6 skønne feriedestinationer til påskeferien

Hvis du gerne vil rejse i påsken, men har svært ved at bestemme dig for destinationen, er her 6 skønne steder, der måske kunne vække rejselysten.

Foto: iStock

Tag på tur i påsken

Grundet de mange helligdage er påsken en oplagt rejsetid, og i år falder ferien endda midt i april, så der er rimelige chancer for lækkert, lunt vejr. Men hvor skal rejsen mon gå til? 

Mangler du det helt rigtige sted, kan du finde inspiration i vores liste, der indeholder en række skønne rejsedestinationer, der er helt perfekte til en lille sviptur i påsken.

Malta

Den lille ønation er et af verdens mindste lande, men der er masser af opleve. Malta ligger i Middelhavet og har en rig historie, som blandt andet inkluderer korsriddere og smuk arkitektur, og temperaturen ligger på cirka 16-20 grader i april måned. 

Donau-floden

Et krydstogt ned ad Donau-floden er en smuk oplevelse, og det er muligt at se flere forskellige lande og byer uden at skulle køre mange kilometer i bil. 

Her er der udsigt til fantastiske flodlandskaber og mulighed for spændende oplevelser i både Tyskland, Østrig og en lang række østeuropæiske lande med imponerende kultur og arkitektur.

Nordengland

I Nordengland kan du gå i vikingernes fodspor og udforske områdets historie, der har stærke bånd til Danmark og Skandinavien. Besøg vikingernes hovedstad York, og gå på opdagelse i det smukke landskab og de charmerende engelske landsbyer. 

Island

Island er uden tvivl et besøg værd bare for den helt unikke og storslåede natur. Her kan du opleve vulkanlandskaber, tage på hvalsafari og slappe helt af i Den Blå Lagune - der er lidt for enhver smag, og vil du gerne blande naturoplevelserne med bylivet, byder Reykjavik på masser af kultur og velsmagende gourmetmad.

Norditalien

Norditalien er en fantastisk rejsedestination, og uanset om du er naturmenneske eller madøre, vil der helt sikkert være nok at se og smage på. 

Du kan besøge den smukke Gardasø, imponerende nationalparker, smage på lokale vine og oliven og tage på visit i spændende byer som Milano, Venedig og Cinque Terre. 

Lissabonkysten

Blot 30 km fra Lissabon ligger den charmerende badeby Calais, hvor du kan nyde den portugisiske kyst og de flotte omgivelser.

Byen har et væld af smukke strande, og selv om det måske er lidt tidligt at bade, er Cascais stadig et lækkert område, hvor du kan slappe af og nyde det gode liv. 

Samtidigt er der ikke langt til Lissabon, så hvis du gerne vil shoppe og mærke byens puls, kan det lade sig gøre meget nemt og hurtigt. 

Kilde: Albatros

18. januar 2017
Mere om Ferie

Så mange fridage har du i år

Kalenderen viser 2019, et nyt år er begyndt, og er du glad for forlængede weekender og fridage, har du noget at glæde dig til. 2019 er nemlig et gavmildt år, når det gælder fridage. Se, hvor mange året byder på, og hvornår de falder, her. 

Forlystelseparker i Danmark - den ultimative guide

Her er Danmarks 10 største forlystelseparker og de bedste af sommerens andre seværdigheder for hele familien. Leder du efter sted at tilbrin...

Forsinket eller aflyst fly: det har du krav på i erstatning.

Snyd ikke dig selv for erstatning, hvis dit fly bliver aflyst eller er forsinket. Her er nogle af de ting, du kan få kompensation for af...

5 uundværlige råd når du skal leje sommerhus

Har du lyst til ferie med naturen lige på den anden side af døren, masser af privatliv og god plads til unger og aktiviteter, så er en ferie i et sommerhus en oplagt mulighed.

Gode tips til campinglivet

Er du i tvivl om de forskellige muligheder for camping? Lad dig inspirere af disse gode tips til campingferie for enhver smag.

6 tips til den ultimative hotelferie

Læs de 6 gode tips, der vil hjælpe dig i planlægningen af den ultimative ferie for hele familie.

Guide: Danmarks bedste badestrande

Danmark er begavet med en utrolig lang kystlinje – og mange steder også med meget fint sand. Det er en kombination, der skaber strande i verdensklasse. Se vores miniguide og find den strand, der passer perfekt til dig og din familie.

Derfor bør du sætte din kuffert i badekarret, når du rejser

Selvom det kan lyde mærkeligt, så er der én rigtig god grund til at placere din kuffert i hotellets badekar, når du er ude at rejse. På den...

Billige flyrejser - sådan snyder du rejsesøgemaskinerne og rejsebur...

Er du også træt af ubegribelige ekstragebyrer, når du booker flybilletter? Her er 10 tips til, hvordan du kan være et skridt foran Momondo,...

De bedste tips: Campingforberedelser til campingferie

Den bedste campingferie starter derhjemme. Der er nemlig rigtig mange ting, man skal forberede sig på og sætte sig ind i, inden man kører ud på den åbne landevej. Du finder her de bedste råd til, hvordan familien får den absolut bedste campingferie.

Cykelferie i Danmark

Den rigtige oplevelse af Danmark får du i sadlen på en cykel.

10 særlige og alternative ferieoplevelser i Danmark

Her får du 10 bud på særlige ferieoplevelser, du kan få lige her i Danmark.

Start ferien på din computer

VisitDenmark.dk er Danmarks nationale turisme-site, hvor du kan gå på opdagelse og finde din næste drømmeferie.

Tag i sommerhus hele året

Et ophold i et dansk feriehus kan være lige præcis dét, I har brug for uden for sæsonen.

Tag på ferie i Danmark - 20 danske naturperler

I Danmark er der aldrig langt mellem naturoplevelserne, men vil du se noget af det mest spændende og unikke natur, landet byder på, kan du...