Denne artikel er sponsoreret

Badehotels-ophold ved Limfjorden

Læsertilbud

Nyd et ophold i det vestjyske ved Limfjorden omgivet af idyllisk natur og kun 100m til vandet. Opholdet byder på gode gastronomiske oplevelser i en hyggelig kroatmosfære.

Ophold på Tambohus Kro & Badehotel, Thyholm ***

Nyrenoveret kro fra 1842, som fremstår som et særdeles hyggeligt badehotel, med ægte og hyggelige kroatmosfære.

Opholdet inkluderer

  • 2 x overnatning i delt dobbeltværelse
  • 2 x lækker morgenbuffet med hjemmelavede produkter
  • Eftermiddagskaffe med sødt på ankomstdagen
  • 1 x 2-retters middag på ankomstdagen
  • 1 x 5-retters gourmetmenu på dag 2
  • Kokken udvælger begge middage for jer
  • Morgenkåbe og tøfler til rådighed under opholdet

Ankomst alle dage indtil 13/12-2018. 

Priskode: L14b. Rabatkode: 2216

Pris pr. person i delt dobbeltværelse 1.498,- spar 506,- 

Tlf: 70 80 65 06 - smalldanishhotels.dk/idenyt

Tambohus Kro & Badehotel, Thyholm ***

Lyder en vestjysk kroferie midt i billedskøn natur som noget for dig? Så må du endelig ikke snyde dig selv for at opleve Tambohus Kro – perfekt placeret på ét af de skønneste steder ved Limfjorden – direkte overfor Jegindø og kun et stenkast fra Limfjordens blide bølger.

Den gamle kro har en helt speciel historie: I 1823 slog en ung fisker, Christen Pedersen, sig ned her. Takket være sin fortid som militær trommeslager blev han af lokalbefolkningen kaldt Chresten Tambour. For at have reddet en ung pige fra at drukne blev han af Christian den 8. belønnet med tilladelse til at drive færgefarten til Jegindø.

Senere udmærkede Chresten Tambour sig igen. Ved at slutte sig til en lokal flok forbryderiske rakkere lykkedes det ham at lokke dem i en fælde, så hele banden blev fanget. Endnu en gang belønnede kongen den initiativrige fisker og færgemand. I dag er der ikke længere færge til Jegindø. Der blev bygget en dæmning i 1915, så dette interessante øsamfund nemt kan besøges. 

Men kroen er der endnu, og kroens oprindelse fra 1842 har sat sit tydelige præg på stedets charme. Med behørig respekt for traditioner har den udviklet sig til at være stedet, der danner et godt centrum for oplevelser i dette fredfyldte hjørne af Danmark. Kroen har netop gennemgået en omfattende renovering og fremstår nu som et særdeles hyggeligt badehotel - men stadig med den ægte og hyggelige kroatmosfære.

 

Forestil dig at vågne til en smuk morgenstund med ildrød himmel over Limfjorden.

Du ifører dig morgenkåbe og tøfler og sætter kurs mod badebroen kun 100 m fra kroen.

Om lidt venter en frisk dukkert i Limfjorden, men heldigvis kan du varme dig på en morgenbitter, når du returnerer til kroen. Her er morgenkaffen også gjort klar. Den kan du nyde i morgenstuen med de høje paneler, det blåstribede tapet samt en enestående udsigt over Limfjorden og Jegindø.

Tambohus Kro emmer af idyllisk krostemning. 

Hos Tambohus vægter vi gastronomiske oplevelser højt med råvarer fra lokale leverandører, hvor fisk er en af vores specialiteter. Vi holder af at være værter og opvarte vores gæster. 

8. marts 2018
Mere om Læsertilbud
Denne artikel er sponsoreret

Miniferie Nordtyskland

Læsertilbud Det 3-stjernede Nordic Hotel Plön ligger omgivet af skov og søer, hvor I kan nyde en slentretur og nyde omgivelserne tæt ved Plöner See og Höftsee. Her tilbydes mange muligheder for bådture og vandsport aktiviteter. 

Denne artikel er sponsoreret

Miniferie ved Østersøen og Kiel

Læsertilbud Kom på et roligt ophold på Hotel Dänischer Hof Altenholz by Tulip Inn lidt uden for Kiel. Tag på sejllads, shopping eller oplev de mange...