Denne artikel er sponsoreret

Kæmpe feriepakke til Harzen

Læsertilbud

Hold ferie i kurbyen Bad Lauterberg og bo på Aparthotel Panoramic, der bl.a. har swimmingpool, spa, dampbad og fitness.

Hold ferie i kurbyen Bad Lauterberg og bo på Aparthotel Panoramic, der bl.a. har swimmingpool, spa, dampbad og fitness. Nyd de storslåede natur- skønne områder og den korte afstand til Harzens mange seværdigheder.

Opholdet inkluderer:

  • 3 overnatninger m. morgenbuffet
  • 3 x 3-retters aftenbuffet
  • Gratis drikkevarer (17.30-21.00)
  • Gratis parkering
  • Adgang til pool og sauna
  • Ankomst indtil 23/12 2018.

Pris per person i lejlighed: 4 dage 1349,- spar 136,-

Sæsontillæg 100 kr. Turistskat (person) pr. døgn 2,20 EUR.

Bestillingskode: læseride

Risskov Bilferie: Tlf: 70 22 77 17 - risskov-bilferie.dk Populære Harzen

Der venter jer et dejligt ophold på Aparthotel Panoramic i den hyggelige og romantiske kurby Bad Lauterberg, som er omgivet af stejle bjerge. Byen byder på alt lige fra større tøjhuse til små butikker, caféer, iscaféer og restauranter, mens der også er en ugentlig markedsdag i Bad Lauterberg ved St. Andreaskirken, som I kan kigge nærmere på. 

Hotellet har tre restauranter, Bierstube og en dansebar, hvor I kan nyde en forfriskning eller en drink efter middagen. Derudover tilbyder hotellet et stort badeområde, der hedder Pano Beach, hvor I bl.a. finder swimmingpool (åben 8:00-21:30), dampbad, sauna (åben 15:00-21:30) og solarium mod et gebyr. Desuden er der mulighed for at tilkøbe forskellige behandlinger på hotellet.

 

Bad Lauterberg ligger i en dyb dal i det sydlige Harzen, omgivet af stejle bjerge. Bad Lauterberg har knap 12.000 indbyggere, og er en kendt kurby i Tyskland. Byen er over 800 år gammel, og har en smuk bymidte med hyggelige små gader, hvor I kan gå på opdagelse. Byen byder på alt lige fra større tøjbutikker til små unikke butikker, cafeér, isboder og restauranter.

Harzens højeste bjerg hedder Brocken (1141 m.), eller på dansk Bloksbjerg. Det ligger blot en kort køretur fra hotellet. Her finder I aktivitetsmuligheder for enhver smag og til enhver årstid: vandreture, skisport, bådture, ridning, ture til tops med bjergbaner eller ren og skær afslapning. Fra Brocken fører den 100 km lange vandrevej Harzer-Hexen-Stieg mod øst i retning af Thale, og mod vest over Torfhaus og Altenau til Osterode. Men stierne kan også bruge til andet – tag cyklerne med og få tjekket hvor god konditionen er eller nyd en stille og rolig tur og nyd den smukke natur.

Fyrstelig udsigt og masser af charme

Kør en tur rundt i området og besøg de smukke og velkendte byer Wernigerode og Goslar. Wernigerode er særdeles kendt for sit slot, der troner højt oppe over byen. På slottet kan I kigge ind i fyrstelige værelser og der findes forskellige udstillinger hele året igennem. Fra slottet har I en fantastisk udsigt over Harzens landskab og til Bloksbjerg. Wernigerode er en by med masser af charme. Her findes mange pragtfulde bindingsværkshuse, det ældste er fra omkring år 1400.

Oplev også bindingsværksbyen Goslar som i folkemunde kaldes „Nordens Rom“ fordi I her finder hele 47 kirker og kapeller. Den gamle hansestad ligger som en port ind i det samlede Harz-område. Områdets velstand opstod fra de berømte miner i Rammelsberg, som i dag er et museum, der giver et bredt indblik i minedrift og vidner om den tidligere storhed, hvor man fandt kobber, bly, zink og lidt sølv og guld. Byen er i dag udnævnt som verdenskulturarv af Unesco, især den intakte bymidte og den smukt restaurerede Kaiserpfalz fra 1010, er en af byens store attraktioner.

 

16. februar 2018
Mere om Læsertilbud
Denne artikel er sponsoreret

Miniferie Nordtyskland

Læsertilbud Det 3-stjernede Nordic Hotel Plön ligger omgivet af skov og søer, hvor I kan nyde en slentretur og nyde omgivelserne tæt ved Plöner See og Höftsee. Her tilbydes mange muligheder for bådture og vandsport aktiviteter. 

Denne artikel er sponsoreret

Miniferie ved Østersøen og Kiel

Læsertilbud Kom på et roligt ophold på Hotel Dänischer Hof Altenholz by Tulip Inn lidt uden for Kiel. Tag på sejllads, shopping eller oplev de mange...

Denne artikel er sponsoreret

Badehotels-ophold ved Limfjorden

Læsertilbud Nyd et ophold i det vestjyske ved Limfjorden omgivet af idyllisk natur og kun 100m til vandet. Opholdet byder på gode gastronomiske oplevels...