Denne artikel er sponsoreret
Foto: Getty Images & PR-fotos

Tag på hotelferie i Danmark

Med sommerferien lige om hjørnet, er det ved at være tid til at planlægge ferie. Drømmer du om en ferie i skønne, danske omgivelser får du her en række forslag til unikke lokale hoteloplevelser.

Sidste sommer lærte os, at du ikke behøver rejse om på den anden side af kloden for at finde lange, varme feriedage. Også herhjemme i lille Danmark, kan du finde skønne omgivelser at tilbringe dine feriedage i.

På den måde kan du i øvrigt spare på såvel bank- som CO2-samvittighedskontoen, når du skal feriere.

Feriedestinationer er der mange af i Danmark, og vil du spare den store transportomkostning når ferien skal planlægges, byder Danmark på mange hyggelige hoteller tæt på flere af de mange oplevelser vi har i landet.

Herunder finder du syv bud på hoteller rundt om i landet, der helt sikkert er et besøg værd.

Der er stadigvæk liv i den gamle skole

Den mere end 100 år gamle Fårup Skole var i mange år en af de mest øde beliggende skoler på vestkysten. I dag danner den rammen om Fårup Skovhus med restaurant, selskabslokaler, koncerter og værelser.  De ligger placeret centralt i Vendsyssel, helt ude i skoven, tæt på Vesterhavet og Fårup Sommerland.

Køkkenets nordjyske rødder, afspejler sig i en årelang tradition med torsdagsflæsk, helstegt pattegris, hjemmelavet pålæg fra deres egen slagter-afdeling og røgede fiskespecialiteter fra eget røgeri. 

De tilbyder ophold med og uden mad inkluderet hele året rundt + all inclusive ophold hvor drikkevarerne også er inkluderet. 

Så kig ind på hjemmesiden og se hvad der er aktuelt lige nu.

- Og besøg dem på en ferie, hvor de sørger for mad og rengøring så HELE familien kan slappe af.

F.eks. 3 dage / 2 nætters miniferie med halvpension 895,- pr. person

Hotel i hjertet af Skagen

Kom og oplev Skagen Hotel lige i hjertet af Skagen. Dejligt nyt hotel som oser af Skagens karisma. Her er hygge, her er ro, her er super dejligt at bo.

De tilbyder alle hverdage i maj, juni og september fra søndag til torsdag dette super tilbud.

  • 2 Overnatninger i dejligt dobbeltværelse med bad og toilet
  • 1 frisk Cocktail inden middagen
  • 2 x 2 retter’s Skagen inspireret menu
  • 2 x Morgen buffet

Pris pr. person KUN 1.475,00 kr.

Tillæg i Enkeltværelse 300,00 kr. pr. person pr. dag.

Tillæg weekender 350,00 kr. pr. person.

De glæder sig til at byde jer velkommen.

Hotel Dagmar - Et stykke Danmarks Historie

På det idylliske Hotel Dagmar er indretningen charmerende og hyggelig.

Selvom udsigten til Ribes Domkirke, har været den samme i over 400 år giver hotellets fascinerende værelser mulighed for nye indtryk hver gang.

Plys på stolene, tykke gardiner og bløde tæpper betyder, at kun melodierne fra Domkirkens klokkespil afbryder freden som blød baggrundsmusik.

Så lad Danmarks ældste hotel give dig ro til at lade op i et af de nænsomt restaurerede værelser. Alle værelser har selvfølgelig eget bad og toilet, ligesom der også er gratis wi-fi og tv på værelserne.

Hotel Dagmar ligger i Nordens ældste by Ribe, som byder på masser af historie og nostalgi. Ribe har også et rigt kulturliv med Bl.a. Smag festival, Ribe Jazzfestival, Vinfestival, Rued Langegaard Festival osv.

Kontakt os på: tlf: 7542 0033 eller mail: dagmar(at)hoteldagmar.dk.

"ODSHERRED BADEHOTEL"

Midt i Odsherred og midt i Danmarks første geopark finder du Hotel Højby Sø, placeret i smukke omgivelser ned til Højby Sø og tæt på den gamle kirke fra 1150 med mange smukke kalkmalerier.

De tilbyder 27 dobbeltværelser, fire familieværelser (fire personer) og et brudeværelse. Alle værelser har eget bad/toilet. Tre af værelserne er handicapvenlige (”God adgang” godkendelse). Endvidere to store opholdsrum, hvoraf det ene har udsigt over byen og kirken. tre store møblerede udendørsterrasser.

  • Værelsespriser inkl. morgenbuffet 825,-/925 kr.
  • Familieværelser 1325 kr.
  • Miniferie: 2 overnatninger i hverdagene inkl. 2 x morgenbuffet – 2 x 2 retters menu 1125 kr. pr. person

Hotellet ligger tæt på to golfbaner og Sommerland Sjælland.

Ring og hør nærmere : tlf. 70 20 11 33

Hotel Svanen Billund - tæt på Legoland og Lalandia

Hotel Svanen i Billund – 4 stjernet designhotel tæt på det hele.  

Slap af i den hyggelige lounge med en drink eller et spil med børnene og nyd en god middag i Restaurant No8. Køkkenet sætter en ære i at levere en fremragende oplevelse til en overkommelig pris så lad jer forkæle i dejlige og atmosfærefyldte omgivelser hvor god service er en sædfølgelighed.

Gå-afstand til både Lego House, Legoland og Lalandia så ta´ endelig børnene med!

Ophold i comfortværelse i 2 nætter incl morgenbuffet og 2-retters menu eller stor buffet begge dage.

