Denne artikel er sponsoreret

4-stjernet wellnessferie ved smukke Segeberger See

Læsertilbud

Det 4-stjernede Vitalia Seehotel ligger lige ned til Segeberger See. Her kan I nyde en dejlig morgenbuffet, inden I drager på opdagelse i det smukke landskab eller tager på udflugt til
spændende hansestæder. Hotellet har spabad, sauna, japansk aromabad, saltgrotte og pool.

Opholdet på Vitalia Seehotel Bad Segeberg ****

  • 2 overnatninger m. morgenbuffet
  • 2 x 3-retters menu/buffet
  • 1 x velkomstdrink
  • 20% på spabehandlinger
  • Gratis adgang til spa

Pris pr. person i delt dobbeltværelse fra 1.229 kr. spar op til 248 kr. 

Bestillingskode: Læseride

Tilbuddet gælder til og med den 22. december 2018. 

Risskov Bilferie. Tlf. 70 22 77 17 - risskov-bilferie.dk

Hotellet

I Vitalia Seerestaurant bliver der serveret mad inspireret fra det klassiske Middelhavskøkken. Til maden kan I bestille udsøgt vin fra et varieret vinkort. I kan også få serveret maden på terrassen, hvorfra der er udsigt over Segeberger See.  

Efter en lang dag med smukke naturindtryk og kulturelle oplevelser i de nærliggende byer, kan I nyde et godt glas vin eller en drink i hotellets vinbar Leonardo Bar. 

Hotellets wellness afdeling er indrettet på 1500 m2 og her kan I slappe af i rolige omgivelser og nyde godt af de mange wellness tilbud. I kan bestille massage og moderne skønhedsbehandlinger direkte ved hotellet. Det er en god ide at bestille tid til behandlinger i god tid. Wellness afdelingen er udstyret med spa bad, sauna, japansk aromabad, saltgrotte og en stor pool, hvorfra der er panorama udsigt.

Omgivelser

Bad Segeberg Golf Club (9.5 km)

I det holstenske Schweiz ligger den flotte 18-hullers golfbane. Så mens I kan nyde et slag golf, så kan I nyde den smukke natur. Risskov Bilferie har et stort udvalg af weekendophold med golf på programmet, så prøv et weekendophold tilbud til golfbanen syd for grænsen med Risskov Bilferie.

Segeberger Kalkberg og Karl-May Spiele (2.7 km)

Udsigtspunktet i byen, hvor I kan komme op i 90 meters højde på den store klippe og får en fantastisk udsigt over byen og naturen omkring den. Ligeledes er der lavet et udendørsteater omkring klippen, som giver en helt speciel atmosfære. Her afholdes også den berømte Karl-May Spiele, hvor den berømte forfatter Karl Mays romaner bliver udført fra juni til september. Der skal bestilles billetter på www.karl-may-spiele.de

Naturpark Holsteinische Schweiz (18.7 km)

Naturparken Holsteinische Schweiz strækker sig over et areal på intet mindre end 72.000 ha. og er dermed det største naturområde i Schleswig-Holstein. Her finder I over 200 små og store søer omgivet af bakker, skove og marker, der afbrydes af idylliske småbyer og smukke herregårde. Grundet de mange søer er området populært til vandsportsaktiviteter lige fra kanoture til fiskeri. Der er selvfølgelig utallige muligheder for smukke vandreture i området. En anden dejlig oplevelse er en sejltur på søerne, hvor I kan komme helt tæt på naturen og det lokale fugleliv.

30. august 2018
Mere om Læsertilbud
Denne artikel er sponsoreret

Miniferie ved Østersøen og Kiel

Læsertilbud Kom på et roligt ophold på Hotel Dänischer Hof Altenholz by Tulip Inn lidt uden for Kiel. Tag på sejllads, shopping eller oplev de mange kulturelle tilbud, som Kiel byder på.