Denne artikel er sponsoreret
Med et energitjek af en Certificeret Energivejleder får du et uvildigt overblik over dine muligheder for besparelser og energioptimering af din bolig.
Med et energitjek af en Certificeret Energivejleder får du et uvildigt overblik over dine muligheder for besparelser og energioptimering af din bolig.

Små ændringer kan få stor økonomisk betydning

Energioptimering af boligen kan ses direkte på bundlinjen. Måned efter måned. Selv små forbedringer kan gøre en stor forskel. Læs her, hvordan!

Effektive energiforbedringer behøver ikke betyde omkostninger eller byggerod til op over taget, faktisk ligger der store besparelser og gemmer sig lige under.

Carl Christian Holm Frederiksen, Certificeret Energivejleder med speciale i energioptimering af boliger og erhvervsejendomme, opfordrer alle boligejere til at plukke de lavthængende frugter:

- Når jeg udfører et energitjek, støder jeg meget ofte på uisolerede rør på loft og i kældre samt gamle pumper og fyr, der er indstillet forkert. Udbedring af disse kræver kun en begrænset investering, men kan betyde store besparelser, større friværdi og et bedre indeklima.

Vælg en Certificeret Energivejleder

Mange tilbyder energioptimering og termografisk fotografi, men kvaliteten af rådgivningen og mængden af tjekpunkter kan svinge meget. Derfor, vil du være sikker på professionel og uvildig rådgivning, bør du altid vælge en Certificeret Energivejleder. 

Spar 12.800 kr. om året på 145 m2

Boligværdien stiger i takt med energiforbedringer. Præcis hvor meget, har Statens Byggeforskningsinstitut regnet på, og resultatet taler for sig selv, mener Carl Christian Holm Frederiksen:

– med en mindre opgradering fra energimærkning E til C på et 145 m2 hus kan du spare op til 12.800 kr. på varmeregningen om året. Derudover følger også en værdistigning på 230.000 kr. Det er beløb, de fleste boligejere kan forstå.

Beregningseksempel

Prøv selv – beregn din egen besparelse her!

Vil du selv beregne din årlige besparelse og boligs værdiforøgelse? Så prøv vores gratis online beregner.

Der er en sammenhæng mellem din boligs energimærke og salgsværdien!

Der er en sammenhæng mellem din boligs energimærke og salgsværdien!

Gør din bolig en stor (for)tjeneste

Giver det mening for dig? Så book et Energitjek og få fuldt overblik over din boligs energitilstand. Få også en rapport med anbefalinger til energiforbedringer, budgetoverslag samt overblik over, hvad du kan spare på dine energiomkostninger. Et Energitjek ”Basis” koster mindre end 1.000 kr., så det kan faktisk ikke betale sig at lade være.

Med et Energitjek ”Basic” får du blandt andet:

  • Tjek af: Forbrug af vand, varme og el samt vinduer, døre, loftsisolering, klimaskærm, VVS-installationer.
  • Overblik over dine besparelsesmuligheder.
  • Overblik over afkast i forhold til investering.
  • Overblik over boligens komfort og indeklima.

Kom godt i gang

Lyder dette interessant, og bliver du nysgerrig på om der er penge at tjene ved en energioptimering så book en Energitjek fra Bedre Energi. Her kommer en af kædens Certificerede Energivejledere hjem til dig og gennemgår din bolig, og vejleder dig til at træffe de rigtige valg.

Book dit Energitjek Basic allerede i dag her!

Bedre Energi er en landsdækkende kæde af specialister i energibesparelser. Når du bestiller et Energitjek hos os, er du garanteret professionel og uafhængig rådgivning. Certificeringen af vores energivejledere sker i et tæt samarbejde med Teknologisk Institut.

17. oktober 2016
Mere om Klimatips

15 tips: Sådan får du let en mere bæredygtig hverdag

Vil du gerne leve mere bæredygtigt, uden at foretage store ændringer i hverdagen? Se med her, hvor vi har samlet 15 gode tips til, hvordan du let får en mere bæredygtig hverdag.