Tag på miniferie i Danmark

Trænger du til et afbræk i hverdagen, så snup en færdigpakket miniferie i Danmark, hvor der netop nu er mange gode tilbud at vælge imellem. Med en færdigpakket miniferie i Danmark, hvor ophold, forplejning og måske et par oplevelser er inkluderet, er det en både nem og økonomisk overkommelig mulighed for de fleste.


Miniferier for enhver smag

Der er nok at vælge imellem: Gamle landevejskroer, der emmer af hygge og ofte med klassiske egnsretter på menuen. Centralt beliggende cityhoteller med nem adgang til byens mange tilbud og slots- og herregårdshoteller med stil, atmosfære og patina.

Udover ophold og forplejning – typisk morgenmad og fler-retters aftenmenu – er mange af de færdigpakkede miniferier bygget op om et specielt tema.

Store gastronomiske oplevelser

Mange satser fx på at give deres gæster en gastronomisk oplevelse udover det sædvanlige. Det kan være med fokus på lokalt producerede råvarer, det nye nordiske køkken, finere fransk kogekunst eller lignende. Andre tilbyder wellness-ophold med en eller flere behandlinger og fri adgang til stedets wellness-faciliteter og forplejning med særlig fokus på sund mad.

Golfophold og miniferier med kulturelt indhold

En del steder tilbyder golfophold, der inkluderer greenfee til en eller flere af områdets golfbaner, og andre tilbyder særlige kulturpakker, hvor der fx indgår entré til udvalgte museer i nabolaget.

Mest læste artikler