Denne artikel er sponsoreret

Oplev fantastisk havudsigt i Gudhjem

Læsertilbud

Få et unikt læsertilbud fra Sannes Familiecamping. Nyd ferien på Bornholm i smukke omgivelser, direkte til vandet, med skøn havudsigt og tæt på Gudhjem by.

Bornholm. Gudhjem. Havudsigt

Bornholm, kontrasternes ø og hele Danmark i en nøddeskal - du tror det ikke før du har set det! Bo i nye store Luksushytter med stor terrasse med havudsigt. Alle udstyret i særklasse (nogle med spa) med al komfort du finder i et sommerhus.

Alt dette får I med

  • 2 personer i 1 uge
  • Stor Luksushytte med havudsigt
  • Færgen Ystad – Rønne t/r med bil
  • 1 x stor aftenbuffet for 2 personer i Gudhjem på Bornholms buffetrestaurant Brøddan

Pris 1 uge pr. person ved 2 personer 1.595 kr.
Spar op til 900 kr.

Gælder ugerne 13-18 samt i ugerne 37-41. Rejsedage uden for weekender. I ugerne 37-41 tillæg på udvalgte færgeafgange.

Bestillingskode: idényt 2018

Tlf. 56 48 52 11 · sannesfamiliecamping.dk

Bo på dejlig 4 stjernet campingplads, med lækre faciliteter

Sannes Familiecamping ligger centralt på øen, for enhver ferieoplevelse. Fra pladsen flere naturskønne vandrestier. Én går langs kobbeåen til vandfaldet Stavehøl og herfra videre til Østerlars Rundkirke.

Med sin nærmest tropiske vegetation og sandstrande mellem stejle klippevægge, er det som om det smukkeste fra Bornholm, er samlet tæt på Sannes Familiecamping.

En anden sti går langs den smukke klippekyst til det idylliske fiskerleje Melsted. Herfra forsætter stien til Gudhjem, som sige at være ”Nordens svar på sydens varme atmosfære” Her er der glaspusteri, silderøgeri og et væld af små spændende spisesteder. Det er også her der er overfart til Christiansø og kystsejlads til Helligdomsklipperne. Bevæger man sig blot få kilometer væk, er der golfbane, kunstmuseum og et utal af kunsthåndværkere og keramikere. 

Pladsen ligger helt ned til vandet, midt i uberørt en fantastisk natur med en smuk klippekyst med badevig, der giver denne helt unikke beliggenhed

Forårs- og Efterårstilbud

Egen campingvogn/autocamper

Fra kr. 2.295,- inkl. dagfærge Ystad-Rønne

Tilbuddet gælder 8/6 til 11/6 og fra 14/8 til 22/10

15. februar 2018
Mere om Læsertilbud
Denne artikel er sponsoreret

Miniferie Nordtyskland

Læsertilbud Det 3-stjernede Nordic Hotel Plön ligger omgivet af skov og søer, hvor I kan nyde en slentretur og nyde omgivelserne tæt ved Plöner See og Höftsee. Her tilbydes mange muligheder for bådture og vandsport aktiviteter. 

Denne artikel er sponsoreret

Miniferie på toppen af Danmark

Læsertilbud Hotel Viking er beliggende kun 300 meter fra Kattegat, tæt på den idylliske købstad Sæby. Et perfekt udgangspunkt til at besøge Nordjyllands...

Denne artikel er sponsoreret

Miniferie ved Østersøen og Kiel

Læsertilbud Kom på et roligt ophold på Hotel Dänischer Hof Altenholz by Tulip Inn lidt uden for Kiel. Tag på sejllads, shopping eller oplev de mange...

Denne artikel er sponsoreret

Naturrig ferie i de østrigske bjerge

Læsertilbud Besøg det danskejede Hotel Nova, som ligger i den lille østrigske landsby Raggal i 1.000 m. højde. Masser af muligheder for guidede vandre-ture, nyde naturen, tage på Nordic Walking eller spise udenfor i den bjergtagende natur.

Denne artikel er sponsoreret

Badehotels-ophold ved Limfjorden

Læsertilbud Nyd et ophold i det vestjyske ved Limfjorden omgivet af idyllisk natur og kun 100m til vandet. Opholdet byder på gode gastronomiske oplevels...