Denne artikel er sponsoreret

Sensommerferie i skønne Skagen

Læsertilbud

Velkommen til et 4-stjernet afbræk fra hverdagen. På Color Hotel Skagen, der ligger midt i naturen mellem Skagen Havn og Gl. Skagen, tæt på både byliv og enestående oplevelser i det fri. Her kan I nyde roen og de hyggelige rammer.

Opholdet på Color Hotel Skagen****

 • 3 overnatninger m. stor morgenbuffet
 • 1. + 2. dag, 2 retters menu efter kokkens valg
 • 3. dag - 3 retters menu efter kokkens valg
 • Gratis parkering
 • Adgang til udendørs pool, spa og sauna

Pris pr. person i delt dobbeltværelse 1.895 kr. spar 830 kr. 

Ankomst søndag, mandag eller tirsdag.

Tilbuddet gælder i perioden 23/9 - 18/12 2018. 

Color Hotel Skagen

Tlf. 98 44 22 33 - skagenhotel.dk

Hotellet

Nyd et sensommerophold i skønne Skagen. Oplev stemningen i de hyggelige små gader, livet på havnen, kulturen og historien - og så selvfølgelig den enestående natur. Color Hotel Skagen ligger midt i den enestående natur – kun 1,7 km fra Den tilsandede Kirke. Her kan I nyde roen, den gode mad og måske en tur i den opvarmede swimmingpool, spa og finske saunaer.

Miniferie på 4-stjernede Color Hotel Skagen

Se frem til en hyggelig miniferie på Color Hotel Skagen. Her bor I i lyse og stilrene værelser, indrettet med Jensen senge, Trip Trap møbler og billeder af badelivet i Skagen i begyndelsen af 1900-tallet.

Hver morgen står du op til dejlig stor morgenbuffet, hvor du kan forsyne dig med alverdens lækkerier. Så er du klar til en dag med sightseeing og dejlige oplevelser. Om aftenen er det tid til afslapning og forkælelse med god mad. 

4-stjernede oplevelser på Color Hotel Skagen

 • Hver aften kan du høre bløde toner fra huspianisten
 • Oplev den gode stemning i lounge og bar, hvor tjenerne står klar til at servere kaffe eller drinks
 • Nyd roen i den opvarmede udendørs swimmingpool, spa og finske saunaer
 • Tag en dyst i petanque, minigolf eller beachvolley
 • Få sved på panden i den 60 kvm store fitnessbygning
 • Pust ud i slyngelstuen med et spil billard, pool eller dart
 • Brug det prægtige landskab til at vandre-, løbe- og mountainbiketure

Grib mulighederne

Oplevelserne og mulighederne er mangedoblet, siden hr. og fru Ancher, Krøyer og Drachmann slog deres folder i Skagen. Med Color Hotel Skagen som en stemningsfuld base kan man gribe dem alle sammen.

Oplevelserne ligger simpelthen som perler på en snor. En strøgtur i charmerende Skagen er et must. Her kan du shoppe lidt, besøge nogle af de kulturelle perler som Skagens Museum, Anchers & Drachmanns Hus og måske gå ind til Slagter Munch. Har du hørt om Skagenskinke? Den laver Slagter Munch. En gåtur på havnen langs de karakteristiske røde træbygninger – også kendt som ”De røde Pakhuse” – er absolut også et besøg værd.

Du får også muligheden for at få nogle helt unikke naturoplevelser. Råbjerg Mile, Grenen og Den Tilsandede Kirke er naturfænomener ud over det sædvanlige. Og de er helt gratis at opleve. Er du glad for at gå ture, så har du muligheden for at gå langs havet eller i de mange klitplantager, hvor du kan opleve både skov og hedelandskab.

Læs mere på skagenhotel.dk

Teamet på Color Hotel Skagen ser frem til at byde dig velkommen.

Be my guest.

21. juni 2018
Mere om Læsertilbud
Denne artikel er sponsoreret

Miniferie Nordtyskland

Læsertilbud Det 3-stjernede Nordic Hotel Plön ligger omgivet af skov og søer, hvor I kan nyde en slentretur og nyde omgivelserne tæt ved Plöner See og Höftsee. Her tilbydes mange muligheder for bådture og vandsport aktiviteter. 

Denne artikel er sponsoreret

Miniferie ved Østersøen og Kiel

Læsertilbud Kom på et roligt ophold på Hotel Dänischer Hof Altenholz by Tulip Inn lidt uden for Kiel. Tag på sejllads, shopping eller oplev de mange...

Denne artikel er sponsoreret

Badehotels-ophold ved Limfjorden

Læsertilbud Nyd et ophold i det vestjyske ved Limfjorden omgivet af idyllisk natur og kun 100m til vandet. Opholdet byder på gode gastronomiske oplevels...