Total Pris: 2295,00 kr. pr. db værelse (for to personer) og 350,00 kr. pr. barn

Tillæg for helligdage i maj: 500,00 kr. pr. dag.

Tillæg i juni og august: 1.000,00 kr. pr. dag.

Ikke gældende i juli. 

Der betales for minimum to voksne pr. værelse. Kan ikke kombineres med andre
rabatter, incl. VIP-rabat.

Spa-gourmetophold ved Nationalparken Thy

Nyd et romantisk spa-og gourmetophold i afslappende omgivelser på populære Hotel Thinggaard i Thy. Opholdet oser af skøn forkælelse, hvor alle sanser bliver stimuleret. 

Glæd dig til den udsøgte, anmelderroste gourmetmenu, der laves med indslag af lokale råvarer. Besøget i Sydthy Kurbad er en oase af afslapning og velvære. Kurbadet tilbyder alverdens wellness-behandlinger på et højt kvalitetsniveau. Der er fire saunaer, dampbad, oplevelsesbruser, varmebænk med fodbad, koldtvandsrum, infrarød kabine og et stort massagebassin med stjernehimmel. Som noget helt særligt har kurbadet udendørs kurbadshave med sauna, svedetipi, vildmarksbad og jacuzzi.

Gourmet og Spa-ophold fra kr. 948,- pr. person i dobbelt værelse.

Kombiner opholdet med storslåede oplevelser i Nationalpark Thy og Cold Hawaii.

Montra Skaga Hotel - Hirtshals

Nyd roen og velværen i skønne Hirtshals nær havnen og skoven og ca. 40 minutters kørsel til Skagen. Hotellet tilbyder en hyggelig og stemningsfuldt atmosfære, med masser af plads både ude og inde. Hotellet tilbyder bar, restaurant, indendørs swimmingpool, gårdhave m.m.

Klumpfisk eller Kunst i Vendsyssel!

Vesterhavs ophold - pakken inkluderer overnatning på dobbeltværelse inkl. to retters middag, morgenmad samt en dages indgang til Nordsøen Oceanarium eller Skagens Kunst Museum.

Pris pr. person fra 625,00 kr. på dobbeltværelse

Ring på 98 94 55 00 eller book på www.skagahotel.dk

7. maj 2019
Mere om Ferie

Gør bilen klar til skiferie: Sådan styrer du uden om ulykker og...

Julen og nytåret er forbi, og de første sneglade danskere har allerede sat kurs mod den årlige skiferie. Men inden du sætter dig i bilen, er der en række ting, du skal have styr på, hvis du vil styre uden om uheld og bøder.

Derfor skal du holde juleferien i Sverige og Norge

Lige nu er den svenske og norske krone under pres - og det gør det billigere at være dansk turist i vores nabolande.

6 sikre hits du kan lave i efterårsferien - uanset vejr

Efteråret byder både på smukke udedage og hyggelige indedage, og holder du efterårsferie, er der mange dejlige ting du kan lave. Få 6 sjove...

Sådan finder du det perfekte spaophold for dig

Store varme bassiner, den helt rigtige sauna eller skønne udendørs boblebade? Ved du, hvad du går efter, når du booker et spaophold? Vi har samlet alt, du skal vide for at vælge det helt rigtige spahotel, her. 

Så mange fridage har du i år

Kalenderen viser 2019, et nyt år er begyndt, og er du glad for forlængede weekender og fridage, har du noget at glæde dig til. 2019 er...

Her er alt det campingudstyr, du ikke kan undvære på campingferien

Planlægger du en campingferie til sommer, er der mange ting, du skal have styr på inden afrejse. Har du pakket det nødvendige køkkengrej,...

Tag på en hyggelig ferie til Orø

Selvom Orø er en af de små af sin slags, er øen specielt en populær destination for de familier, der bare gerne vil på en dagstur i weekenden eller nyde en længere ferie med masser af hygge og afslapning.

12 fantastiske spaophold i Skandinavien

Et spaophold er selvforkælelse i særklasse - især hvis du vælger et sted, der passer perfekt til dig. Find inspiration her, hvor vi har...

Forsinket eller aflyst fly: det har du krav på i erstatning.

Snyd ikke dig selv for erstatning, hvis dit fly bliver aflyst eller er forsinket. Her er nogle af de ting, du kan få kompensation for af...

Forlystelsesparker i Danmark - den ultimative guide

Her er Danmarks 10 største forlystelsesparker og de bedste af sommerens andre seværdigheder for hele familien. Leder du efter sted at tilbringe en herlig feriedag med familien, så er idényts store guide til Danmarks sjoveste og hyggeligste forlystelsesparker den helt rette for dig. 

Ferieformen silent retreat hitter - se om det er noget for dig

Har du brug for at komme ned i gear, finde dig selv og finde en indre ro? Så er ferieformen silent retreat måske noget for dig. Læs mere...

Staycation er den nye ferieform

Staycation er en helt ny måde at holde ferie på. Se her, hvad ferieformen dækker over, og hvem den egner sig til.

Sådan pakker du bilen bedst før ferien

At få plads til alt i bilen, når familien skal på ferie, er et potentielt mareridt. Vi giver dig ti tips til, hvordan du både får plads i bilen OG en god start på turen.

Gode tips til campinglivet

Er du i tvivl om de forskellige muligheder for camping? Lad dig inspirere af disse gode tips til campingferie for enhver smag.

6 tips til den ultimative hotelferie

Læs de 6 gode tips, der vil hjælpe dig i planlægningen af den ultimative ferie for hele familie.