Denne artikel er sponsoreret
Foto: Getty Images & PR-Fotos

Tag på kroferie i Danmark

Bliver sommeren lige så varm som sidste år, er det svært at finde på gode grunde til at tage sydpå. Her finder du en række forslag til skønne kroer du kan besøge, hvis du beslutter at holde ferie i Danmark.

Der er mange fordele ved foråret og sommeren i Danmark. Naturen er smuk og livlig, temperaturerne lokker os mere udenfor, og så er der selvfølgelig de mange fridage og ferier, vi kan se frem.

Kommer vi bare i nærheden af sidste års sommer vil mange nok gerne slippe for timevis indspærret i en lille bil i sneglefart af Europas feriefyldte veje - eller bidrage uforholdsvismæssigt meget til CO2-udslippene ved at flyve den halve klode rundt.

Så hellere bruge fridage og ferie på at slappe af tættere på hjemmet - eksempelvis på en af Danmarks mange smukke kroer.

Fred, ro og atmosfære

Fangel Kro og Hotel er en Kongelig Privilegeret kro fra 1855, som  de sidste 20 år løbende er blevet renoveret.

Fangel er en lille landsby 10 kilometer fra Odense og midt på Fyn. Derfor ligger den ideelt til udflugter rundt på øen.

Efter at have nydt Fyn i løbet af dagen kan du slappe af med kaffe og kage eller måske en drink på terrassen eller i krostuen og nyde en god middag i deres hyggelige restaurant om aftenen.

På deres hjemmeside kan du se forskellige ophold, men de sammensætter også gerne et ophold, der passer lige til jer.

Herløv Kro Hotel – kroen der er helt sin egen

Herløv Kro’s historie kan med sikkerhed føres tilbage til 1863. Kroen gemmer dermed på mere end 150 årshistorie, der blandt andet kan følges på de gamle billeder, der hænger rundt omkring. Kroens ejere Leslie og Jette Christensen, har drevet kroen de sidste 25  år.

Hele personalet er faglært og med til at uddanne elever, der kan videreførede stolte traditioner, der er i branchen. Desuden sætter de høje krav til personlig service og kvalitet.

Mange stamgæster vælger at komme igen, netop fordi de kan lide stedet. Da mange af medarbejderne har været der gennem mange år, er Herløv kro helt naturligt mødestedet for mennesker, der kommen hinanden ved – og naturligvis er nye gæster meget velkomne i den gamle familieforretning

Læs mere om weekend og ferietilbud på deres hjemmeside.

Tag på eventyr med Troels Kløvedal

Nyd en overnatning på Montra Hotel Sabro Kro og besøg ”Frihedens Værksted” på Naturhistorisk Museum, hvor du kan opleve Troels Kløvedals eventyrlige sejlerliv. 

Det fire stjernede hotel er essensen af hygge, velvære og afslapning. Med dette luksuriøse ophold får du en oplevelse med selvforkælelse og kultur i fokus. 

Du får en billet til Naturhistorisk Museum med direkte adgang til særudstillingen ’Frihedens Værksted’, en lækker 2-retters middag samt en overnatning og en stor morgenbuffet. Så hvorfor ikke nyde et skønt ophold med god mad og kultur i lækre omgivelser?

Hotel Korning Kro – Atmosfære, komfort og personlig

Hotel Korning Kro lever op til den gamle talemåde: ”Hvor der er en kirke, er der en kro”.

Som genbo til kroen ligger nemlig den smukke landsbykirke, gadekæret og Korning Gammelby, der er en perfekt rute til vandre- og løbeture. Selv om kroen er vokset betragteligt i årenes løb, har ejeren Simon beholdt begge ben på jorden.

Der hersker stadig en familiær stemning på kroen, og folk vender tilbage for at holde familiefester, kurser og overnatte.

Hotel Korning Kro er medlem af Horesta, hvilket inkluderer dennes garantiordning. Hotel Korning Kro har tre stjerner i Horesta klassifikation

Menstrup Revyen 2019 - Revy, Håb og Kærlighed

Med et ungt sprudlende hold med Jesper Søgaard i spidsen, glæder de sig til at byde dig indenfor på Menstrup Kro.

For 5. år i træk blændes der op for revy i særklasse.

De kører efter devisen, uden kok ingen mad, uden musik ingen sang, uden humor ingen latter og uden et veloplagt publikum ingen revy.

Storkroen i ”Eventyrets Syvmileskov”

ROLD STORKRO ligger i hjertet af Rold Skov, med REBILD BAKKER NATIONALPARK som nabo, i Himmerland og Danmarks smukkeste natur.

