Denne artikel er sponsoreret

Miniferie på toppen af Danmark

Læsertilbud

Hotel Viking er beliggende kun 300 meter fra Kattegat, tæt på den idylliske købstad Sæby. Et perfekt udgangspunkt til at besøge Nordjyllands seværdigheder. Oplev hotellets gode mad og den unikke Aqua, Spa og Wellness både inden- og udendørs. 

Opholdet på Hotel Viking:

  • 2 overnatninger i dobbeltværelse
  • 1 x frokost på Skagen Bryghus
  • 2 x 2 retters middag på Hotel Viking
  • 2 x stor morgenbuffet
  • Fri adgang - store spa- og wellnessområder 

Pris pr. person i øko-dobb.vær. 1.475 kr. spar 596 kr.

Ankomst alle dage indtil 30. sept.

Bestillingskode: idenyt18

Hotel Viking - Sæby - hotelviking.dk

Bookes ved enten at skrive en mail til [email protected] eller ring til os på tlf. 98 46 17 00

Hotellet

Tag på en miniferie hos os, og få tid til at opleve vores fantastiske by, natur og seværdigheder.

Vores centrale placering tæt ved natur, by og hav gør det til et ideelt valg for en oplevelsesrig miniferie.

I nærheden ligger Voergård Slot, Sæbygård Slot, Sæby Golfbane, tennisbane, bowlingbane, minigolf, Sæbys hyggelige midtby og meget mere.

Med kun en halv times kørsel er der mulighed for at være på toppen i bogstavligste forstand, nemlig toppen af Danmark. Her venter et fascinerende syn når man ser de to have, Skagerrak og Kattegat mødes. Der venter også mange andre spændende oplevelser i Skagen, såsom Den Tilsandede Kirke, Råbjerg mile (Danmarks største vandreklit), Skagen havn, Skagen museum m.m.

Ovenstående turforslag er blot nogle få udvalgte ideer til en miniferie hos os. Du kan naturligvis ikke nå at se alt, hvad Nordjylland har at tilbyde på 2 dage. Derfor vil vi gøre  vores bedste for, at du får så god en oplevelse, at du har lyst til at vende tilbage og se resten af Nordjylland.

12. juni 2018
Mere om Læsertilbud
Denne artikel er sponsoreret

Miniferie Nordtyskland

Læsertilbud Det 3-stjernede Nordic Hotel Plön ligger omgivet af skov og søer, hvor I kan nyde en slentretur og nyde omgivelserne tæt ved Plöner See og Höftsee. Her tilbydes mange muligheder for bådture og vandsport aktiviteter. 

Denne artikel er sponsoreret

Miniferie ved Østersøen og Kiel

Læsertilbud Kom på et roligt ophold på Hotel Dänischer Hof Altenholz by Tulip Inn lidt uden for Kiel. Tag på sejllads, shopping eller oplev de mange...

Denne artikel er sponsoreret

Naturrig ferie i de østrigske bjerge

Læsertilbud Besøg det danskejede Hotel Nova, som ligger i den lille østrigske landsby Raggal i 1.000 m. højde. Masser af muligheder for guidede vandre-t...

Denne artikel er sponsoreret

Badehotels-ophold ved Limfjorden

Læsertilbud Nyd et ophold i det vestjyske ved Limfjorden omgivet af idyllisk natur og kun 100m til vandet. Opholdet byder på gode gastronomiske oplevelser i en hyggelig kroatmosfære.