Denne artikel er sponsoreret
Med beregneren fra Bosch kan du let se, hvad du kan spare ved at skifte til en ny varmepumpe eller gasfyr.
Med beregneren fra Bosch kan du let se, hvad du kan spare ved at skifte til en ny varmepumpe eller gasfyr.

Så let sparer du på varmeregningen

Med en varmepumpe eller et gasfyr kan du opnå store besparelser på varmeregningen. Beregn nemt og hurtigt, hvad du kan spare ved at udskifte dit gamle fyr.

Får du også rynker i panden, hver gang tanken falder på varmeregningen? Så er der hjælp at hente. I mange danske hjem er der nemlig tusindevis af kroner at spare, ved at udskifte det gamle fyr med en moderne varmepumpe eller et gasfyr fra Bosch. Det viser tal fra Bosch’s egen Climate Partner-beregner.

Udskifter du eksempelvis dit oliefyr med en varmepumpe, kan du spare op til 14.737 kroner årligt* – mere end 1.000 kroner hver eneste måned. I de fleste tilfælde, kan du samtidig få lidt bedre samvittighed, når du med din nye varmepumpe reducerer dit CO2-aftryk betragteligt - og så slipper man for besværet ved at fylde olie på fyret. 

Beregn selv: Så meget kan du spare
Bosch har udviklet en beregner, der fortæller dig, hvad den optimale varmeløsning er for dig. Indtast blot din adresse i beregneren, og se hvad du kan spare.

Når du har foretaget din beregning kan du via beregneren bede om et konkret tilbud fra din lokale Bosch Climate Partner. Så får du råd og vejledning af en certificeret installatør, som er uddannet i Bosch produkterne.

beregner op iPadMed Bosch Climate Partner kan du let få overblik over fordele og ulemper ved de forskellige løsninger.

»Man kan sagtens selv skaffe sig viden om forskellige varmekilder ved at gå på internettet eller ved at læse blade, men i sidste ende skal der en ekspert på,« siger Jens Bredning, salgschef hos Robert Bosch A/S.

Du kan få energitilskud og håndværkerfradrag
Vælger du at skifte fyret ud, skal du være opmærksom på, at du i mange tilfælde kan få energitilskud og benytte dit håndværkerfradrag til at få foretaget energiforbedringer.

Beregn hvad du kan spare

 

*Regneeksempel: Det gamle oliefyr har en virkningsgrad på 75 %. Luft/vand varmepumpen har en SCOP på 3,13. Der er taget udgangspunkt i en stor bolig med et forbrug på 2.666 liter olie. Olieprisen er sat til 9,6 kr. pr. liter, elprisen er sat til 1,70 kr/kWh efter reduceret el-afgift. Beregningen og priser er taget fra d. 11/1 2018. Alle priser er inkl. Moms.

 

15. januar 2018
Mere om Energi

Sådan kan du spare flere tusinde kroner på din varmeregning

Du kan nemt gå glip af tusindvis af kroner om året, hvis ikke din elvarme eller varmepumpe er registreret hos BBR.Vi fortæller dig, hvordan du med få klik kan få besparelsen.

Glæd dig til en lavere afgift på elvarme

Ja, du læste rigtigt! Regeringen har for nyligt indgået en aftale om at rykke planlagte lempelser på elvarmeafgiften frem fra januar 2019...

Store udsving i fjernvarmeprisen kan koste dig dyrt

Om du bor i den ene eller den anden kommune kan have stor betydning for din varmeregning - faktisk risikerer du at betale fire gange så...

5 tips til gode energivaner i hverdagen

Ønker du at få bedre energivaner, men er du i tvivl om, hvad du kan gøre for at spare på energien i din hverdag? Bliv klogere på energibesparelse ved hjælp af disse 5 simple, gode tips.

Dit hus er mere utæt end du tror

Selvom vi i Danmark generelt har gode boligforhold, er mere end hver tredje bolig i så dårlig stand, at der kan være store besparelser at...

Sådan gør du dit hjem mere energivenligt

Vil du gerne blive boende i dit nuværende hus, men alligevel nedbringe dine energiudgifter? Så har vi 5 gode råd til, hvordan du gør.

Få dine batterier til at holde længst muligt

Her finder du vejledning til, hvordan du forlænger levetiden på dine batterier afhængig af, hvilke batterier, der sidder i dine elektriske apparater.

Gas hjælper dig til billig varme

En bolig, der varmes op ved hjælp af et kondenserende gasfyr, giver et energivenligt miljø og en støjsvag løsning, der er god for indeklimae...

Kan man få varmerør til at holde mund?

Mange husejere ligger vågne om natten og forbander de bankende varmerør. Larmen er svær at komme til livs, men vi har et par bud her.

Sådan sparer du på varmeregningen

Selvom det er koldt udenfor, er der ingen, der skal fryse indenfor. Se, hvordan du med enkle midler kan spare på varmen, uden du behøver at gå spareamok.  

Klima, energi og varme - særudgave af idényt

I efteråret 2015 udgiver idényt en særudgave med fokus på energiforbedringer og renoveringer. Bestil din udgave af bladet her.

Kvaliteten på energimærkninger skal øges

Fejl i et ud af tre energimærker betyder skærpede krav til reglerne og de energimærkningsfirmaer, der udfører mærkningen.

Solceller er stadig en god investering

Solceller på dit tag er en fornuftig investering – og den bliver kun bedre. Du kan stadig nå at søge om tilskud til et anlæg.

Hvilken energiklasse står der på dit hus?

Et hus med energimærkning A har en langt højere handelsværdi end et med et D eller E. Det er indbygget logik, men forskellene i kvadratmeter...

5 gode råd til huset inden vinteren

Det går hastigt mod den kolde årstid, og der er et par ting, som er rigtig gode at tjekke inden vinteren. Og så skal brændet opbevares...