Lækker clafoutis med hindbær

'Funky hverdagsmad' er fyldt med fest og farver til hverdagens madlavning.


Foto: Funky hverdagsmadDet skal du bruge:
600 g friske hindbær
40 g smør
20 g til formen
100 g hvedemel
60 g sukker
¼ tsk. salt
4 æg
2 dl mælk
1 spsk. vaniljesukker
Rørsukker til at strø over

Sådan gør du:
Varm ovnen til 210°. Smelt smørret, bland mel, sukker, salt og vanilje. Rør skiftevis æg og mælk i dejen. Tilføj smørret. Smør et ildfast fad, fordel hindbær i fadet og hæld dejen over. Bag kagen i 10 min., skru ned til 180° og bag yderligere 20 min.
Serveres kold med rørsukker på toppen.

Ny kogebog
Opskriften er fra med kogebogen “Funky hverdagsmad”. En bog fyldt med fest og farver til hverdagens madlavning af Charlotte Guéniau og Carsten Kyster, Funky hverdagsmad, Politikens Forlag, 160 sider, 250 kr.

Mest læste artikler