Foto: iStock

6 skønne feriedestinationer til påskeferien

Hvis du gerne vil rejse i påsken, men har svært ved at bestemme dig for destinationen, er her 6 skønne steder, der måske kunne vække rejselysten.

Tag på tur i påsken

Grundet de mange helligdage er påsken en oplagt rejsetid, og i år falder ferien endda midt i april, så der er rimelige chancer for lækkert, lunt vejr. Men hvor skal rejsen mon gå til? 

Mangler du det helt rigtige sted, kan du finde inspiration i vores liste, der indeholder en række skønne rejsedestinationer, der er helt perfekte til en lille sviptur i påsken.

Malta

Den lille ønation er et af verdens mindste lande, men der er masser af opleve. Malta ligger i Middelhavet og har en rig historie, som blandt andet inkluderer korsriddere og smuk arkitektur, og temperaturen ligger på cirka 16-20 grader i april måned. 

Donau-floden

Et krydstogt ned ad Donau-floden er en smuk oplevelse, og det er muligt at se flere forskellige lande og byer uden at skulle køre mange kilometer i bil. 

Her er der udsigt til fantastiske flodlandskaber og mulighed for spændende oplevelser i både Tyskland, Østrig og en lang række østeuropæiske lande med imponerende kultur og arkitektur.

Nordengland

I Nordengland kan du gå i vikingernes fodspor og udforske områdets historie, der har stærke bånd til Danmark og Skandinavien. Besøg vikingernes hovedstad York, og gå på opdagelse i det smukke landskab og de charmerende engelske landsbyer. 

Island

Island er uden tvivl et besøg værd bare for den helt unikke og storslåede natur. Her kan du opleve vulkanlandskaber, tage på hvalsafari og slappe helt af i Den Blå Lagune - der er lidt for enhver smag, og vil du gerne blande naturoplevelserne med bylivet, byder Reykjavik på masser af kultur og velsmagende gourmetmad.

Norditalien

Norditalien er en fantastisk rejsedestination, og uanset om du er naturmenneske eller madøre, vil der helt sikkert være nok at se og smage på. 

Du kan besøge den smukke Gardasø, imponerende nationalparker, smage på lokale vine og oliven og tage på visit i spændende byer som Milano, Venedig og Cinque Terre. 

Lissabonkysten

Blot 30 km fra Lissabon ligger den charmerende badeby Calais, hvor du kan nyde den portugisiske kyst og de flotte omgivelser.

Byen har et væld af smukke strande, og selv om det måske er lidt tidligt at bade, er Cascais stadig et lækkert område, hvor du kan slappe af og nyde det gode liv. 

Samtidigt er der ikke langt til Lissabon, så hvis du gerne vil shoppe og mærke byens puls, kan det lade sig gøre meget nemt og hurtigt. 

Kilde: Albatros

18. januar 2017
Mere om Ferie

6 sikre hits du kan lave i efterårsferien - uanset vejr

Efteråret byder både på smukke udedage og hyggelige indedage, og holder du efterårsferie, er der mange dejlige ting du kan lave. Få 6 sjove ideer til hele familien her. 

Sådan finder du det perfekte spaophold for dig

Store varme bassiner, den helt rigtige sauna eller skønne udendørs boblebade? Ved du, hvad du går efter, når du booker et spaophold? Vi har...

Så mange fridage har du i år

Kalenderen viser 2019, et nyt år er begyndt, og er du glad for forlængede weekender og fridage, har du noget at glæde dig til. 2019 er...

Her er alt det campingudstyr, du ikke kan undvære på campingferien

Planlægger du en campingferie til sommer, er der mange ting, du skal have styr på inden afrejse. Har du pakket det nødvendige køkkengrej, har du plads til en opvaskebalje, et tørrestativ og har du husket lys? Se med her, hvor vi har samlet alt det campingudstyr, du ikke kan undvære i hverdagen, når du skal ud og nyde livet som campist.

Tag på en hyggelig ferie til Orø

Selvom Orø er en af de små af sin slags, er øen specielt en populær destination for de familier, der bare gerne vil på en dagstur i weekende...

12 fantastiske spaophold i Skandinavien

Et spaophold er selvforkælelse i særklasse - især hvis du vælger et sted, der passer perfekt til dig. Find inspiration her, hvor vi har...

Forsinket eller aflyst fly: det har du krav på i erstatning.

Snyd ikke dig selv for erstatning, hvis dit fly bliver aflyst eller er forsinket. Her er nogle af de ting, du kan få kompensation for af dit flyselskab. 

Forlystelsesparker i Danmark - den ultimative guide

Her er Danmarks 10 største forlystelsesparker og de bedste af sommerens andre seværdigheder for hele familien. Leder du efter sted at tilbri...

Derfor skal du prøve ferieformen glamping

Glamping er en hel speciel form for campingoplevelse, som alle burde prøve. ‘Glamping’ er en sammenskrivning af ‘glamour’ og ‘camping’, og...

Ferieformen silent retreat hitter - se om det er noget for dig

Har du brug for at komme ned i gear, finde dig selv og finde en indre ro? Så er ferieformen silent retreat måske noget for dig. Læs mere her.

Forkæl dine smagsløg på ferien

Gastrokroer, gourmetrestauranter, madfestivaler, håndlavede lækkerier - overalt i Danmark er maden kommet i centrum for ferieoplevelsen....

Staycation er den nye ferieform

Staycation er en helt ny måde at holde ferie på. Se her, hvad ferieformen dækker over, og hvem den egner sig til.

Sådan pakker du bilen bedst før ferien

At få plads til alt i bilen, når familien skal på ferie, er et potentielt mareridt. Vi giver dig ti tips til, hvordan du både får plads i bilen OG en god start på turen.

Gode tips til campinglivet

Er du i tvivl om de forskellige muligheder for camping? Lad dig inspirere af disse gode tips til campingferie for enhver smag.

6 tips til den ultimative hotelferie

Læs de 6 gode tips, der vil hjælpe dig i planlægningen af den ultimative ferie for hele familie.