Denne artikel er sponsoreret

Oplev Sønderjylland

Læsertilbud

Med sin beliggenhed tæt på Gendarmstien, Gråsten slot, Dybbøl Mølle, Historiecenter 1864 og den dansk/tyske grænse, er Danhostel Flensborg Fjord et ideelt udgangspunkt til at opleve Sønderjylland. Nyd morgenbuffet og middag efter kokkens valg på det idylliske og historiske Benniksgaard Hotel. 

Opholdet på Danhostel Flensborg Fjord**** 

  • 2 x overnatning i dejligt værelse med eget bad og linned på sengene
  • 2 x stor morgenbuffet på Benniksgaard Hotel
  • 1 x 2-retters menu på Benniksgaard Hotel
  • 10% rabat i Benniksgaard Butik 

Pris pr. Person 799 kr.

Spar op til 50% 

Ved ankomst fredag og lørdag, tillæg på 150 kr. pr. Person.

Ankomst alle dage indtil d. 18. december 2018

Bestillingskode: Idenyt Danhostel

Danhostel Flensborg Fjord
Tlf. 73 11 58 48
Mail for booking: [email protected]

Flensborg

Tag et smut til Flensborg, der med sine mange butikker, havnemiljøet og de hyggelige cafeer, bestemt er en tur værd.

På vejen tilbage er et besøg hos en af de mange grænseshops en oplagt mulighed.

Gendarmstien

Trænger du til frisk luft, så er en rask gåtur ned langs med golfbanen til Gendarmstien en oplagt mulighed. 74 kilometer kystnær vandrerute langs den dansk-tyske grænse.

Gendarmstien er en af Danmarks smukkeste kystvandreruter. Det varierede landskab, der bugter sig langs fjordens kyster, byder både på et rigt dyre- og planteliv, mange interessante biotoper og en helt unik historie. 

Gårdbutik

Besøg BenniksgaardButik, 150 m fra Danhostel Flensborg Fjord, der bugner af Sønderjyske specialiteter, interieur, brugskunst og meget mere. Som gæst på Flensborg Fjord, får du 10% rabat.

Golf

Benniksgaard Golf bane ligger 150 m. fra Danhostel Flensborg Fjord – banen er flere gange kåret som Danmarks smukkest beliggende bane. Som gæst på Flensborg Fjord, får du 10% rabat på greenfee.

 

 

17. juli 2018
Mere om Læsertilbud
Denne artikel er sponsoreret

Miniferie Nordtyskland

Læsertilbud Det 3-stjernede Nordic Hotel Plön ligger omgivet af skov og søer, hvor I kan nyde en slentretur og nyde omgivelserne tæt ved Plöner See og Höftsee. Her tilbydes mange muligheder for bådture og vandsport aktiviteter. 

Denne artikel er sponsoreret

Miniferie ved Østersøen og Kiel

Læsertilbud Kom på et roligt ophold på Hotel Dänischer Hof Altenholz by Tulip Inn lidt uden for Kiel. Tag på sejllads, shopping eller oplev de mange...

Denne artikel er sponsoreret

Badehotels-ophold ved Limfjorden

Læsertilbud Nyd et ophold i det vestjyske ved Limfjorden omgivet af idyllisk natur og kun 100m til vandet. Opholdet byder på gode gastronomiske oplevels...