Denne artikel er sponsoreret

Miniferie ved Østersøen og Kiel

Læsertilbud

Kom på et roligt ophold på Hotel Dänischer Hof Altenholz by Tulip Inn lidt uden for Kiel. Tag på sejllads, shopping eller oplev de mange kulturelle tilbud, som Kiel byder på. 

Ophold på Hotel Dänischer Hof Altenholz by Tulip Inn***

Hotellet ligger lige udenfor Kiel i rolige omgivelser. Fra hotellet kan i udforske havnebyen Kiel, der ligger smukt ved Østersøen. Gå en tur langs havnen, tag på sejllads på fjorden eller på shopping. 

  • 2 overnatninger + 2 x morgenbuffet
  • 2 x 3-retters menu + 1 x velkomstdrink
  • Swimmingpool, sauna og fitness
  • Gratis parkering

Pris pr. person i delt dobbelt værelse 679 kr. spar op til 716 kr. 

Bestillingskode: Læseride. 

Riskov Bilferie

Tlf.: 70 22 77 17 - risskov-bilferie.dk

Book opholdet her.

Hotellet

Kiel ligger smukt ved Østersøen og er kendt for sin maritime historie og i særdeleshed Kielerkanalen, der forbinder Nord- og Østersøen. Gå en tur langs havnen og oplev den maritime stemning. I kan også tage på sejllads på fjorden, tage på shopping eller opleve byens mange kulturelle tilbud. Nordic Hotel Dänischer Hof ligger lige udenfor Kiel og her kan I nyde jeres ophold i rolige omgivelser efter en lang dag med gode oplevelser og nye indtryk.

Hotellet tilbyder

I hotellets restaurant Sessa bliver I budt på såvel regionale specialiteter som velsmagende middelhavsretter. Maden serveres i den lyse restaurant med udsigt til haven. Hvis vejret tillader det, så kan I også nyde maden på terrassen. Restaurant og bar er åben mandag-lørdag. Såfremt hotellet er fyldt, eller I har bestilt ophold med halvpension, er restauranten også åben søndag.  

Hotellet råder over indendørs swimmingpool, sauna og fitness område, som I har fri adgang til. Der er gratis parkering ved hotellet og desuden mulighed for parkering i hotellets garage mod gebyr. Det er muligt at medbringe hund til hotellet, dog har hunde ikke adgang til hotellets restaurant og bar. 

Nordic Hotel Dänischer Hof ligger i forstaden Altenholz, kun 15 min. kørsel fra Kiel. Hotellets placering giver gode muligheder for blandt andet at opleve det fantastiske område Jernved i Slesvig-Holsten. 

Værelser

Nordic Hotel Dänischer Hof råder over 42 komfortabelt indrettede dobbeltværelser, som aller er udstyret med eget badeværelse, tv, minibar og værdiboks. Der er desuden mulighed for at bestille enkeltværelser.

Bemærk at børn i opredning kun har morgenmad inkluderet i opholdet. 

Værd at se

  • Botanischer Garten Kiel (10.7 km)

Kiels store smukke botaniske have omgiver Christian Albrechts Universitet. Haven rummer hele syv væksthuse, med alverdens spændende og eksotiske planter, inddelt i klimatiske temaer. I visse perioder i løbet af året, kan man også være heldig at se sommerfugle. 

Gå en dejlig tur i den botaniske have i Kiel

  • Kiel Zoologiske Museum (11.5 km)

En af de 'små' perler som byen gemmer på er Kiel Zoologiske Museum. Det er ét af Tysklands ældste naturhistoriske museer og huser unikke samlinger af høj videnskabelig og kulturel værdi. Faktisk stammer det helt tilbage fra 1600-tallet, men det var i løbet af 1800-tallet det virkelig udviklede sig til, at være et af de væsentligste zoologiske forskningsinstitutter i Tyskland. 

Book opholdet på Hotel Dänischer Hof Altenholz by Tulip Inn*** her.

10. april 2018
Mere om Læsertilbud
Denne artikel er sponsoreret

Miniferie Nordtyskland

Læsertilbud Det 3-stjernede Nordic Hotel Plön ligger omgivet af skov og søer, hvor I kan nyde en slentretur og nyde omgivelserne tæt ved Plöner See og Höftsee. Her tilbydes mange muligheder for bådture og vandsport aktiviteter. 

Denne artikel er sponsoreret

Badehotels-ophold ved Limfjorden

Læsertilbud Nyd et ophold i det vestjyske ved Limfjorden omgivet af idyllisk natur og kun 100m til vandet. Opholdet byder på gode gastronomiske oplevels...