Denne artikel er sponsoreret

Oplev røde pandaer og grå kæmpe kænguruer i Odense ZOO

Gør dig klar til nye vilde oplevelser, når Odense ZOO til påske åbner to nye store anlæg til røde pandaer og grå kæmpe kænguruer. De får nu 10 gange mere plads at boltre sig på!

Det er altid sjovt at gå i ZOO med børnene for at se nogle af dyrene tæt på – især fordi, børnene aldrig har set mange eksotiske af de dyrearter i virkeligheden. Dette forår er der ekstra god grund til at gøre det i Odense, hvor der åbnes op for to spritnye anlæg med røde pandaer og grå kæmpe kænguruer.

Læs mere om dem herunder og om særlige aktiviteter for påskeferien i Odense ZOO, der bl.a. er blevet kåret som Danmarks Billigste Forlystelse og Europas Bedste ZOO.

Rød panda

Den røde panda findes i naturen i Himalaya og Kina og blev opdaget i 1825. Rød panda er en truet dyreart og især udsat på grund af krybskytter, der er efter dens særlige orange-røde pels. Og så indskrænkes dens naturlige leveområder desværre også. 

Sjov viden: Rød panda har en modsatrettet tommelfinger, der hjælper med bedre at gribe fat om bambus, som den elsker at spise.

Oplev de røde pandaer i Odense ZOO
, hvor de kan kravle i trætoppene lige over jeres hoveder i den grønne oase ved Odense Å. 

Grå kæmpe kænguruer

Grå kæmpe kænguruer findes i naturen i Australien og på Tasmanien og Ny Guinea. De kan blive op til 2 meter høje. Det er en aboriginer-stamme i Australien, der har navngivet den grå kæmpe kænguru med ordet "gangurru," som på engelsk er blevet til "kangaroo."

Sjov viden: Grå kæmpe kænguruer kan hoppe op til 13,5 meter og løbe op til omkring 65 km. i timen i korte stræk ad gangen.

I Odense ZOO kan I for første gang i Danmark se de grå kæmpe kænguruer. De springer rundt i smukke omgivelser ved Odense Å sammen med de mindre brunhalsede kænguruer. 

Aktiviteter i Odense ZOO i påsken

Fra den 8. til den 17. april 2017 kan hele familien bl.a. opleve:

  • Gæt et påskeæg: Dyrepasserne har brug for jeres hjælp til at få et bestemt æg bragt hjem. Hvilket dyr har lagt ægget? Hvis I deltager i påskekonkurrencen, kan I vinde årskort til Odense ZOO.
  • Nuttede dyreunger: Endnu en fordel ved foråret er de mange nye dyreunger, der er kommet til verden i Odense ZOO. Kom helt vildt tæt på bl.a. tvillinger hos lemurerne og gedekid i påsken!
  • Bag burene: Kom med en ZOO-guide bagom kulisserne i Odense Zoo, hvor I bl.a. skal på jagt efter det skægge dovendyr i de tropiske trætoppe.

Se hele programmet med påskens særlige aktiviteter i Odense ZOO her

29. marts 2017
Mere om Fyn

Fyn er særlig fin for børnefamilier

Fyn er en helt vidunderlig feriedestination for børn og voksne i alle aldre. Tag tilbage i tiden og se riddere fra Middelalderen, besøg Europas bedste zoo, eller gå i H.C. Andersens fodspor. Muligheder er der nok af på den skønne, danske ø.

Ferie på Fyn med tre fantastiske attraktioner

Fyn har naturligvis mere end tre oplevelser og seværdigheder at byde på, men de tre idényt har valgt ud – Naturama i Svendborg, Gorillapark...

Seværdighed i Danmark - Naturama i Svendborg

Ved siden af Svendborgs Zoologiske Museum ligger Naturama - Danmarks eneste naturteater. Med skiftende lys, avanceret lyd, flotte film og...