Denne artikel er sponsoreret

Danmark hitter som feriested for børnefamilierne

Ferie

Ferie i det danske er særlig populær blandt familier med børn. Feriesteder med oplevelser i naturen giver nemlig kvalitetstid og får os ned i feriegear. 

Cykelferie, vandreture, kano og oplevelser i de danske byer. Ferie i Danmark er i stigende grad populært, når danske børnefamilier vælger ferie. En ny undersøgelse viser nemlig, at 80 procent af danskerne holder ferie i Danmark mindst én gang om året, skriver rejsesitet Standby.dk.

En af grundene er, at Danmark giver gode muligheder for at være aktive sammen som familie med masser af cykel- og vandrestier, vandoplevelser, sejlads og oplevelser i de danske byer, viser undersøgelsen. Her skiftes sololøbeturen ud med vandreture, kanosejlads og mountainbike, som både børn og voksne kan lave sammen.

Aktiv ferie i Danmark

Denne tendens genkender Kent Lodberg, der er salgs- og marketingmanager hos ferieparkerne Landal Green Parks, som har fem ferieparker rundt om i Danmark.  

“Vi oplever i stigende grad, at danskerne opsøger en aktiv ferie i Landals ferieparker, fordi vi tilbyder aktiviteter i naturen, der giver familier med børn noget at være sammen om. Når vi laver noget aktivt som kanoture eller en gåtur i naturen sammen, giver det en hel anden form for kvalitetstid,” fortæller Kent Lodberg.

Danske ferieparker giver gode muligheder

Derfor er ferieparker et af de feriesteder, der er populære for familier, som søger muligheden for ferie med børn i Danmark. Her har du nemlig både natur, gode aktiviteter og ferieboligen midt i den danske natur.  

”Danmark er fuld af dejlig natur, skønne strande og sjove oplevelser. Derfor har vi også haft fokus på at lægge vores fem ferieparker tæt på den danske natur, så du kan få en masse outdoor-oplevelser sammen, når du holder ferie med børn. Samtidig kan du bo godt på ferien og har adgang til alt fra sportshal til svømmehal,” forklarer Kent Lodbord fra Landal Green Parks.

Ferie med aktiviteter får os ned i gear

Danskerne vælger også at holde ferien i Danmark, fordi de nære feriesteder giver mulighed for, at du kan komme helt ned i gear, viser undersøgelsen fra Standby.dk. Vi bruger nemlig kroppen på en helt anden måde, får frisk luft og kan snakke sammen om oplevelserne undervejs, når vi er ude i den danske natur. Det får os væk fra hverdagen og helt ned i det feriegear, som mange søger i sommerferien.

“Vi slapper faktisk mere af, når vi har noget aktivt at være sammen om. Når vi laver noget aktivt eller sjovt med vores familie, får vi nemlig ikke lyst til lige at tjekke mails eller hoppe på de sociale medier hele tiden. Vi kan være til stede, der hvor vi er, og holde ferie med vores børn,” forklarer Kent Lodberg fra Landal Green Parks.

Kunne du tænke dig et feriested midt i naturen samme med dine børn? Læs mere om ferieparkerne og book din ferie i Danmark med børn på www.landal.dk

Om Landal Green Parks:

  • Landal Green Parks, der tidligere hed Dayz Resorts, er feriestedet til familier med børn, der gerne vil holde ferie i Danmark.
  • Landal Green Parks har fem ferieparker i Danmark: Ebeltoft, Grønhøj Strand, Rønbjerg, Seawest og Søhøjlandet.
  • Ferieparkerne byder på vandreture, cykel- og vandsport, naturområder, vandland, sportshal og meget mere.
  • Landal Green Parks har ferieboliger til familier på op til 14 personer.
  • Alle Landal Green Parks er bæredygtige med fokus på social ansvarlighed.
14. juni 2018
Mere om Ferie

Forlystelseparker i Danmark - den ultimative guide

Ferie Her er Danmarks 10 største forlystelseparker og de bedste af sommerens andre seværdigheder for hele familien. Leder du efter sted at tilbringe en herlig feriedag med familien, så er idényts store guide til Danmarks sjoveste og hyggeligste forlystelsesparker den helt rette for dig. 

Forsinket eller aflyst fly: det har du krav på i erstatning.

Ferie Snyd ikke dig selv for erstatning, hvis dit fly bliver aflyst eller er forsinket. Her er nogle af de ting, du kan få kompensation for af...

5 uundværlige råd når du skal leje sommerhus

Ferie Har du lyst til ferie med naturen lige på den anden side af døren, masser af privatliv og god plads til unger og aktiviteter, så er en...

Gode tips til campinglivet

Ferie Er du i tvivl om de forskellige muligheder for camping? Lad dig inspirere af disse gode tips til campingferie for enhver smag.

6 tips til den ultimative hotelferie

Ferie Læs de 6 gode tips, der vil hjælpe dig i planlægningen af den ultimative ferie for hele familie.

Guide: Danmarks bedste badestrande

Ferie Danmark er begavet med en utrolig lang kystlinje – og mange steder også med meget fint sand. Det er en kombination, der skaber strande i...

Derfor bør du sætte din kuffert i badekarret, når du rejser

Ferie Selvom det kan lyde mærkeligt, så er der én rigtig god grund til at placere din kuffert i hotellets badekar, når du er ude at rejse. På den måde mindsker du nemlig chancen for at få ubudne gæster med hjem.

Billige flyrejser - sådan snyder du rejsesøgemaskinerne og rejsebur...

Ferie Er du også træt af ubegribelige ekstragebyrer, når du booker flybilletter? Her er 10 tips til, hvordan du kan være et skridt foran Momondo,...

De bedste tips: Campingforberedelser til campingferie

Ferie Den bedste campingferie starter derhjemme. Der er nemlig rigtig mange ting, man skal forberede sig på og sætte sig ind i, inden man kører...

Cykelferie i Danmark

Ferie Den rigtige oplevelse af Danmark får du i sadlen på en cykel.

10 særlige og alternative ferieoplevelser i Danmark

Ferie Her får du 10 bud på særlige ferieoplevelser, du kan få lige her i Danmark.

6 skønne feriedestinationer til påskeferien

Ferie Hvis du gerne vil rejse i påsken, men har svært ved at bestemme dig for destinationen, er her 6 skønne steder, der måske kunne vække rejsely...

Start ferien på din computer

Ferie VisitDenmark.dk er Danmarks nationale turisme-site, hvor du kan gå på opdagelse og finde din næste drømmeferie.

Tag i sommerhus hele året

Ferie Et ophold i et dansk feriehus kan være lige præcis dét, I har brug for uden for sæsonen.

Tag på ferie i Danmark - 20 danske naturperler

Ferie I Danmark er der aldrig langt mellem naturoplevelserne, men vil du se noget af det mest spændende og unikke natur, landet byder på, kan du...