Kroen har åbent året og døgnet rundt med et bred vifte af tilbud på såvel med og uden overnatning.

Ved kroen findes udendørs faciliteter såsom kondistier, ridning, fiskeri, kanoudlejning, minigolf med mere, og er perfekt til ferie og weekendophold, kursus, møder, selskaber og  arrangementer i skov og bakker.

ROLD STORKRO tilbyder:
Sommer ”med det hele”, 3 retters menu i Panoramarestauranten med gode vine og efterfølgende kaffe/te med en cognac/likør, overnatning og den STORE morgenbuffet.

Fra kr. 978,- pr. person på dobbeltværelse. Tag gerne børnene og hunden med!

Vi byder dig velkommen til Tyrstrup Kro!

Med deres idylliske beliggenhed ved mark og skov i den skønne natur omkring Christiansfeld, glæder det dem at byde dig velkommen på Tyrstrup Kro

Kroen fremstår i dag med et køkken af international klasse, og de anvender kun de bedste af årstidens råvarer. Altid friske og af høj kvalitet.

Alt dette kombineret med de krav, de som gode værter stiller til dem selv, er forudsætningen for, at du får en uforglemmelig oplevelse.

1. maj 2019
Mere om Ferie

Gør bilen klar til skiferie: Sådan styrer du uden om ulykker og...

Julen og nytåret er forbi, og de første sneglade danskere har allerede sat kurs mod den årlige skiferie. Men inden du sætter dig i bilen, er der en række ting, du skal have styr på, hvis du vil styre uden om uheld og bøder.

Derfor skal du holde juleferien i Sverige og Norge

Lige nu er den svenske og norske krone under pres - og det gør det billigere at være dansk turist i vores nabolande.

6 sikre hits du kan lave i efterårsferien - uanset vejr

Efteråret byder både på smukke udedage og hyggelige indedage, og holder du efterårsferie, er der mange dejlige ting du kan lave. Få 6 sjove...

Sådan finder du det perfekte spaophold for dig

Store varme bassiner, den helt rigtige sauna eller skønne udendørs boblebade? Ved du, hvad du går efter, når du booker et spaophold? Vi har samlet alt, du skal vide for at vælge det helt rigtige spahotel, her. 

Så mange fridage har du i år

Kalenderen viser 2019, et nyt år er begyndt, og er du glad for forlængede weekender og fridage, har du noget at glæde dig til. 2019 er...

Her er alt det campingudstyr, du ikke kan undvære på campingferien

Planlægger du en campingferie til sommer, er der mange ting, du skal have styr på inden afrejse. Har du pakket det nødvendige køkkengrej,...

Tag på en hyggelig ferie til Orø

Selvom Orø er en af de små af sin slags, er øen specielt en populær destination for de familier, der bare gerne vil på en dagstur i weekenden eller nyde en længere ferie med masser af hygge og afslapning.

12 fantastiske spaophold i Skandinavien

Et spaophold er selvforkælelse i særklasse - især hvis du vælger et sted, der passer perfekt til dig. Find inspiration her, hvor vi har...

Forsinket eller aflyst fly: det har du krav på i erstatning.

Snyd ikke dig selv for erstatning, hvis dit fly bliver aflyst eller er forsinket. Her er nogle af de ting, du kan få kompensation for af...

Forlystelsesparker i Danmark - den ultimative guide

Her er Danmarks 10 største forlystelsesparker og de bedste af sommerens andre seværdigheder for hele familien. Leder du efter sted at tilbringe en herlig feriedag med familien, så er idényts store guide til Danmarks sjoveste og hyggeligste forlystelsesparker den helt rette for dig. 

Ferieformen silent retreat hitter - se om det er noget for dig

Har du brug for at komme ned i gear, finde dig selv og finde en indre ro? Så er ferieformen silent retreat måske noget for dig. Læs mere...

Staycation er den nye ferieform

Staycation er en helt ny måde at holde ferie på. Se her, hvad ferieformen dækker over, og hvem den egner sig til.

Sådan pakker du bilen bedst før ferien

At få plads til alt i bilen, når familien skal på ferie, er et potentielt mareridt. Vi giver dig ti tips til, hvordan du både får plads i bilen OG en god start på turen.

Gode tips til campinglivet

Er du i tvivl om de forskellige muligheder for camping? Lad dig inspirere af disse gode tips til campingferie for enhver smag.

6 tips til den ultimative hotelferie

Læs de 6 gode tips, der vil hjælpe dig i planlægningen af den ultimative ferie for hele familie.