Mød spøgelset på Dragsholm Slot

Af: Berit Viuf, 10. marts 2010

Foto: Dragsholm SLotPå Danmarks ældste gejstlige slot – Dragsholm Slot – kan du høre historien om Celestine, der ikke måtte få sin elskede. Hendes forældre murede hende inde. Den og mange andre fortællinger om historiske begivenheder venter på slottet, der også byder på en spændende fangekælder. Bagefter er det godt med en forfriskning i fx cafeen.

Dragsholm Slot
Dragsholm Allé
4534 Hørve
Tlf. 59 65 33 00
Åbningstider:
Fredag kl.16
Lørdag og søndag kl. 11 (fra uge 13)

10. marts 2010 Berit Viuf
Mere om
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.