DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Gå glad i bad med en god elvandvarmer

En kvalitets-elvandvarmer er nøglen, hvis du vil være sikker på altid at have varmt og rent vand i sommerhuset eller helårsboligen. Med den nye Bosch Tronic 4500 T behøver du hverken bekymre dig om frostsprængninger eller legionella. 

Forår. Solen begynder at varme, og blomsterne springer ud, og med dem lysten til lange, lune dage i sommerhuset. Men det første møde med sommer-residensen efter en lang vinter, er ikke altid den rene idyl. 

Med en Bosch elvandvarmer Tronic 4500 T behøver du imidlertid ikke at bekymre dig om hverken frostsprængninger eller bakterier som legionella. Heller ikke selvom det er et stykke tid siden, du sidst har brugt vandvarmeren, for eksempel fordi den befinder sig i et sommer- eller fritidshus.  

Bosch Tronic 4500 T er nemlig særligt udviklet til det danske vejr, derfor kan du trygt have den hængende hele året, uden at tænke på at tømme den, før frosten sætter ind. Du skal bare indstille temperaturindstillingen til frostsikring – en af fire vandvarmerens fire smarte temperaturindstillinger. 

Den automatiske anti-legionellafunktion sikrer, at du får hygiejnisk vand til hele familien, ligesom en vandtank af rustfrit stål med overflade af keramisk materiale sikrer både en lang levetid og en høj vandkvalitet. 

Til alle boliger og alle familier

Men Bosch Tronic 4500 T er bestemt ikke kun egnet til sommerhuset. Den fås i seks forskellige størrelser, så du altid kan finde den, der passer til lige præcis dit og din families behov – uanset om den skal bruges i det lillebitte kolonihavehus, hvor 30 liter måske er rigeligt, eller i helårsboligen til den store familie, der har brug for den største model på 150 liter. 

Og skulle huset være fyldt med badende gæster, behøver du ikke at frygte at skulle skylle de sidste shampoo-rester ud i koldt vand. Når det digitale display viser, at der snart ikke er mere varmt vand, sørger den særlige Power Boost-funktion nemlig for, at vandet bliver varmt igen på ganske kort tid. 

Det stilrene design passer desuden ind i enhver indretning, uanset om du er til afslappet sommerhusstil eller ny nordisk minimalisme. Og så er den oven i købet mindre end traditionelle vandvarmere med tilsvarende kapacitet, og så let, at den uden problemer kan monteres på alle vægge. Det brugervenlige display viser vandets aktuelle temperatur, hvor meget vand der er tilbage – og meget mere. Det blinker endda, hvis der skulle opstå fejl på anlægget. 

Bosch Tronic 4500 T er produceret i den velkendte høje Bosch-kvalitet, og kommer med  3 år garanti mod gennemtæring, forudsat at den er blevet korrekt installeret af en autoriseret installatør. 

11. marts 2020
Mere om Energi

Sådan kan du spare flere tusinde kroner på din varmeregning

Du kan nemt gå glip af tusindvis af kroner om året, hvis ikke din elvarme eller varmepumpe er registreret hos BBR.Vi fortæller dig, hvordan du med få klik kan få besparelsen.

Glæd dig til en lavere afgift på elvarme

Ja, du læste rigtigt! Regeringen har for nyligt indgået en aftale om at rykke planlagte lempelser på elvarmeafgiften frem fra januar 2019...

Store udsving i fjernvarmeprisen kan koste dig dyrt

Om du bor i den ene eller den anden kommune kan have stor betydning for din varmeregning - faktisk risikerer du at betale fire gange så...

Sådan gør du dit hjem mere energivenligt

Vil du gerne blive boende i dit nuværende hus, men alligevel nedbringe dine energiudgifter? Så har vi 5 gode råd til, hvordan du gør. 

Få dine batterier til at holde længst muligt

Her finder du vejledning til, hvordan du forlænger levetiden på dine batterier afhængig af, hvilke batterier, der sidder i dine elektriske...

Spar på ekstra isolering med højisolerende materialer

Højisolerende materialer kan i nogle tilfælde "redde konstruktionen", så huset får ekstra isolering uden at skulle ændres voldsomt. Se her,...

Gas hjælper dig til billig varme

En bolig, der varmes op ved hjælp af et kondenserende gasfyr, giver et energivenligt miljø og en støjsvag løsning, der er god for indeklimaet.

Kan man få varmerør til at holde mund?

Mange husejere ligger vågne om natten og forbander de bankende varmerør. Larmen er svær at komme til livs, men vi har et par bud her.

Sådan sparer du på varmeregningen

Selvom det er koldt udenfor, er der ingen, der skal fryse indenfor. Se, hvordan du med enkle midler kan spare på varmen, uden du behøver at...

Klima, energi og varme - særudgave af idényt

I efteråret 2015 udgiver idényt en særudgave med fokus på energiforbedringer og renoveringer. Bestil din udgave af bladet her.

Kvaliteten på energimærkninger skal øges

Fejl i et ud af tre energimærker betyder skærpede krav til reglerne og de energimærkningsfirmaer, der udfører mærkningen.

Solceller er stadig en god investering

Solceller på dit tag er en fornuftig investering – og den bliver kun bedre. Du kan stadig nå at søge om tilskud til et anlæg.

Fordelene ved et lavenergihus i klasse A

Joachim og Lea bor i et lavenergihus og gør deres for at få mest muligt ud af ressourcerne. Det betyder bl.a. færre udgifter til el og vand med solceller og regnvandsopsamling. Lyden af regn i regnvandstanken er som lyden af penge, der dumper ned i en sparegris. – Og når solen skinner, betyder det gratis el, fortæller Lea.

Hvilken energiklasse står der på dit hus?

Et hus med energimærkning A har en langt højere handelsværdi end et med et D eller E. Det er indbygget logik, men forskellene i kvadratmeter...

Tjek hele boligens varmeanlæg, og spar penge

Der kan være mange penge at spare ved at optimere dit varmeanlæg. Tjek det selv eller få professionel hjælp til en fordelagtig pris på...