Denne artikel er sponsoreret

Naturrig ferie i de østrigske bjerge

Læsertilbud

Besøg det danskejede Hotel Nova, som ligger i den lille østrigske landsby Raggal i 1.000 m. højde. Masser af muligheder for guidede vandre-ture, nyde naturen, tage på Nordic Walking eller spise udenfor i den bjergtagende natur.

Hotel Nova** Opholdet inkluderer

  • 3 overnatninger
  • 3 x morgenbuffet
  • 3 x 2-retters menu
  • Gratis internet og parkering
  • Gratis transport med lokal bus

Ankomst indtil d. 28.09.18.

Bestillingskode: Læseride. 

Pris pr. person i delt dobbeltværelse 829,- spar op til 231,-


Risskov Bilferie

Tlf: 70 22 77 17 - risskov-bilferie.dk

Hotel Nova**

Det danskejede Hotel Nova ligger ideelt for et væld af udflugter og aktiviteter. Om sommeren er der rig mulighed for at tage på vandreture og udflugter i den bjergtagende natur omkring hotellet. Fra juni til september organiseres der guidede vandreture af forskellige sværhedsgrader. Vandringerne er gratis at deltage i, hvis I er gæster på Hotel Nova. Det er også muligt at købe vandrekort med alle vandrestier indtegnet. 

 

Det er naturligvis også muligt at spare på kræfterne i benene, og tage med forskellige bjergbaner op i bjergene, fx Sonntag Stein der ligger blot 8 km. fra hotellet. På hotellet kan I få rabat på billetter til bjergbanen. 

Sidst men ikke mindst kan i besøge Bjørneland, hvor i kan lære at sejle tømmerflåde, gå på skattejagt og lege på bjørnelegepladsen. 

Når benene er blevet trætte, kan det anbefales at besøge områdets smukke byer. Besøg eksempelvis den smukke by Feldkirck ved floden III, der er en biflod til Rhinen. Byen har en velbevaret gammel bydel, som er meget charmerende. Desuden troner det flotte Slot Schattenburg over byen. 

Vorarlbergs hovedstad, Bregenz, er bestemt også et besøg værd. Bregenz ligger ud til søen Konstance, eller Bodensee, som den kaldes på tysk. Byens små gader indbyder til en gåtur, og i må endelig ikke gå glop af St. Martins Tårnet og St. Gallus Kirke. 

Der er også en mulighed for en køretur lidt ud over det sædvanlige. Silvretta Hochalpenstrasse er en 25 km. lang bjergvej, som går gennem bjerge og dale med fantastiske udsigter. Panoramavejen er kun åben om sommeren og mod gebyr. Græsen til både det til fyrstendømme Lichtenstein og til Schweiz er blot en kortere køretur fra hotellet, og således kan I let tilbringe en dag i disse to fascinerende alpelande. 

22. marts 2018
Mere om Læsertilbud
Denne artikel er sponsoreret

Miniferie Nordtyskland

Læsertilbud Det 3-stjernede Nordic Hotel Plön ligger omgivet af skov og søer, hvor I kan nyde en slentretur og nyde omgivelserne tæt ved Plöner See og Höftsee. Her tilbydes mange muligheder for bådture og vandsport aktiviteter. 

Denne artikel er sponsoreret

Miniferie på toppen af Danmark

Læsertilbud Hotel Viking er beliggende kun 300 meter fra Kattegat, tæt på den idylliske købstad Sæby. Et perfekt udgangspunkt til at besøge Nordjyllands...

Denne artikel er sponsoreret

Miniferie ved Østersøen og Kiel

Læsertilbud Kom på et roligt ophold på Hotel Dänischer Hof Altenholz by Tulip Inn lidt uden for Kiel. Tag på sejllads, shopping eller oplev de mange...

Denne artikel er sponsoreret

Badehotels-ophold ved Limfjorden

Læsertilbud Nyd et ophold i det vestjyske ved Limfjorden omgivet af idyllisk natur og kun 100m til vandet. Opholdet byder på gode gastronomiske oplevelser i en hyggelig kroatmosfære.