Denne artikel er sponsoreret

Miniferie i Sønderjylland

Læsertilbud

Bo på hyggelige, 4-stjernede Benniksgaard Hotel midt i den bakkede sønderjyske natur med udsigt til Flensborg Fjord.

Benniksgaard Hotel, Flensborg Fjord ****

Bo på den gamle hyggelige slægtsgård midt i den bakkede sønderjyske natur med skøn udsigt til Flensborg Fjord. Området byder på rige natur- og kulturoplevelser, ligesom en indkøbstur til Flensborg er oplagt – en køretur påkun 15 min.

Alt dette får i med

  • 3 x overnatninger
  • 3 x stor morgenbuffet
  • 3 x 3-retters aftensmadmenu/buffet sammensat af køkkenchefen

Pris pr. person i delt dobbeltværelse 1.795,- Spar 45%

Tillæg ved ankomst fredag/lørdag kr. 150,- pr. person. 

Ankomst alle dage frem til 22. december 2018. 

Bookingkode: idenyt3

Alle bygninger har gennemgået en fuldstændig og meget smagfuld renovering. Stilen er rustik med fritlagte bjælker, og de lyse farver skaber en let og indbydende stemning. Den gamle hønsestald er blevet til Restaurant Pejsestuen, den største staldlænge er blevet til en værelsesfløj med 31 værelser, og i det gamle stuehus fra 1782 er der nu indrettet 14 store og flotte værelser og suiter.

Huset er fredet og henleder tankerne til tidligere tider, med sine skæve vægge, sprossede vinduer og knirkende gulve. 

Et særligt levn er trappen til 1.sal, som med sine smalle trin, altid har været en del af huset. I de gamle kornkamre samt i en nytilbygget fløj er der skabt et antal funktionelle lokaler til konferencer og selskaber, mens den længe, der før rummede landbrugsmaskinerne, nu huser BenniksgaardButik, som med sit store udvalg af varer, har lidt for enhver smag.

Lækker mad og livemusik

I restaurant Pejsestuen tilbereder kokkene aftenens menu af årstidens bedste råvarer. Kødet grilles ofte over åben ild i pejsen eller på den udendørs grill, og der er tradition for at kombinere maden med musik. Det kan være både jazz, folkemusik, blues og klassisk.

Vær’ opmærksom på, at de fleste ophold inkluderer buffet, men der kan opgraderes til a la carte.

Maden på Benniksgaard tager udgangspunkt i de gamle madtraditioner, men er tilpasset nutidens smagsløg og tilsat Benniksgaards egen touch.

Gendarmstien

Trænger du til frisk luft, så er en rask gåtur ned langs med golfbanen til Gendarmstien en oplagt mulighed. 74 kilometer kystnær vandrerute langs den dansk-tyske grænse.

Gendarmstien er en af Danmarks smukkeste kystvandreruter. Det varierede landskab, der bugter sig langs fjordens kyster, byder både på et rigt dyre- og planteliv, mange interessante biotoper og en helt unik historie. 

Tlf. 74 65 09 49 - Benniksgaardhotel.dk

11. september 2018
Mere om Læsertilbud
Denne artikel er sponsoreret

Miniferie ved Østersøen og Kiel

Læsertilbud Kom på et roligt ophold på Hotel Dänischer Hof Altenholz by Tulip Inn lidt uden for Kiel. Tag på sejllads, shopping eller oplev de mange kulturelle tilbud, som Kiel byder på.