Denne artikel er sponsoreret

Få smuk pejsehygge – helt uden røg, sod og brandfare

Ny teknologi gør det muligt at få en naturtro, smuk pejs i hjemmet med levende ild – uden hverken ild, røg eller sod. Alt, hvad du skal bruge, er en stikkontakt og lidt vand, og så er pejsehyggen hjemme.

Hvis du altid har ønsket dig en pejs i hjemmet, men ikke har lyst til røg, sod og risikoen for brand, så er den optimale løsning el-pejsen Opti-Myst.

Opti-Myst bygger på den nyeste teknologi inden for elpejse fra den irske virksomhed GlenDimplex. Det betyder, at du får en yderst autentisk udseende pejs med både brænde, smukke flammer og en fin røg. Men både flammer og røg udgøres i virkeligheden af forstøvet vand. Vandstøvet oplyses nedefra af specielle pærer, der giver et varmt og naturligt flamme-look. Alt, hvad du skal bruge for at skabe en lun pejsehygge i stuen, er derfor vand og en stikkontakt.

Rent, smukt og nemt

Vandforstøvningen kommer fra en kassette under ”brændet”. Her opvarmes vandet af varmen fra lyspærerne og opsendes ved hjælp af ultrasoniske bølger i så fin en form, at det til forveksling ligner røg. Kassetten indsættes i en pejseramme, der designmæssigt matcher din stil.
Se forskellige typer af pejse her.

Der er ingen risiko for sundhedsskadelige mikroorganismer i støvet, og kassetten er nem at rengøre. En elektrisk pejs er således et trygt og miljøvenligt alternativ. Ingen varme overflader, ingen farlige gasser eller partikler. Så bliver det ikke nemmere at skabe smuk, autentisk pejsehygge i de mørke måneder.

 

 

5. oktober 2015
Mere om Klimatips

Derfor SKAL du lukke ned for dit varmeanlæg om sommeren

Sommerlukning af dit varmeanlæg er nemme penge at spare. Se, hvordan du selv lukker for de forskellige varmeanlæg over sommeren her.

15 tips: Sådan får du let en mere bæredygtig hverdag

Vil du gerne leve mere bæredygtigt, uden at foretage store ændringer i hverdagen? Se med her, hvor vi har samlet 15 gode tips til, hvordan...

Dansk supermarkedskæde dropper plastikposen

I et år har en kendt, dansk supermarkedskæde testet løsninger på, hvordan de kan komme plastikaffald i naturen til livs. De mest effektive...