Gå på undervandsjagt i Sydfyn
Gå på undervandsjagt i Sydfyn Foto: Niclas Jessen

Aktiv outdoor-ferie i det sydfynske

Det sydfynske øhav er et mekka for folk med friluftsblod i årene. De smukke kyster har et hav af tilbud, som nu er gjort mere tilgængelige med appen, Outdoor Guide - Det sydfynske øhav.

Af: Jason Halberg, 12. januar 2017

Gå offline

Outdoor-appen fungerer offline og viser dig, hvor de hotspots, der måtte interessere dig, ligger. Er du lystfisker, undervands-jæger, wind- eller kitesurfer, kajakroer, hiker eller rytter så vil du helt sikkert finde appen og en ferie i det sydfynske interessant. Appen kan du også bruge til at undersøge, hvor du kan leje det udstyr, du måtte mangle. 

Søg ly og varme

Outdoor-appen guider dig også til primitive overnatnings-muligheder i form af shelters. Et shelter er en simpel hytte eller halvtag, og dem er der bygget hele 19 af i det sydfynske øhav. Brug appen til at finde ud af hvor de ligger. Nogle af de nybyggede shelters koster et lille beløb at overnatte i, og skal bookes på forhånd, men det kan du se på appen. 

Lav din mad på bål

Du kan finde bålpladser ved nogle af shelter-områderne, derfor er det oplagt at prøve kræfter med udendørsmadlavning

Du kan downloade opskrifter til mad på bål. Find fx opskrift på pizza og pirogger. Bagekartofler og løg kan du lægge direkte ned i gløderne og bage færdige, da de har en beskyttende skal.

Download mad på bål-opskrifter på bookenshelter.dk

Outdoor Guide – Det Sydfynske Øhav kan downloades gratis til både android og iPhone.

12. januar 2017 Jason Halberg
Mere om Fyn

Fyn er særlig fin for børnefamilier

Fyn er en helt vidunderlig feriedestination for børn og voksne i alle aldre. Tag tilbage i tiden og se riddere fra Middelalderen, besøg Europas bedste zoo, eller gå i H.C. Andersens fodspor. Muligheder er der nok af på den skønne, danske ø.

Ferie på Fyn med tre fantastiske attraktioner

Fyn har naturligvis mere end tre oplevelser og seværdigheder at byde på, men de tre idényt har valgt ud – Naturama i Svendborg, Gorillapark...

Seværdighed i Danmark - Naturama i Svendborg

Ved siden af Svendborgs Zoologiske Museum ligger Naturama - Danmarks eneste naturteater. Med skiftende lys, avanceret lyd, flotte film og...