Denne artikel er sponsoreret

Garanti for vandplaskeri – ungerne vil elske denne ferie

Badesyge børn, aktivitetshungrende teenagere og alle dem, der bare elsker at flade ud på en dejlig sandstrand.

Af: Dansk Kyst- og Naturturisme, 19. maj 2017

Badesyge børn, aktivitetshungrende teenagere og alle dem, der bare elsker at flade ud på en dejlig sandstrand kan godt begynde at glæde sig, hvis turen går til Vesthimmerland. Det naturskønne område i det centrale Nordjylland byder med "Dayz Rønbjerg" og en hel stribe skønne strande og et enkelt havnebad på masser af familieaktiviteter og muligheder for ægte vandplaskeri!

Her er aktiviteter for alle

Besøger I ”Dayz Rønbjerg” er der dømt aktiviteter for alle. I det tropiske badeland kan ungerne boltre sig på den kringlede vandrutschebane, kæmpe sig igennem modstrømskanalen, lege skibbrudne i bølgebassinet eller bare tage en slapper med resten af familien i varmtvandsbassinet.

Der er også terapibad og flere forskellige spabade for de, der trænger til lidt forkælelse.

Teenagebørnene kan rappelle, prøve kræfter med et kneeboard og udfordre sig selv og hinanden på den alpine klatrevæg. Og så er der alle de andre aktiviteter: Bowling, fitness, fodboldgolf, minigolf og meget, meget mere – kort sagt aktiviteter for alle.

Daggæster er også velkomne, så I behøver altså ikke at bo på stedet for at bruge faciliteterne – men en billet er selvfølgelig nødvendig.

Vandplask i Limfjorden

Langs Limfjorden er der mange muligheder for at få sig en dukkert. Strandene er børnevenlige med rimeligt roligt vand og hver strand har sit særkende.

Ved Hvalpsund er der ideelle forhold for familier med børn i forskellige aldre – den brede strandstrand er god til de helt små poder – og udspringstårnet giver udfordringer for de lidt større børn. Der er også gode forhold for surfere. Og er I til bold, kan I udfordre hinanden på volleyballbanen.

Rønbjerg Strand er også en dejlig og meget børnevenlig strand, hvor der kan plaskes, bygges sandslotte og spises is dagen lang.    

Ertebølle strand er guf for naturelskere og geologisk interesserede, for i de 20 meter høje moler- og askeklinter, der omgiver stranden, er der rigtig gode muligheder for at finde fossiler. I havet, der hurtigt bliver dybt i dette område, kan de dykkerglade boltre sig, mens lystfiskere kan prøve lykken fra badebroen.Tæt ved Fredrik VII’s kanal og Løgstør Lystbådehavn finder I Løgstør strand, hvor I kan bade fra vandkanten eller badebroen. Tag på har I også Løgstør Havnebad, der er meget populært og et sikkert hit hos de lidt større børn.

Sælernes vandland

Limfjorden er også sælernes vandland, så hvorfor ikke tage med på sælsafari og opleve dem i deres naturlige miljø? I perioden fra 22. juni til 24. august er der sælsafari hver onsdag med afgang fra Rønbjerg. Husk at tage en kikkert med, så I kan opleve de spættede dyr helt tæt på.

Limfjordens hyggelige havne

Langs Limfjordens kyster finder I flere charmerende havne med ægte maritim stemning. Her kan I nyde det stille liv, handle frisk fisk og lade ungerne forsøge sig som krabbefiskere. De tålmodige krabber lader sig gerne fange igen og igen, men husk at ”plaske” dem tilbage i vandet igen, så de ikke ender deres dage som landkrabber!

Læs mere om de mange muligheder i Vesthimmerland på www.visitvesthimmerland.dk    

19. maj 2017 Dansk Kyst- og Naturturisme
Mere om Nordjylland

Fantastiske ferieoplevelser ved Limfjorden

Aktiviteterne ved Limfjorden er mange, og der er lidt for enhver smag. Vi har lavet en liste over hvilke steder, du skal tage et smut forbi, når du skal på ferie eller weekend ved Limfjorden.

Det kan du opleve i Nordjylland

Toppen af Danmark byder blandt andet på vild natur, hyggelige byer, alt godt fra havet, Nordens eneste museum for papirkunst og brede badest...

Hold ferie i Nordjylland - få overblik over de gode seværdigheder

Nyd ferien i Nordjylland med ture i Danmarks største skov, Rold Skov, besøg Gasmuseet i Hobro, gå under jorden i Thingbæk Kalkminer, og...