Smart til ferien

Nu er det snart tid til at finde kufferten og flybilletten frem, pakke bilen til ferien i sommerhuset eller campingvognen eller forberede sig på en afslappende ferie hjemme haven. Her er et par ideer til ferien - uanset hvor den herlige sommertid skal bruges.


Foto: WeberGrill – lige hvor du vil
Det er hyggeligt at grille. Den lille kuglegrill “Smokey Joe” fra Weber er kun 37 cm i diameter, så den er nem at transportere. Den fås i sort, hvid og himmelblå og koster 599 kr. Fås bl.a. i Imerco og Inspiration.

Foto: LogitechHvorfor undvære musik
Højttaleren til iPod’en vejer under 500 gr. og den fylder ikke meget i kufferten. Den kan også bruges sammen med andre musikafspillere, pc eller cd-afspiller. Fra Logitech. 529 kr. 

Foto: IlvaPift terrassen op


Skal du nyde ferien i liggestolen derhjemme, er denne parasol et forfriskende indslag. Parasollen, der selvfølgelig hedder Hawaii, fås i flere farver og koster 499 kr. Fra ILVA.

Foto: OlympusTil ferieminderne
Det nye PEN kamera fra Olympus har bl.a. multieksponering, trådløs flash og high Speed Live MOS sensor. PEN E-PL1 14-42 koster 4.699 kr.

Foto: 4houseHvis uheldet er være ude
MiniDok indeholder de mest basale produkter til førstehjælp såsom plastre, bandager, antiseptiske servietter osv. Den findes i flere farver. Tasken koster 349 kr. Fra 4house.dk

 

Foto: Mette DitmerPuderne til udendørsbrug Puderne fra Mette Ditmer med print er 100 pct. bomuld med en særlig overfladebehandling. De er vand- og smudsafvisende og derfor perfekte i haven. Puderne findes i 28 varianter, som kan mikses og matches på kryds og tværs. Priser fra 299 kr.

Foto: FjällrävenPraktisk til flyrejsen
Toilettasken fra Fjällräven er lige netop så stor, at den kan rumme det, man må have med. “Låget” er af net, så det er nemt for sikkerhedspersonalet at se indholdet. 139 kr.

 

Mest læste artikler