Spar strøm og penge på din elregning med ny service.
Spar strøm og penge på din elregning med ny service. Foto: Getty Images

Spar på elregningen: Ny service skifter automatisk til den billigste elleverandør

Mange danskere er begyndt at se sig om efter et nyt og billigt elselskab, så de kan spare mest muligt på elregningen. Dansk startup tager del i denne udvikling ved at hjælpe forbrugerne med at skifte elleverandør to til tre gange om året, så de får den billigste strøm.

Af: Ditte Marie Bro Pedersen, 16. september 2020

Mange forbrugere er begyndt at kigge efter gode tilbud på elmarkedet, men nogle af dem glemmer også, at startrabatterne i elselskabernes priskrig ikke gælder for evigt. De kan dermed få en grim overraskelse, når de efter nogle år opdager, at prisen på deres el er steget. 

Den nystartede virksomhed 'Kredsløb' forsøger at få netop de forbrugere i tale og vil hjælpe dem med at spare både strøm og penge på deres elregning.

Du kan få billig el

Elaftalerne på markedet skifter løbende, men i stedet for at du selv skal holde øje med markedet, vil medlemmerne af ‘Kredsløb’ automatisk blive skiftet til en ny leverandør to til tre gange om året. ‘Kredsløb’ scanner elmarkedet, med de oplysninger du som medlem har givet dem, og udskifter din nuværende elaftale med en ny og billigere.

‘Kredsløb’ lover, at de vil sørge for alt papirarbejdet og besværet ved at opsige din gamle elaftale og tilmelder dig en ny og billigere aftale.

Du kan spare penge

Som medlem af 'Kredsløb' betaler du 39 kroner om måneden og skal derudover ikke gøre andet end at betale din elregning som normalt.     

Ifølge 'Kredsløb' sparer de fleste af de nuværende medlemmer i dag omkring 100 kroner om måneden.

Læs mere på 'Kredsløbs' hjemmeside.

16. september 2020 Ditte Marie Bro Pedersen
Mere om El

Nyt energimærke kan spare dig penge

Tidligere var den bedste energiklasse for et køleskab og andre hårde hvidevarer produkter kendt som A+++. Den tid er forbi. Fra den 1. marts 2021 vil et nyt energimærke gøre det nemmere for forbrugerne at vælge produkter, der sparer CO2 og penge på elregningen.

200.000 boligejere kommer til at spare penge

Klimaaftalen gør det økonomisk mere attraktivt at varme dit hjem op med el-varme. Så meget kommer du til at spare.

Sådan undgår du alvorlige ulykker med el

Alle ved, at man skal være forsigtig med el installationerne. Men hvor skal man være mest varsom? Og hvad kan man gøre for at minimere...

Danskerne skifter ivrigt el-selskab: se hvorfor

Det hedder ikke længere, til døden os skiller, når det gælder el-selskabet. Danskerne er som aldrig før gået på tilbudsjagt for at skaffe det billigst mulige strøm til boligen. En ny trend skubber til udviklingen.

Snart kan du ikke længere købe denne type pære til dit hjem

Miljøvenlighed er i højsædet og fra september 2018 er det slut med at producere og importere både glødepærer og halogenpærer. Men hvilke...

Forebyg brand - skift din eltavle

Vidste du, at mindst hver fjerde brand skyldes gnistdannelse forårsaget af dårlige forbindelser i de faste elinstallationer eller tilslutted...

Forbrugerombudsmand: El-selskab vildleder "exceptionelt groft"

Klagerne er på det sidste væltet ind hos forbrugerombudsmanden, som har skulle forholde sig til et elselskab, der ikke kun giver urigtige oplysninger, men også udgiver sig for at være en offentlig analysevirksomhed og forbrugerens nuværende energiselskab.

Overraskende: Her er den største strømsluger i dit hjem!

Du bruger tusindvis af kroner på strøm om året, men ved du egentlig, hvilke apparater, der virkelig sluger strøm i dit hjem?

Sådan sparer du på strømmen

Få svar på 9 spørgsmål og andre tips, der kan gøre dig til en fornuftig el-forbruger. Få ligeledes et overblik over store energislugere.

Oversvømmelse kan ødelægge stikkontakterne i dit hus

Det er en god idé, at få din elektriker til at tjekke stikkontakter, dataudtag og andre elinstallationer, hvis dit hus har været berørt af skybrud. Stikkontakter, der har stået under (kloak)vand, har fået belægninger, så der er risiko for, at der opstår el-fejl.

12 tips til at spare på strømmen i køkkenet

Køkkenet er den store skurk - når det gælder strømforbrug. Heldigvis er der penge at spare, hvis vi bare ændrer en lille smule på vores...

Pas på med selv at lave el og vvs

Håndværkere koster penge. Så er man lidt fiks på fingrene og har godt med værktøj, er det fristende at klare arbejdet selv. Men der findes...

De gamle HFI-relæ skal udskiftes med HPFI-relæ

Med et HPFI-relæ kan du undgå, at dit tv, vaskemaskine og anden elektronik går i stykker, hvis der kommer overgang i strømmen. Dit gamle HFI-relæ er ikke længere nok. 

Spar på dit standby-forbrug

Når computeren eller fjernsynet står på standby, sluger den mere strøm, end de fleste er klar over - en elsparreskinne kan halvere dette...

Spar på strømmen - sluk for strømtyvene

De fleste har hjemmet fyldt med strømtyve, de ved det bare ikke. idényt har testet stand-by-forbruget hos en helt almindelig familie på 4 i...