Vedbend er gratis bunddække

Af: Lotte Bjarke, 21. december 2010

Foto: Lotte BjarkeVedbend er nem at stiklingeformere: Klip en stikling med to blade. Klip derefter lige under det nederste blad, og fjern det. Stik så stiklingen i en lille potte eller bakke med fugtig spiremuld, og stil den frostfrit. Det er en misforståelse at sætte stiklinger i vand. De får godt nok hurtigt rødder, men de er bygget til et liv i jord, så stiklingen må starte forfra med at danne rødder, når den siden plantes i jord, og det tærer på dens kræfter.
21. december 2010 Lotte Bjarke
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.