ting, du kan få kompensation for af...

5 uundværlige råd når du skal leje sommerhus

Ferie Har du lyst til ferie med naturen lige på den anden side af døren, masser af privatliv og god plads til unger og aktiviteter, så er en...

Gode tips til campinglivet

Ferie Er du i tvivl om de forskellige muligheder for camping? Lad dig inspirere af disse gode tips til campingferie for enhver smag.

6 tips til den ultimative hotelferie

Ferie Læs de 6 gode tips, der vil hjælpe dig i planlægningen af den ultimative ferie for hele familie.

Guide: Danmarks bedste badestrande

Ferie Danmark er begavet med en utrolig lang kystlinje – og mange steder også med meget fint sand. Det er en kombination, der skaber strande i...

Derfor bør du sætte din kuffert i badekarret, når du rejser

Ferie Selvom det kan lyde mærkeligt, så er der én rigtig god grund til at placere din kuffert i hotellets badekar, når du er ude at rejse. På den måde mindsker du nemlig chancen for at få ubudne gæster med hjem.

Billige flyrejser - sådan snyder du rejsesøgemaskinerne og rejsebur...

Ferie Er du også træt af ubegribelige ekstragebyrer, når du booker flybilletter? Her er 10 tips til, hvordan du kan være et skridt foran Momondo,...

De bedste tips: Campingforberedelser til campingferie

Ferie Den bedste campingferie starter derhjemme. Der er nemlig rigtig mange ting, man skal forberede sig på og sætte sig ind i, inden man kører...

Cykelferie i Danmark

Ferie Den rigtige oplevelse af Danmark får du i sadlen på en cykel.

10 særlige og alternative ferieoplevelser i Danmark

Ferie Her får du 10 bud på særlige ferieoplevelser, du kan få lige her i Danmark.

6 skønne feriedestinationer til påskeferien

Ferie Hvis du gerne vil rejse i påsken, men har svært ved at bestemme dig for destinationen, er her 6 skønne steder, der måske kunne vække rejsely...

Start ferien på din computer

Ferie VisitDenmark.dk er Danmarks nationale turisme-site, hvor du kan gå på opdagelse og finde din næste drømmeferie.

Tag i sommerhus hele året

Ferie Et ophold i et dansk feriehus kan være lige præcis dét, I har brug for uden for sæsonen.

Tag på ferie i Danmark - 20 danske naturperler

Ferie I Danmark er der aldrig langt mellem naturoplevelserne, men vil du se noget af det mest spændende og unikke natur, landet byder på, kan du...