Vand før du planter

Få succes med dine planter - vand dem fra starten.


Foto: Lotte BjarkeNu er det plantetid igen. Og godt plantearbejde er forudsætningen for succes. Omplantningen fra planteskolens trygge og gennemkontrollerede vækstforhold til det frie liv i havejorden kan være en barsk oplevelse for planterne. Derfor er det en god idé at sikre sig, at de er velforsynede med vand, før omplantningen.

Tag planten ud af potten, og lad den suge vand i en spand eller balje, mens du graver plantehullet og forbereder jorden. Det mindsker risikoen for udtørring under processen.
17. marts 2010
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.