Denne artikel er sponsoreret

Design og teknologi gør elvarme til en ny oplevelse

Nyt design og ny teknologi gør elradiatorer til både en designmæssigt lækker oplevelse og en mere økonomisk rentabel løsning. Desuden kan du nu kontrollere varmereguleringen på afstand via internettet.

Glem alt om store, klodsede elradiatorer med mekanisk termostat, der larmer og giver højt elforbrug. Tænk i stedet; nordisk design i slank form og hvidlakeret stål. Elektronisk termostat med en præcision ned til 0,1 grad og ultralavt stand by-forbrug. Her mødes komfort, økonomi og design, og det er nordisk varmeteknik, når det er bedst.

Rekordlavt stand by-forbrug


Ovenstående løsning finder du i elradiatorene fra Dimplex. De er produceret i Norge og repræsenterer den nyeste generation inden for elradiatorer. De to modeller, Dimplex Front og Dimplex Top er baseret på en helt ny teknologisk platform, der netop giver en ekstrem præcision i termostaternes varmeregulering. Ud over at det giver god varmekomfort, er stand by-forbruget ultralavt. Traditionelle elradiatorer bruger omkring 7 Watt i timen på stand by-funktion, som hvis du har 10 elradiatorer i sommerhuset vil svare til at have en 70-Watt pære brændende. Dimplex Front og Dimplex Top bruger til sammenligning under 0,5 Watt i timen. 

Nordisk design giver fleksibel indretning


Dimplex Front og Dimplex Top er små og slanke i størrelsen og har begge rene linjer og afrundede former. Desuden er de hvidlakeredet overalt – også på bagsiden og de eventuelt efterrmonterede ben. Det giver giver radiatorerne et moderne, nordisk udtryk. Det gør dem også nemmere at indrette med, fordi de fylder mindre og er lige pæne at se på fra alle sider.

Kontroller varmen via app

Et sidste, væsentligt skridt inden for den teknologiske udvikling på området er muligheden for at styre varmen via en app. Det er særligt relevant for elradiatorer, da mange af de er en populær varmeløsning i sommerhuse. Dimplex Front og Dimplex Top bliver koblet op til nettet via wifi og kan således kontrolleres alle steder fra. Så er du sikret den rette temperatur, når du ankommer til huset, ligesom du hjemmefra kan hæve temperaturen i de perioder, hvor der måtte være behov for det, fx i årets koldeste måneder.

5. oktober 2015
Mere om Klimatips

Derfor SKAL du lukke ned for dit varmeanlæg om sommeren

Sommerlukning af dit varmeanlæg er nemme penge at spare. Se, hvordan du selv lukker for de forskellige varmeanlæg over sommeren her.

15 tips: Sådan får du let en mere bæredygtig hverdag

Vil du gerne leve mere bæredygtigt, uden at foretage store ændringer i hverdagen? Se med her, hvor vi har samlet 15 gode tips til, hvordan...

Dansk supermarkedskæde dropper plastikposen

I et år har en kendt, dansk supermarkedskæde testet løsninger på, hvordan de kan komme plastikaffald i naturen til livs. De mest effektive...