Denne artikel er sponsoreret

Danmark hitter som feriested for børnefamilierne

Ferie i det danske er særlig populær blandt familier med børn. Feriesteder med oplevelser i naturen giver nemlig kvalitetstid og får os ned i feriegear. 

Cykelferie, vandreture, kano og oplevelser i de danske byer. Ferie i Danmark er i stigende grad populært, når danske børnefamilier vælger ferie. En ny undersøgelse viser nemlig, at 80 procent af danskerne holder ferie i Danmark mindst én gang om året, skriver rejsesitet Standby.dk.

En af grundene er, at Danmark giver gode muligheder for at være aktive sammen som familie med masser af cykel- og vandrestier, vandoplevelser, sejlads og oplevelser i de danske byer, viser undersøgelsen. Her skiftes sololøbeturen ud med vandreture, kanosejlads og mountainbike, som både børn og voksne kan lave sammen.

Aktiv ferie i Danmark

Denne tendens genkender Kent Lodberg, der er salgs- og marketingmanager hos ferieparkerne Landal Green Parks, som har fem ferieparker rundt om i Danmark.  

“Vi oplever i stigende grad, at danskerne opsøger en aktiv ferie i Landals ferieparker, fordi vi tilbyder aktiviteter i naturen, der giver familier med børn noget at være sammen om. Når vi laver noget aktivt som kanoture eller en gåtur i naturen sammen, giver det en hel anden form for kvalitetstid,” fortæller Kent Lodberg.

Danske ferieparker giver gode muligheder

Derfor er ferieparker et af de feriesteder, der er populære for familier, som søger muligheden for ferie med børn i Danmark. Her har du nemlig både natur, gode aktiviteter og ferieboligen midt i den danske natur.  

”Danmark er fuld af dejlig natur, skønne strande og sjove oplevelser. Derfor har vi også haft fokus på at lægge vores fem ferieparker tæt på den danske natur, så du kan få en masse outdoor-oplevelser sammen, når du holder ferie med børn. Samtidig kan du bo godt på ferien og har adgang til alt fra sportshal til svømmehal,” forklarer Kent Lodbord fra Landal Green Parks.

Ferie med aktiviteter får os ned i gear

Danskerne vælger også at holde ferien i Danmark, fordi de nære feriesteder giver mulighed for, at du kan komme helt ned i gear, viser undersøgelsen fra Standby.dk. Vi bruger nemlig kroppen på en helt anden måde, får frisk luft og kan snakke sammen om oplevelserne undervejs, når vi er ude i den danske natur. Det får os væk fra hverdagen og helt ned i det feriegear, som mange søger i sommerferien.

“Vi slapper faktisk mere af, når vi har noget aktivt at være sammen om. Når vi laver noget aktivt eller sjovt med vores familie, får vi nemlig ikke lyst til lige at tjekke mails eller hoppe på de sociale medier hele tiden. Vi kan være til stede, der hvor vi er, og holde ferie med vores børn,” forklarer Kent Lodberg fra Landal Green Parks.

Kunne du tænke dig et feriested midt i naturen samme med dine børn? Læs mere om ferieparkerne og book din ferie i Danmark med børn på www.landal.dk

Om Landal Green Parks:

  • Landal Green Parks, der tidligere hed Dayz Resorts, er feriestedet til familier med børn, der gerne vil holde ferie i Danmark.
  • Landal Green Parks har fem ferieparker i Danmark: Ebeltoft, Grønhøj Strand, Rønbjerg, Seawest og Søhøjlandet.
  • Ferieparkerne byder på vandreture, cykel- og vandsport, naturområder, vandland, sportshal og meget mere.
  • Landal Green Parks har ferieboliger til familier på op til 14 personer.
  • Alle Landal Green Parks er bæredygtige med fokus på social ansvarlighed.
14. juni 2018
Mere om Ferie

Sådan finder du det perfekte spaophold for dig

Store varme bassiner, den helt rigtige sauna eller skønne udendørs boblebade? Ved du, hvad du går efter, når du booker et spaophold? Vi har samlet alt, du skal vide for at vælge det helt rigtige spahotel, her. 

12 fantastiske spaophold i Skandinavien

Et spaophold er selvforkælelse i særklasse - især hvis du vælger et sted, der passer perfekt til dig. Find inspiration her, hvor vi har...

Sådan udlejer du dit sommerhus med succes

Står dit sommerhus ofte tomt? Ved at udleje din feriebolig kan du både give dit hus liv og samtidig få dækket mange af dine faste udgifter....

Så mange fridage har du i år

Kalenderen viser 2019, et nyt år er begyndt, og er du glad for forlængede weekender og fridage, har du noget at glæde dig til. 2019 er nemlig et gavmildt år, når det gælder fridage. Se, hvor mange året byder på, og hvornår de falder, her. 

Her er alt det campingudstyr, du ikke kan undvære på campingferien

Planlægger du en campingferie til sommer, er der mange ting, du skal have styr på inden afrejse. Har du pakket det nødvendige køkkengrej,...

Forsinket eller aflyst fly: det har du krav på i erstatning.

Snyd ikke dig selv for erstatning, hvis dit fly bliver aflyst eller er forsinket. Her er nogle af de ting, du kan få kompensation for af...

Forlystelsesparker i Danmark - den ultimative guide

Her er Danmarks 10 største forlystelsesparker og de bedste af sommerens andre seværdigheder for hele familien. Leder du efter sted at tilbringe en herlig feriedag med familien, så er idényts store guide til Danmarks sjoveste og hyggeligste forlystelsesparker den helt rette for dig. 

Tag på en hyggelig ferie til Orø

Selvom Orø er en af de små af sin slags, er øen specielt en populær destination for de familier, der bare gerne vil på en dagstur i weekende...

Sådan pakker du bilen bedst før ferien

At få plads til alt i bilen, når familien skal på ferie, er et potentielt mareridt. Vi giver dig ti tips til, hvordan du både får plads i...

Det SKAL du have styr på ved leje af sommerhus

Lejer du et sommerhus er mulighederne mange. Skal du leje gennem privat eller bureau? Hvor meget koster det? Få tips til hvad du skal være opmærksom på, og hvordan du undgår ubehagelige overraskelser.

5 uundværlige råd når du skal leje sommerhus

Har du lyst til ferie med naturen lige på den anden side af døren, masser af privatliv og god plads til unger og aktiviteter, så er en...

Gode tips til campinglivet

Er du i tvivl om de forskellige muligheder for camping? Lad dig inspirere af disse gode tips til campingferie for enhver smag.

6 tips til den ultimative hotelferie

Læs de 6 gode tips, der vil hjælpe dig i planlægningen af den ultimative ferie for hele familie.

Start ferien på din computer

VisitDenmark.dk er Danmarks nationale turisme-site, hvor du kan gå på opdagelse og finde din næste drømmeferie.

Tag i sommerhus hele året

Et ophold i et dansk feriehus kan være lige præcis dét, I har brug for uden for sæsonen.