Denne artikel er sponsoreret

Miniferie Nordtyskland

Læsertilbud

Det 3-stjernede Nordic Hotel Plön ligger omgivet af skov og søer, hvor I kan nyde en slentretur og nyde omgivelserne tæt ved Plöner See og Höftsee. Her tilbydes mange muligheder for bådture og vandsport aktiviteter. 

Opholdet på Hotel Plöner See by Tulip Inn*** 3 dage inkl.:

  • 2 overnatninger
  • 2 x morgenbuffet
  • 2 x 3-retters menu/buffet
  • 1 x velkomstdrink
  • Gratis parkering

Pris pr. person i delt dobbeltværelse fra 679 kr. spar op til 521 kr.

Tilbuddet gælder til og med den 29. november 2018.

Bestillingskode: Læseride

Risskov Bilferie

Tlf.: 70 22 77 17 - risskov-bilferie.dk

Book opholdet her

Hotellet

Det 3-stjernede Nordic Hotel Plön ligger omgivet af skov og søer i et meget fredeligt område i Slesvig-Holsten, hvor I kan nyde en slentretur og nyde omgivelserne tæt ved Plöner See og Höftsee.

Lige ved siden af hotellet ligger PlönBad, der tilbyder indendørs swimmingpool og andre wellnessfaciliteter mod et gebyr, mens der også er mange muligheder for bådture og vandsport aktiviteter i det nærliggende område.

Om aftenen kan I få jer noget at spise i hotellets restaurant eller få jer en drink i hotellets bar.

I området tæt på hotellet venter der jer mange spændende oplevelser. Eksempelvis kan i tage den godt 60 km. tur væk til Naturpark Holsteinische Schweiz, det største naturområde i Slesvig-Holsten, der strækker sig over et areal på intet mindre end 72.000 ha. Her finder I over 200 små og store søer omgivet af bakker, skove og marker, der kun afbrydes af idylliske småbyer og smukke herregårde. Grundet de mange søer er området populært til vandsportsaktiviteter lige fra kanoture til fiskeri.

Et mere nærliggende besøg kunne være den mere end 1000 år gamle by Eutin, hvor flere af husene i den indre by er flere hundrede år gamle. Byens markedsplads ved gågaderne er et naturligt centrum i byen, hvor I kan slappe af på en af de mange caféer. Herfra kan I gå på shopping i gågaderne, hvor I finder flere butikker.

Et andet oplagt udflugtsmål er byen Hohwacht, der ligger omgivet af gamle bøgeskove mellem Kiel og Lübeck blot 28 km. fra hotellet.

Hohwacht er en rigtig badeby og I skal blot gå få minutter for at nå den lange promenade langs den hvide sandstrand. Den lyse strand er mere end 2 km. lang og her kan hele familien nyde dejlige timer. På stranden finder I desuden de traditionelle nordtyske strandstole. Herfra kan i eksempelvis gå en tur op til Kiek Ut, hvorfra I kan nyde en dejlug udsigt udover Østersøen og landområdets grønne træer.

Book opholdet på Hotel Plöner See by Tulip Inn*** her.

 

8. maj 2018
Mere om Læsertilbud
Denne artikel er sponsoreret

Miniferie ved Østersøen og Kiel

Læsertilbud Kom på et roligt ophold på Hotel Dänischer Hof Altenholz by Tulip Inn lidt uden for Kiel. Tag på sejllads, shopping eller oplev de mange kulturelle tilbud, som Kiel byder på. 

Denne artikel er sponsoreret

Badehotels-ophold ved Limfjorden

Læsertilbud Nyd et ophold i det vestjyske ved Limfjorden omgivet af idyllisk natur og kun 100m til vandet. Opholdet byder på gode gastronomiske oplevels...