Få glæde af din dahlia næste år


Foto: Lotte BjarkeDu kan have fornøjelse af dahlia år efter år, hvis du sørger for at redde knoldene i ly for frosten. Straks efter den første nattefrost gælder det om at grave knoldene op. Du er ikke i tvivl om, hvornår tiden er inde, for frostgrader forvandler øjeblikkeligt de friske, endnu blomstrende planter til noget, der mest minder om kogt spinat. Klip toppen af, og tør knoldene et lunt sted i nogle dage, så jorden kan rystes af. Opbevar knoldene et frostfrit sted i kasser med tør spagnum vinteren over.
19. oktober 2010
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.