Denne artikel er sponsoreret

Spar penge på din varmeregning og få et bedre indeklima

Hvis du kan sænke dit varmeforbrug med bare 1 grad, sparer du 5-7% på din varmeregning. Så let er det, og det kan hurtigt blive til mange penge. Men hvordan følger du med i rumtemperaturen og bliver opmærksom på hvornår du bør reducere varmen?

 
 

Anyware er en prisvindende dansk opfindelse, der ikke alene kan hjælpe med at spare på varmen, men også kan give dig bedre indeklima, og være din ’lille hjælper’ i hverdagens mange rutiner.

Hvad er en Anyware Smart Adapter?

Den lille Smart Adapter er et såkaldt ’Smart Living’ system i ét produkt, som du blot skruer i din lampe sammen med en LED-pære med lille fatning. Smart Adapteren er udstyret med en række sensorer, der kan måle temperatur, fugt og lydniveau (dB; den kan ikke optage eller forstå noget). Det hele styres nemt fra din tilhørende smartphone app, hvor du også indstiller løsningen til automatisk at udføre sine rutiner i hverdagen. 

Spar på varmen

Ved at placere Smart Adapterne rundt i huset kan du både holde øje med temperaturen og luftfugtigheden. Du får besked på telefonen, hvis temperaturen når et bestemt niveau. Så hvis fx børnene skruer op for varmen på deres værelser, ved du det næsten med samme. 

Faktisk kan du på varmeregningen alene spare 5-7% årligt per grad, du reducerer varmen, hvilket mere end betaler for Smart Adapteren allerede det første år. Du kan også sætte dem op i sommerhuset, og få en ’frostalarm’, hvis temperaturen nærmere sig frysepunktet. 

Du kan læse mere om de energisparende funktioner her

Undgå dårligt indeklima og skimmelsvamp

Det er ikke sundt at have en for høj luftfugtighed i dit hjem. Det kan føre til hovedpine, generede luftveje og allergier. Det er heller ikke godt for huset med for høj luftfugtighed og kan i værste fald føre til skimmelsvamp.

Anyware fortæller dig også, hvis luftfugtigheden er for høj, så du kan lufte ud eller skrue op for varmen, og sågar hvis du er i færd med at udvikle skimmelsvamp. Luftfugtigheden bør ligge mellem 25-65%, og vil typisk ligge i den høje ende om sommeren og lave ende om vinteren.

Denne funktion gør den ideel til børne-/ungeværelser, hvor man tit glemmer at få luftet ud, og indeklimaet derfor bliver dårligt.

Du kan læse mere om indeklimafunktionerne her

Få intelligent lys 

Med Anyware kan du altid tjekke om lyset er tændt og slukke det fra din telefon. Slut med pærer der brænder hele natten. Du kan også sætte det til at slukke automatisk, når der ikke er nogen i rummet. Og du kan selvfølgelig dæmpe lyset.

Desuden fungerer Anyware Smart Adaptoren kun med LED-pærer, hvilket giver dig op til 80% besparelse i forhold til glødepærer - men naturligvis kun i de lamper, hvor Smart Adaptoren sidder. 

Du kan læse mere om de energibesparende funktioner her.

Anyware virker naturligvis allerbedst, når den er sat op i så mange rum som muligt, men du kan sagtens starte med ét rum og udvide løbende. Anyware Smart Adapteren koster 599,- pr. stk. og kan købes her. Du får lige nu 17% rabat hvis du køber tre eller flere.  

                            

13. december 2018
 
 
Mere om Energi

Sådan kan du spare flere tusinde kroner på din varmeregning

Du kan nemt gå glip af tusindvis af kroner om året, hvis ikke din elvarme eller varmepumpe er registreret hos BBR.Vi fortæller dig, hvordan du med få klik kan få besparelsen.

Glæd dig til en lavere afgift på elvarme

Ja, du læste rigtigt! Regeringen har for nyligt indgået en aftale om at rykke planlagte lempelser på elvarmeafgiften frem fra januar 2019...

Store udsving i fjernvarmeprisen kan koste dig dyrt

Om du bor i den ene eller den anden kommune kan have stor betydning for din varmeregning - faktisk risikerer du at betale fire gange så...

5 tips til gode energivaner i hverdagen

Ønker du at få bedre energivaner, men er du i tvivl om, hvad du kan gøre for at spare på energien i din hverdag? Bliv klogere på energibesparelse ved hjælp af disse 5 simple, gode tips.

Dit hus er mere utæt end du tror

Selvom vi i Danmark generelt har gode boligforhold, er mere end hver tredje bolig i så dårlig stand, at der kan være store besparelser at...

Sådan gør du dit hjem mere energivenligt

Vil du gerne blive boende i dit nuværende hus, men alligevel nedbringe dine energiudgifter? Så har vi 5 gode råd til, hvordan du gør.

Få dine batterier til at holde længst muligt

Her finder du vejledning til, hvordan du forlænger levetiden på dine batterier afhængig af, hvilke batterier, der sidder i dine elektriske apparater.

Gas hjælper dig til billig varme

En bolig, der varmes op ved hjælp af et kondenserende gasfyr, giver et energivenligt miljø og en støjsvag løsning, der er god for indeklimae...

Kan man få varmerør til at holde mund?

Mange husejere ligger vågne om natten og forbander de bankende varmerør. Larmen er svær at komme til livs, men vi har et par bud her.

Sådan sparer du på varmeregningen

Selvom det er koldt udenfor, er der ingen, der skal fryse indenfor. Se, hvordan du med enkle midler kan spare på varmen, uden du behøver at gå spareamok.  

Klima, energi og varme - særudgave af idényt

I efteråret 2015 udgiver idényt en særudgave med fokus på energiforbedringer og renoveringer. Bestil din udgave af bladet her.

Kvaliteten på energimærkninger skal øges

Fejl i et ud af tre energimærker betyder skærpede krav til reglerne og de energimærkningsfirmaer, der udfører mærkningen.

Solceller er stadig en god investering

Solceller på dit tag er en fornuftig investering – og den bliver kun bedre. Du kan stadig nå at søge om tilskud til et anlæg.

Hvilken energiklasse står der på dit hus?

Et hus med energimærkning A har en langt højere handelsværdi end et med et D eller E. Det er indbygget logik, men forskellene i kvadratmeter...

5 gode råd til huset inden vinteren

Det går hastigt mod den kolde årstid, og der er et par ting, som er rigtig gode at tjekke inden vinteren. Og så skal brændet opbevares...